2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ben geçen hafta bugün cinsiyeti öğrenmiştim ama ancak yazabiliyorum 🥺 mesirmacunu mesirmacunu cinsiyeti erkekmiş 💙 eşim hiç kabullenemedi bir haftadır bu konuyu hiç konuşmuyor hatta balondan mavi çıkınca yüzü düştü hiçbir şey demedi beni tebrik etmedi ilk tepkisi telefonunu aç da yemek söyleyelim oldu ben de yeni kendime geliyorum psikolojimi altüst etti benim de evet ben de kız istiyordum ama nasip sonuçta onun sırasıymış ve testleri çok güzel geliyor istediğimiz ilk ay bebek tuttu hiçbirine şükretmiyor sadece neden erkek oldu buna takılıyor 🤦🏻‍♀️
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah , uzun yıllar evlat özlemiyle yüreği yanmış bir anne adayı olarak üzüldüm bu mesajına , kız erkek hiiç önemli değil Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızın acılarını göstermesin :KK200:

Kızlar yaklasık iki üc gündür karnımda batmalar oluyor anlık bıcak saplanıyor gibi, 16. Haftamdayım böyle bi durum yasayan var mı

ben geçen hafta bugün cinsiyeti öğrenmiştim ama ancak yazabiliyorum 🥺 mesirmacunu mesirmacunu cinsiyeti erkekmiş 💙 eşim hiç kabullenemedi bir haftadır bu konuyu hiç konuşmuyor hatta balondan mavi çıkınca yüzü düştü hiçbir şey demedi beni tebrik etmedi ilk tepkisi telefonunu aç da yemek söyleyelim oldu ben de yeni kendime geliyorum psikolojimi altüst etti benim de evet ben de kız istiyordum ama nasip sonuçta onun sırasıymış ve testleri çok güzel geliyor istediğimiz ilk ay bebek tuttu hiçbirine şükretmiyor sadece neden erkek oldu buna takılıyor 🤦🏻‍♀️
Bir tane yavru için senelerce yananlar var, evlat hasreti diye diye akıl sağlığını kaybedenler var, Allah eşine bir parça şuur versin.

Canım benim sağlıklı olmasının daha önemli olduğunu konuş bence kendisiyle. Benim eşimde kıza çok hevesliydi kızım olacak diye dolanıyordu erkek bebişimiz oluyor. Geçen hafta doktor tahminde bulunmuştu o bilmiyordu ben güzelce konuştum erkek babası olmak da sana çok yakışır vs gibi tatlı dille anlattım şimdi sağlıklı olması daha önemli erkek de bizim sonuçta diyor, bence sen de başbaşa kaldığınız da konuş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 şakayla karşılık spermler senden geliyor erkek göndermişsin ben napim filan de gülerek 😂
bir haftadır bunu anlatmaya çalışıyorum zaten dediklerinin hepsini bir haftadır yapıyorum 😂 ben dedim ki nipt sonucu geldi bak akşam öğreneceğiz sonuç ne olursa olsun insanların içinde yüzünü düşürme sevin ileride izletiriz sanki ben öyle dememişim gibi surat ifadesi o kadar anlamsızdı ki herkes dalga geçti 😂 ovulasyondan 2-4 gün önce ilişki olacakmıştı sadece ovulasyon günü ve iki gün sonra ilişki olunca erkek olmuş işte ben hesaplayamamışım 😂 neyse yine biraz normale döndü ben de o vesileyle kendime geldim niye istemeyeyim o da bizim bebeğimiz o da bizden bir parça kız olsun erkek olsun ne farkeden şu an çok sağlıklı gidiyor önemli olan bu demeye başladı yavaş yavaş şuuru geliyor galiba 😂

Back
X