2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar slmlar herkese.🥰fetal DNA testi yaptırmıştim ikili testim riskli çıkmıştı rabbime şükürler olsun testim temiz cikmis🤲🥰çok şükür içim rahatladı bı nebze. dilerim burda aynı tedirginligi yasayan herkesin sonuçları temiz gelsin inşallah...🤲 insan çok baska bir surece giriyor tedirginliklerle dolu buralara bile gelemedim o stresimden ama çok şükür rbbime..😍 evlatlerimiza saglikla kavuşmak nasip olsun hepimize insallah

Kizlar slmlar herkese.🥰fetal DNA testi yaptırmıştim ikili testim riskli çıkmıştı rabbime şükürler olsun testim temiz cikmis🤲🥰çok şükür içim rahatladı bı nebze. dilerim burda aynı tedirginligi yasayan herkesin sonuçları temiz gelsin inşallah...🤲 insan çok baska bir surece giriyor tedirginliklerle dolu buralara bile gelemedim o stresimden ama çok şükür rbbime..😍 evlatlerimiza saglikla kavuşmak nasip olsun hepimize insallah
Allah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahh

Ahh inşallah cuma günü aynı haberi bende veririmm 🙏🙏 trizomi18 miydi sizinkide

Gözün aydin canim İkili testin kaçtı canım değerler bende yaptirmistim ama daha doktor görmedi Perşembe gunu gitcem kontrole

Kizlar bana birkac hafta once bu yastik hediye geldi. İnanilmaz rahat🥲 yani yatinca oyle guzel uyunuyor ki, ben hem tv karsisinda hem de yatakta kullaniyorum. Esimin bile gozu kaldi😂 eger dusunen varsa bu sekil bir sey baksin tavsiyem ✌🏼
IMG_3154.webp

Özellikle tecrübeli hanımlar,
Doğuma sadece eşle gitmek hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ben de sadece esimle gidecegim gibi gozukuyor… tabi sizin kastettiginiz sey doguma girmekse acikcasi ben pek sicak bakmiyorum… belki iliski etkilenebilir diye dusunuyorum. Zamaninda cok sey okumustum bununla ilgili🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Sevgili Haziran anneleri ikili testi gününü kaçırdığım için yaptıramadım. bu gün üçlü testin sonuçları çıktı. Sonuç riskli gözüküyor galiba. Sabahtan beri ağlamaktan çatladım. Ne yapayım sizce? Üçlü test ne kadar güvenilir olabilir?
Renkli ultrason bana gerçek durumunu gösterir mi bebeğin?
Bir de sat a göre bebeğim 16+2 ydi. Bu testte 16+6. Bu da sonuçta yanlışlığa sebep olur mu?
Ne olursunuz bir şey söyleyin. Kendi kendime çıldırmak üzereyim.😭

Eklentiler

• IMG_20240116_140145.webp
    IMG_20240116_140145.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben de sadece esimle gidecegim gibi gozukuyor… tabi sizin kastettiginiz sey doguma girmekse acikcasi ben pek sicak bakmiyorum… belki iliski etkilenebilir diye dusunuyorum. Zamaninda cok sey okumustum bununla ilgili🙄
Yok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim 🌸

Sevgili Haziran anneleri ikili testi gününü kaçırdığım için yaptıramadım. bu gün üçlü testin sonuçları çıktı. Sonuç riskli gözüküyor galiba. Sabahtan beri ağlamaktan çatladım. Ne yapayım sizce? Üçlü test ne kadar güvenilir olabilir?
Bir de sat a göre bebeğim 16+2 ydi. Bu testte 16+6. Bu da sonuçta yanlışlığa sebep olur mu?
Lütfen canınızı sıkmayın, öncelikle daha önce de grupta riskli çıkıp daha ileri testler yaptıklarında problem çıkmayan birçok kadın oldu. Açıkçası sorduğunuz soruların cevabını bilmiyorum, ama doktorunuz en güzel yönlendirmeyi yapacaktır. Artık haftaların da ilerlemesinden dolayı bebeğimiz stresimizi ve üzüntümüzü hissediyor. Derin bir nefes alın, biraz sakinleşmeye çalışın. Fetal dna ya da amniyosentez öneriyorlar kesin tanı için diye biliyorum.

İkili üçlü testlerin yanılma payı çok yüksek diye söylemişti bana dokturum çok hırpalama kendini şimdi seni aminosenteze yönlendireceklerdir onunda sonucu çıkana kadar bi ay geçer bence zaten detaylıya az kalmış ordan çıkan sonuç kesin ona göre hareket etmen daha mantıklı ama sen billirsin lütfen ağlama bebeğinde hırpalanıyor

Yok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim 🌸
Bence senin için zor olur doğum o bu falan çok yorgun olursun en azından kocan harici birisi olması daha mantıklı gibi ama senin kararın.ben kendi açımdan düşünüyorum da kocam çocuk doğunca tutabilcekmi ben şüpheliyim ayrıca kaynanama gelme desem kocam değil kaynanam beni boşar 😂😂😂biz herhalde 1 sene falan aynı evde yaşarız 😂😂😂😂 bu kadar narin olma arkadaşım üzerler 😂😂😂

Bence cok mantikli bi karar ama anneler ne dusunur bunu bilemem😂😂 yani hastaneye gelmelerini engelleyemezsiniz bence ama eve giderken biz hallederiz diyebilirsiniz☺️ tabi lohusa psikolojisi nasildir o anda yaninizda bi tecrubeye ihtiyac duyulur mu inanin ben de bilmiyorum🥲 esiniz ne dusunuyor?

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X