2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
merhabalar üzülerek aranızdan ayrılacağımı söylemek istiyorum 😔 maalesef ayın 24ünde altıma kaöırdım sandığım da meğer suyum gelmiş 😔 bugün dayanamadım acile gittim bebeğimin suyu kalmamış kalbi durmuş yarın sabah yatışımı yapacaklar ve alacaklar yavrumu , kendinize çok dikkat edin hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim mesirmacunu mesirmacunu beni listeden sil canım 😪
canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin , kalbine ferahlık versin. Başımıza ne geliyorsa Rabbimden, benimde 2 kaybım var önceden, zor oluyor biliyorum , En hayırlı zamanda sağlıkla tekrar nasip olsun inşallah

mesirmacunu mesirmacunu bize de cinsiyet girebilir misin canım. 12. haftada kız gibi demişti ama kesin değildi, 16+0'da kız olduğundan emin olduk. Sağlıkla gelsin miniklerimiz, kaybı olanların da gönlüne Allah ferahlık versin inşallah 🌸
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahh :)

merhabalar üzülerek aranızdan ayrılacağımı söylemek istiyorum 😔 maalesef ayın 24ünde altıma kaöırdım sandığım da meğer suyum gelmiş 😔 bugün dayanamadım acile gittim bebeğimin suyu kalmamış kalbi durmuş yarın sabah yatışımı yapacaklar ve alacaklar yavrumu , kendinize çok dikkat edin hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim mesirmacunu mesirmacunu beni listeden sil canım 😪
cok uzgunum.. kalbimden tüm acınızı paylaşıyorum.. başınız sağ olsun.. bebeginizin yolları ısık icinde olsun..

Çok üzüldüm… her yaşadığımız bize bir ders hatta sen bu kötü tecrübeyi burada paylaştığın için kaç kişinin hayatına dokunacaksın kim bilir… sabırlar diliyorum sana, ailene 😔 bu kadar acı varsa, peşinden çok güzel şeyler yaşanacağı içindir 🙏🏻 bizim de dualarımız seninle 🤍 başınız sağolsun

mesirmacunu mesirmacunu canımmm benim Bebek sürpriz yaptı kız demişti doktor başta ama erkekmişş 🙈
Ya benımde kız demiş doktorum uc hafta olacak cumartesı randevum var içimden bir ses hamıleliğin başından beri erkek diyor gdince erkek dermi diye heves edemedim kıza🤣
altıma kaçırdım sandığımda meğer suyum gelmiş, bebek henüz küçük olduğundan su miktari fazla olmadığı için anlaşılamıyormuş, zaten anlaşılsa bile bu durumda yapılacak bişey yokmuş maalesef 😔 hiç ağrım sızım da olmadı lekelenme de sadece dün oldu ben içim rahat etsin diye bi gittim ki durum ortada 😔
çok ğzüldüm Allah birdaha yaşaymasın. İnşallah hemen toparlaraın tekrar aramıza katılırsın. Bende evlat acısı yaşamış biri olarak okada riyi anlıyorumki seni

herkese çok teşekkür ediyorum 🙏 kendinize çook dikkat edin bebeklerinize iyi bakın en ufak bişey de hastaneye hemen gidin, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Kuzum ne diyecegimi bilemedim Rabbim sabırlar versin size 😔 bugün benim de lekenmem var acile gideceğim , inan çok üzüldüm kendine dikkat et 😔

herkese çok teşekkür ediyorum 🙏 kendinize çook dikkat edin bebeklerinize iyi bakın en ufak bişey de hastaneye hemen gidin, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Başınız sagolsun. Sefaatciniz olur inşallah yavrunuz. En kısa zamanda sağlıkla sıhhatli kavuşacağınız hayırlı evlatlarınız olur inşallah

Benim de kızım olacak hayırlısıyla herkese güzel hamilelikler dilerim:)) bu sefer de bulantim olmayınca herkes yine erkek demişti kızmış:))

Çok üzgünümm nediceğimi bilemedim nebileceksinki suyu olduğunu böylesi ilkkez duydum nasıl olduda suyu gelmis doğum olunca oluyor sandım 😔 başınız sağolsun allah sabırlar versin canım benim

Back
X