2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhabalar benim yarın kontrolüm var.
Normalde devlete gidiyordum ancak özelde de doğum olabilir ihtimaline karşı yılbaşı öncesi giriş yapalım 2023 fiyatından yararlanalim diye düşündük yarın özele gideceğiz bakalım.
İkili tarama sonucum temiz çıktı çok şükür. Şimdi sıra cinsiyette, yarın öğrenirim diye düşünüyorum 🙏❤️
Ayrıntılı için Ocak sonu anca giderim ama bakalım 🌸
hayırlı güzel haberlerle inşallah canım :) bende ocak sonuna randevu aldım ayrıntılı için nasipse

Kızlar günaydın 14+2 deyim 1 haftadır uyanır uyanmaz bsşlayan baş ağrılarım var doktora gittim parol dedi ama bende hiç fayda etmiyor ya da bir nörolojiye git mr çektir dedi var mı aynı durumda olan? Suyu çok içiyorum beslenmeme de dikkat ediyorum ama sürekli ağrıyor
canım tansiyonunu bi düzenli ölç istersen, geçmiş olsun çok

Benim kusmam vs olmaz hamileliklerimde ama bu sefer hiç iştahım yok. Daha doğrusu keyifle yiyemiyorum hicbiseyi. Daha önce de bahsetmiştim, geçer diye düşündüm ama yok. Tatlı zaten asla yiyemiyorum toz şeker bile goresim yok kaldı kek pasta asla ne yapabiliyorum ne yiyorum. Normal yemeklerden bile tabağın tamamını bitirdiğim nadir.
İki kilo vermiştim hala da almadım, evde 2 yaşında bebeğim var zaten abur cubur yiyemiyorum hoş canım da istemiyor ama. 14+4 um belki yeni yılda değişir 🙏
Azcik bir keyif gelse keşke kahve bile içemiyorum şöyle keyifle...
Bende keyifle kahve içmeyi çok özledim 🙁

Hangi pozisyonda çalışıyorsunuz. Ben de end. mühendisiyim. ERP proje yöneticisiyim remote iş bakıyorum kendime ama hiç geri dönüş alamıyorum. Merak ettim çalışanlar nerelerde hangi pozisyonlarda diye
selam canım özel bir şirkette hukuk sorumlusu olarak çalışıyorum. biz grup olarak komple hibrit çalıştığımız için sorun olmadı benim için. Doğuş Grubu

Kızlar günaydın 14+2 deyim 1 haftadır uyanır uyanmaz bsşlayan baş ağrılarım var doktora gittim parol dedi ama bende hiç fayda etmiyor ya da bir nörolojiye git mr çektir dedi var mı aynı durumda olan? Suyu çok içiyorum beslenmeme de dikkat ediyorum ama sürekli ağrıyor
Hamileliğin yan etkisidir eltim doğum yapana kadar çekti Allah şifa versin canım

Yok cnm demediler yani Ankara daki doktorlarda alınacak tüm tedbirler alınmış dediler yani prgestan corasprin pruluton oksapar herseyi kullandık Rabbım böyle uygun gördü demek ki ama çok zor duygu çok Rabbım kimseye yaşatmasın o aciyla dusurdum sanciyla öyle güzel tatlı bir erkek bebegiydi ki defnettik güzelce bizi de yanında o güzel yerde şefaatçi eyler inşallah..en ufak Bi skntinzda gerçekten doktorunuza gidin hiç ihmal etmeyin ben çok kasik agrisi yaşadım o gün gece gitmekle suyum geldi daha önce gitysydm farklı olabilirdi ama nasip değilmiş..
ah cok uzuldum basın sagolsun canım, ıstedıgın zamanda tekrr bır evlat nasıp olsun ınsallah :KK200:

Bende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyor
Valla yapcak bişey yok Bebek büyüdükçe diyete ve insülin ignesine rağmen giderek artıyor, arttıkça doz artiriyolar hiç dengelenmedi benim malesef acliklarim 100 altına çok nadir düşüyor 😔 her hafta şeker kontrolüne gidiyorum acliklar yüksek olmasa dicekler ki sen yiyosun ama acliklarim hep yüksek bişey diyemiyorlar günde iki defa yürüyüş yapn dediler en son ama benim pek halim olmuyor bı kaç gündür, günde bir bile zor geliyor valla. 😔

Valla yapcak bişey yok Bebek büyüdükçe diyete ve insülin ignesine rağmen giderek artıyor, arttıkça doz artiriyolar hiç dengelenmedi benim malesef acliklarim 100 altına çok nadir düşüyor 😔 her hafta şeker kontrolüne gidiyorum acliklar yüksek olmasa dicekler ki sen yiyosun ama acliklarim hep yüksek bişey diyemiyorlar günde iki defa yürüyüş yapn dediler en son ama benim pek halim olmuyor bı kaç gündür, günde bir bile zor geliyor valla. 😔
Çok geçmiş olsun sizinde mi erken dönemde başladı değil mi :( bende insulin kullanmama gibi tokluk yolunda ama bende açlık dediğiniz gibi 100 un altına düşünce seviniyorum yemiyotumda liste neyse ondan bile az yiyorum ama aylıklar hormondan kaynaklıymis size birsey dendi mi hamilelik sonrası kalır mıymış yoksa gebelik sekeri miymis hb1ac benjm4.5 cikti uc ay öncesi yokmuş sanırım anladığım kadarıyla hadi simdi neyse idare ediyorum bebegim için diye ama hayatımı etkilemesi korkutuyor sonrasında sekwr hastasi olarak kalmak istemiyorum

