2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Mesir macunu Bende ofiste çalışıyorum.
İş yerinize söylediniz mi hamileliğinizi ben 5 ay olacak işe gireli ondan dolayı söyleyemedim daha nasıl söylücem diye merak ediyorum. Birşey olacağından değilde 3 aylık hamileyim 5 aydır burda çalışıyorum😂🤦‍♀️
söyledim kuzum ben :) sende söyle geç kalmadan , yerine personel bulurlar vs

söyledim kuzum ben :) sende söyle geç kalmadan , yerine personel bulurlar vs
Ayy bide tanıdık vasıtasıyla girdim muhasebe elemanı lazımdı direk aldılar beni ondan çekiniyorum şimdi ayıp oldu felan diye düşünüyorum. Tabiki bebeğim sağlıkla gelsin en önemlisi tek dileğim bu. Ama utanmıyor değilimde . Bide ne dicem ben gebeyim mi ben gebeşim felan😂😂😂

Ayy bide tanıdık vasıtasıyla girdim muhasebe elemanı lazımdı direk aldılar beni ondan çekiniyorum şimdi ayıp oldu felan diye düşünüyorum. Tabiki bebeğim sağlıkla gelsin en önemlisi tek dileğim bu. Ama utanmıyor değilimde . Bide ne dicem ben gebeyim mi ben gebeşim felan😂😂😂

Hüreem sultan gibi yap , - gebe olduğumuuu söyledilerrrr :) de hahah :KK48: yöneticine bildir kuzum hamile olduğumu öğrendim tehlikeli dönem geçmeden söylemek istemedim o yüzden bekledim dersin

Kizlar merhaba kanamadan dolayı 3 gündür hastanede yatıyorum bebek biraz aşağı inmiş sürekli yatıyorum taburcu oldum, ikili tarama testi sonucum cikti anlayan varsa yorumlayabilir mi ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi
Benimde çıkmış ama anlamıyorum daha var randevuma 2 ocakta çok merak ediyorum

Mesir macunu Bende ofiste çalışıyorum.
İş yerinize söylediniz mi hamileliğinizi ben 5 ay olacak işe gireli ondan dolayı söyleyemedim daha nasıl söylücem diye merak ediyorum. Birşey olacağından değilde 3 aylık hamileyim 5 aydır burda çalışıyorum😂🤦‍♀️
Ben bir sağlık taraması yapılacağı için, taramada röntgen çekileceği için yöneticilerime bir dilekçe ile bildirmek zorunda kaldım... Şimdi 15+1'deyim haftaya doktor raporuyla iş yerime de bildirim yapacağım.

Ben bir sağlık taraması yapılacağı için, taramada röntgen çekileceği için yöneticilerime bir dilekçe ile bildirmek zorunda kaldım... Şimdi 15+1'deyim haftaya doktor raporuyla iş yerime de bildirim yapacağım.
ben doktorumun önerisi ile evden çalışmaya yönlendirildim rahimdeki kasılmalarım sebebiyle o yüzden Insan Kaynaklarına ve işyeri hekimine bilgi vermek durumunda kaldım ve 13 haftalık haber vermek zorunda kaldım.

Kizlar merhaba🥰dün kontrolüm vardı ayy resmen meraktan ortaya ikiye ayrilicam dünden beri😂kızımı da götürdük kardeşini görmek istedi ikili tarama testi verdim sonucu bir haftaya çıkar dedi şükür hersy normal dedi doktorumuz cinsiyet de belli dedi söylemeyin hocam kızım heves ediyor balon patlaticaz dedim🥹 kağıda yazıp verdiler açmamak için kendimi zor tutuyorum ama dikkatimi çekti yanındaki yardimcisina nubu dik dedi bilmiyorum erkek mi acaba dedim hayırlısı inşallah yarına kadar dayanirsak ogrenicez inşallah.. ya birde belli deyince sormadım kesin mıdır acaba öyle olduğunu dusunmese soylemezdi sanırım diyorum 12+5dim dün ama 13+4dedi ultrasonda şimdi de kafam karıştı ya kesin değilse diye sizin kaçıncı haftada netletsi

Kizlar merhaba🥰dün kontrolüm vardı ayy resmen meraktan ortaya ikiye ayrilicam dünden beri😂kızımı da götürdük kardeşini görmek istedi ikili tarama testi verdim sonucu bir haftaya çıkar dedi şükür hersy normal dedi doktorumuz cinsiyet de belli dedi söylemeyin hocam kızım heves ediyor balon patlaticaz dedim🥹 kağıda yazıp verdiler açmamak için kendimi zor tutuyorum ama dikkatimi çekti yanındaki yardimcisina nubu dik dedi bilmiyorum erkek mi acaba dedim hayırlısı inşallah yarına kadar dayanirsak ogrenicez inşallah.. ya birde belli deyince sormadım kesin mıdır acaba öyle olduğunu dusunmese soylemezdi sanırım diyorum 12+5dim dün ama 13+4dedi ultrasonda şimdi de kafam karıştı ya kesin değilse diye sizin kaçıncı haftada netletsi
iyi olmanıza çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallahh :)

Senin ne zaman net soyledi kuzum doktorun ya ben şimdi direk cinsiyet belki deyince hiç demedim hani kesin eminmisiniz diye o heyecanla yazıp gonderdiler simdide ya kesin net değilse oldum yani😂
14+5DE kuzum , ama benimki sakladı biraz :) daha erken öğrenenler oldu burda

Vajinal uzunluğa bakılıyomuş ama erken doğum riski varmı diye. İnternette hem göbek hem vajinal yazıyo
canım benim bi kez göbekten göremedi doktorum vajinal baktı , bi kez de göbekten gördü. Değişiyor idrara sıkışık olmayla filan dedi , görünüp görünmemesi için. Rahim uzunluğuna 12. haftadan beri bakıyor benim doktorum , ayrıntılıya kadar beklemiyorlar zaten onun için.

Back
X