2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221

Eklentiler

• IMG_20231227_191747.webp
    IMG_20231227_191747.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 87
ben geçen hafta bugün cinsiyeti öğrenmiştim ama ancak yazabiliyorum 🥺 mesirmacunu mesirmacunu cinsiyeti erkekmiş 💙 eşim hiç kabullenemedi bir haftadır bu konuyu hiç konuşmuyor hatta balondan mavi çıkınca yüzü düştü hiçbir şey demedi beni tebrik etmedi ilk tepkisi telefonunu aç da yemek söyleyelim oldu ben de yeni kendime geliyorum psikolojimi altüst etti benim de evet ben de kız istiyordum ama nasip sonuçta onun sırasıymış ve testleri çok güzel geliyor istediğimiz ilk ay bebek tuttu hiçbirine şükretmiyor sadece neden erkek oldu buna takılıyor 🤦🏻‍♀️
şaşırdım genelde erkeklerin hep erkek istediğine şahit oldum, ilk defa erkeğe üzülen gördüm , eşimle bende ilk çocuğu erkek düşünmüştük istemiştik ama nasipte ne yazdıysa o eşimin çok hobisi var böyle bişey yaparken ilerde oğlumla şunu yapıcam bunu yapıcam dediği için hep aklımıza kazınmış ve ben erkek çocuklarıyla kız çocuklarından daha iyi anlaşırım birazda ondan sanırım bu düşünce , nasıl yaparım diye düşünüyorum sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin o kadar çocuk sahibi olmak isteyen bebeğini kaybeden insanlar var sağlıklı olsun isteyen insanlar var günaha girmek istemiyorum

Merhaba kızlar benim bugün sabah lekelenmem oldu acile gittim igne ve progestan ilaç verdi bebeğin etrafında kanama alanı var dedi dinlen dedi de ilk defa yaşıyorum bunu 3,4 dogum yapıp benim gibi leke gören var mı
Merhaba, benim de kese yakininda buyukce kanama alani varmis, cok uzuldum, dusuk riski yuksek dedi doktor. Rapor verdi evde yatiyorum. Senin ne durumda?

Tabi bak böyle çıkmış benim sonucum ultrason daa normal çıkarken kanda yüksek çıkmış
Bence gayet benimkinden daha iyi benim papa 3 beta 174 tabi ben göstermedim daha ama sizlerinkine riskli deniliyorsa benimkine hayli riskli denir inşallah sağlıklı bebekler gelecek Allah'ın izniyle 🤲

Merhaba, benim de kese yakininda buyukce kanama alani varmis, cok uzuldum, dusuk riski yuksek dedi doktor. Rapor verdi evde yatiyorum. Senin ne durumda?
Ya o kaç gün çok sancılı geçti dün son iğnemi oldum progestan devam kutu bitene kadar ama daha kanama alanım duruyor normal ultrason da görünmüyor ama perinotoloji dün kanama alanı hala var dedi bende daha iş filan yapmıyorum ağır kaldırma yasak cinsel ilişki buna dahil ki önce de yoktu yani kısacası sancılar tek geçti geriisi daha devam ama takma dinlenmenee bak bol bol sıvı al tadını çıkar toparlarsın Allah'ın izniyle

Kızlaar benim fetal dna testi sonucum çıkmış. Negatif gelmiş yani down sendromu ve başka hiçbir kromozomal anomali saptanmamış 😍 oh çok rahatladım. Cinsiyet bilgisi de doktoruma iletilmiş ama daha onunla konuşmadım
İkili tarama yaptın mı onlar mı önerdi yoksa kendin mi fetal dna yaptırdın

İkili tarama yaptın mı onlar mı önerdi yoksa kendin mi fetal dna yaptırdın
İkili tarama yaptırmadan direkt bunu yaptırdım. Doktorum da bunu önerdi aklımda hiç soru işareti kalmasın diye. Sanırım üçlü, dörtlü taramaya falan da gerek kalmıyormuş artık bu testle

İkili tarama yaptırmadan direkt bunu yaptırdım. Doktorum da bunu önerdi aklımda hiç soru işareti kalmasın diye. Sanırım üçlü, dörtlü taramaya falan da gerek kalmıyormuş artık bu testle
Valla çok iyi yapmışsın ben sözde 2 li yaptım bin pişmanım ultrason da herşey normal ama kanda riskli çıkmış bir tarafım korkma diyor bir tarafımda sıkıntı varmı acrba diyor ikilemdeyim yanii

Valla çok iyi yapmışsın ben sözde 2 li yaptım bin pişmanım ultrason da herşey normal ama kanda riskli çıkmış bir tarafım korkma diyor bir tarafımda sıkıntı varmı acrba diyor ikilemdeyim yanii
Ben çok duydum ama o olayı hatta bugün okudum 20 kadından birinin risk yüksek çıkıyor ama doğduğunda bir şey çıkmıyor diye. Eğer aklımda kalmasın diyorsan fetal dna öneririm. Çünkü trizomi 23,18,21 gibi farklı kromozom hastalıklarına da bakılıyor. Bunlar da ancak üçlü ve dörtlü taramalarda çıkabilen hastalıklar ve maalesef doğan çocuklar 1 yıl falan yaşıyormuş. Allah korusun tabi ama ben yaptırmaktan yana oldum o yüzden 🙏🏻 inş sorunsuz ilerler 🩷

Kızlar benim bebiş göstermiyor cinsiyeti ya.3 keredir gidiyorum 1 aydır.ama göstermiyor sinirim bozuldu artık alışveriş yapmak istiyorum ama alamıyorum hiç bişi

Ben çok duydum ama o olayı hatta bugün okudum 20 kadından birinin risk yüksek çıkıyor ama doğduğunda bir şey çıkmıyor diye. Eğer aklımda kalmasın diyorsan fetal dna öneririm. Çünkü trizomi 23,18,21 gibi farklı kromozom hastalıklarına da bakılıyor. Bunlar da ancak üçlü ve dörtlü taramalarda çıkabilen hastalıklar ve maalesef doğan çocuklar 1 yıl falan yaşıyormuş. Allah korusun tabi ama ben yaptırmaktan yana oldum o yüzden 🙏🏻 inş sorunsuz ilerler 🩷
Ay valla bilmiyorum ya açıkçası çekiniyorum ama Allah'ım gönlümüzee göre versin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Kizlar bugün bende yaptırdım ikili tarama testini benim ilk cocugun zamanına göre baya değişmiş işler 🙈 Rabbim hayirlisini versin cümlemize inşallah . Ultrasona başka bir yere sevk ettiler o inceledi gayet iyi dedi kanda da Rabbimin izniyle inşallah güzel çıkar. İki doktor da büyük ihtimal cinsiyet kız dediler 13 haftaligiz. Şu hamilelikte kimse gram uzulmese , strese girmese keşke . Herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🤲

Kızlar benim bebiş göstermiyor cinsiyeti ya.3 keredir gidiyorum 1 aydır.ama göstermiyor sinirim bozuldu artık alışveriş yapmak istiyorum ama alamıyorum hiç bişi
canım gitmeden çikolata meyve suyu tarzı tatlı yiyecekler tüket birde içeri girmeden önce parmağınla minik minik bastır karnına :) bende geç gördüm bazen geç gösteriyor minnaklar :)

Günaydın kızlar 💕 doktorum kilo artışım oldu diye çok fazla vitamin içeren takviyemi kesti ve sadece demir, magnezyum, d vitamini ve krill yağı ile devam etmemi istedi. Hayatımda ilk defa krill yağı duydum 😁 kullanan var mı merak ettim

Back
X