Çok geçmiş olsun sizinde mi erken dönemde başladı değil mi :KK43: bende insulin kullanmama gibi tokluk yolunda ama bende açlık dediğiniz gibi 100 un altına düşünce seviniyorum yemiyotumda liste neyse ondan bile az yiyorum ama aylıklar hormondan kaynaklıymis size birsey dendi mi hamilelik sonrası kalır mıymış yoksa gebelik sekeri miymis hb1ac benjm4.5 cikti uc ay öncesi yokmuş sanırım anladığım kadarıyla hadi simdi neyse idare ediyorum bebegim için diye ama hayatımı etkilemesi korkutuyor sonrasında sekwr hastasi olarak kalmak istemiyorum
Sormadım açıkçası devam eder mi diye, ama endokrinolojide muayene sırasında doktor asistanina benim üstümden ders verdi o sırada dedi ki daha 5. Haftada şeker başlamış bu sebeple gebelik şekeri olarak değil de diyabet hastası hamile kalmış gibi hareket edicez demişti. Cuma gidicem tekrar sorarım ama muhtemelen gebelik sonrası kilo verirsen devam etse de geçer dicekler. :)

Benim tokluklarim da yüksek çıkıyor 150-170 arasi.
hba1c 5.8 çıkmış bu ayın başında ama merak ettim geriye doğru baktım
8. Ayda 6.4mus sonra 11. Ayda bakmışlar 5.9 çıkmış ki kasımın başında insülin kullanmaya başlamıştım etki etmiş demek ki.

Hamileliğin yan etkisidir eltim doğum yapana kadar çekti Allah şifa versin canım
Benim de aynı durum var canım A aysenur0720 ense ve ense üstünde uyanınca baş ağrısı. Doktorum parol al dedi bana da. Tansiyonumu ölçtürdüm bir iki kez, biraz dengesiz çıktı ama, bilmiyorum. Doktor çok üzerinde durmayınca ben de önemsemedim açıkçası, olur böyle şeyler deyip geçiyorum :halay:

Sormadım açıkçası devam eder mi diye, ama endokrinolojide muayene sırasında doktor asistanina benim üstümden ders verdi o sırada dedi ki daha 5. Haftada şeker başlamış bu sebeple gebelik şekeri olarak değil de diyabet hastası hamile kalmış gibi hareket edicez demişti. Cuma gidicem tekrar sorarım ama muhtemelen gebelik sonrası kilo verirsen devam etse de geçer dicekler. :)

Benim tokluklarim da yüksek çıkıyor 150-170 arasi.
hba1c 5.8 çıkmış bu ayın başında ama merak ettim geriye doğru baktım
8. Ayda 6.4mus sonra 11. Ayda bakmışlar 5.9 çıkmış ki kasımın başında insülin kullanmaya başlamıştım etki etmiş demek ki.
Benimde daha önce hanileliknoncesi baktirdim yine 4.7 cikti ya sorarsan çok sevinirim haber verirsen ben şuan dan ziyade sonrasına takılıyorum kalmasın diye çünkü diyetle çok zorlanıyorum zaten birde yapışıp kalmasından çok tedirginim

Merhaba kızlar 16+1 gunluk hamileyim bugun sol tarafımda batma olunca acile gittim kendi doktorum sehirdısındaydı. Acilde baktılar bebek iyi plesenta ıyı suyu ıyı dediler niye agrım var dedim. Kasılma var dediler o ne demek bu zamanda olurmu dedim panikledim onemli bişe değil deyip pruluton depot verdiler. Cıkarken doktoruma ne diyeyim dedim bir sorun gorulmedi enfeksiyon yok bebek iyi dediler dersin dedi kasılmaya tajılma dedi gonderdi. Doktorumu aradım sacmalamıs o bu zamanda kasılmamı olur kasılma olsa duramazsın dedi. Kafam cok karıstı kasılma bu zamanda naaıl olue ki

Kızlar ben online pilates e başladım zoom üzerinden yapıyor hoca çok tatlı bir kadın kendisi de 22 haftalık hamile. Düşünen olursa benim doktorum da başlayabilirsin dedi özellikle normal doğumda çok faydasını gördüklerini söyleyenler var ❤️🥳

Kızlar merhaba,
Kasık ağrılarınız azaldı mı, sanki benim 13. Hafta itibariyle kasık ağrılarımda ani batma gibi hislerde biraz azalmalar oldu. Bunu da bu haftalarda rahimin alt kısımdan göbeğe doğru hareket etmesine bağlıyorum.

Back
X