- 6 Ocak 2024
- 3.091
- 4.169
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.381
Ben vermiyordum ek gıdayla başladım vermeye ama alışacak vere vere. Tadı yok ya çıkarıyor ağzından zilliAaa neden ki bizimkinin de belli olmuyor ama ben 3 aylıktan sonra her sabah akşam 5ml kadar su verdim. Yaz ayıydı ya bi de. Belki ondan alıştı bilmiyorum ki
Hem de nasıl sofraya saldırmaya calisiyoTadıma başlayabilirsin bebiş yediklerinize ilgi duyuyor mu
Oy yavrum o zaman tadım yaptır doktoruna yine danışırsınHem de nasıl sofraya saldırmaya calisiyo
Ben çok heyecanlıyım hemen ek gıdaya başlayalım istiyorumOy yavrum o zaman tadım yaptır doktoruna yine danışırsın
Ahaha öyle oluyor o ekşimik suratları yemek istiyor insanBen çok heyecanlıyım hemen ek gıdaya başlayalım istiyorum
Maşallah ya ne güzel hepimizin ki böyle şıp diye çıkarsın inşallahAy çıkarmış valla ben şok. Canım aslında bir sıkıntısı var gibiydi ama ne olduğunu anlayamadık. Doktor da diş gelse anlarsınız damakları şişer, kabarır demişti. Öyle bir şişlik falan da yoktu. Dişleri iki aydan itibaren bütün bebeklerin kaşınır kaçıncı ayda çıktığından bağımsız olarak demişti. Tetagil diye bir granül önermişti ben uyku öncesi sürüyordum. Bir de parmaklarımızı akan suda iyice soğutup damaklarında gezdiriyorduk. Zaten tuttuğu her şeyi ağzına götürüyordu.
Minelsuuu gözün aydın hayırla gelsin bebeğin sağlıklı sıhhatliKizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Bende çok merak ettim minell bizede söyleAcilde verdim tahlili doktora yarin gidicem acaba ultrasona regl tarihine yazicak nasil olcak cok merak ediyorum
Sagol canim cok guzel cok duygusalim karisik duygular icerisindeyim Allahima dua ediyorum insallah ikisinede yetebilcek gucum olsun diye evet evet kesinlikle süt koruma olayi yok doktorum tam adet olcakkeb hamile kalmissin dediMinelsuuu gözün aydın hayırla gelsin bebeğin sağlıklı sıhhatligeçen yıl bu zamanlarla aynı duygulari yaşamak nasıl benim ilk kan testim 2227 çıkmıştı 5 haftalikti ayyy demek ki süt korur muhabbeti doğru değil bende hiç adet olmadım
Canim tahmini bir tarih yazdi boyutuna gore keseyi gorduk haftaya bebegi goruruz dedi karindan bakti alttan bakmak istemedi yoksa ordan gorurduk dedi 5+3 gorunuyor suandaBende çok merak ettim minell bizede söyle
Korunmazsanız kalmanız çok doğal. 5-6 haftalık olabilirKizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Gözün aydın, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSagol canim cok guzel cok duygusalim karisik duygular icerisindeyim Allahima dua ediyorum insallah ikisinede yetebilcek gucum olsun diye evet evet kesinlikle süt koruma olayi yok doktorum tam adet olcakkeb hamile kalmissin dedi
Hayırlı olsun canim güzel düşün bı kerede kurtulacaksin işte.mide bulantısı için doktordan ilaç isteyebilirsin bende çok işe yaramistiCanim tahmini bir tarih yazdi boyutuna gore keseyi gorduk haftaya bebegi goruruz dedi karindan bakti alttan bakmak istemedi yoksa ordan gorurduk dedi 5+3 gorunuyor suandabelirtilerim cok yogun bulantim yoktu diger hamileligimde simdi agzimda cok tuhaf bir tat var midem kotu bide migren ataklarim basladi
5+3musKorunmazsanız kalmanız çok doğal. 5-6 haftalık olabilir5
Prilam iyimi canım onu onerdi herkesHayırlı olsun canim güzel düşün bı kerede kurtulacaksin işte.mide bulantısı için doktordan ilaç isteyebilirsin bende çok işe yaramisti
Benim hamile kalmam cok zordu 1 yil catltama ignesi tedavisi gordum 1 yil kendi haline biraktim asla dogal yolla hamile kalamadim pcostum her ay yumurtlama bile gormuyordum sonra tup bebekle kızıma hamile kaldim bu cok büyük supriz oldu bize mucize gibi birşey oldu hic tahmin etmezdim kalabilcegimi yillarca ugrastim cunkuKorunmazsanız kalmanız çok doğal. 5-6 haftalık olabilir
Sağlıkla kucagına al inşallahBenim hamile kalmam cok zordu 1 yil catltama ignesi tedavisi gordum 1 yil kendi haline biraktim asla dogal yolla hamile kalamadim pcostum her ay yumurtlama bile gormuyordum sonra tup bebekle kızıma hamile kaldim bu cok büyük supriz oldu bize mucize gibi birşey oldu hic tahmin etmezdim kalabilcegimi yillarca ugrastim cunku
Sağlıkla büyüsünler ikisi de inşBenim hamile kalmam cok zordu 1 yil catltama ignesi tedavisi gordum 1 yil kendi haline biraktim asla dogal yolla hamile kalamadim pcostum her ay yumurtlama bile gormuyordum sonra tup bebekle kızıma hamile kaldim bu cok büyük supriz oldu bize mucize gibi birşey oldu hic tahmin etmezdim kalabilcegimi yillarca ugrastim cunku
Tetagil falan denedin miKızlar diş çıkarma dönemindeyiz bebeğimde uykusuzluk iştahsızlık huzursuzluk var ne zaman bitecek bu süreç hiç halim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?