- 25 Ağustos 2019
- 62.478
- 119.955
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.281
Sagol mesircimm oyyy sonunda bunu da atlattık geriye martta 20sinden sonra ac karna kan tahlili yaptırıcam aclık sekerime bakicamjouu çok sevindim kuzummm:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol mesircimm oyyy sonunda bunu da atlattık geriye martta 20sinden sonra ac karna kan tahlili yaptırıcam aclık sekerime bakicamjouu çok sevindim kuzummm:)
hayırlı olsunn ekliyorumBu arada bebeğimizin adını Ebrar düşünüyoruz listeye yazar mısın?mesirmacunu
oda tertemiz gelsin inşallahhh :) bende dün doktordaydım şeker yüklemesi vs tüm sonuçlarımı iyi buldu , bir daha 29. haftada çağırdı artık , Rabbim sağlıcakla kucaklaımıza aldırsın heyecanlanıyorum artık vakit geçtikçeee :)Sagol mesircimm oyyy sonunda bunu da atlattık geriye martta 20sinden sonra ac karna kan tahlili yaptırıcam aclık sekerime bakicam![]()
Ooosüperrrr rahat rahat tatlını yee askoooda tertemiz gelsin inşallahhh :) bende dün doktordaydım şeker yüklemesi vs tüm sonuçlarımı iyi buldu , bir daha 29. haftada çağırdı artık , Rabbim sağlıcakla kucaklaımıza aldırsın heyecanlanıyorum artık vakit geçtikçeee :)
Naptın canimGünaydın kızlar bu gün şeker yukleemne testi yaptırılan dua. Edin baana![]()
yok kuzum çıkmamıştı açlık da tokluk da normal çıktı çok şükürOoosüperrrr rahat rahat tatlını yee askooilk kan tahlildede çıkmışmıydı peki şekerin
hayırlı haberlerle adaşııımGünaydın kızlar bu gün şeker yukleemne testi yaptırılan dua. Edin baana![]()
Evet canım bana da öyle geldi bugün verdim şükür sistemde iki gündür sıkıntı vardı da yok canım şimdiye kadar kullanmadım doğal takviyeler alıyordum sürekli ilaç kullanımina alerjik durumum var çünkü simdiye kadar idare ettim de artık bebek de büyüdüğü için yeterli değil sanırım içeriği temiz ürünler araştırıyorum sonuçta öğleden sonra çıkar inşallah şeker kan diğer testleri falan istedi bakalım hayırlısı ile çıksın da ona göre yol izlicezmevsim ben kaçırmışım senin mesajını şimdi gördüm , senin belirtilerin bana kansızlık gibi geldi ya en son kan tahlili ne zaman aldılar senden canım? demir yada kan ilacı tüketiyor musun?
anladım canım hadi hayırlı sağlıklı haberlerle inşallahh , ben de demir ilacımı bazen içmeyi unutuyorum nefesim daralıyor o gece, bebeklerimiz büyüdükçe bizim depoları boşaltıyor maşallah :)Evet canım bana da öyle geldi bugün verdim şükür sistemde iki gündür sıkıntı vardı da yok canım şimdiye kadar kullanmadım doğal takviyeler alıyordum sürekli ilaç kullanımina alerjik durumum var çünkü simdiye kadar idare ettim de artık bebek de büyüdüğü için yeterli değil sanırım içeriği temiz ürünler araştırıyorum sonuçta öğleden sonra çıkar inşallah şeker kan diğer testleri falan istedi bakalım hayırlısı ile çıksın da ona göre yol izlicez
Hahaha iyi kızzz hadi bakalımm ye bundan sonra be artıkkyok kuzum çıkmamıştı açlık da tokluk da normal çıktı çok şükür![]()
Mide yanmalarımın dışında bu ara çok duygulanıyorum son üç aya girdim diye galiba sürekli doğum videoları izlemek istiyorum bebekle ilk kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorumCümlemize kuzum benimm sen napıyorsun nasıl gidiyo şubatta bitti
Ay çok şükür yaaa maşallahoda tertemiz gelsin inşallahhh :) bende dün doktordaydım şeker yüklemesi vs tüm sonuçlarımı iyi buldu , bir daha 29. haftada çağırdı artık , Rabbim sağlıcakla kucaklaımıza aldırsın heyecanlanıyorum artık vakit geçtikçeee :)
Aynen sömürge haline geldik resmenanladım canım hadi hayırlı sağlıklı haberlerle inşallahh , ben de demir ilacımı bazen içmeyi unutuyorum nefesim daralıyor o gece, bebeklerimiz büyüdükçe bizim depoları boşaltıyor maşallah :)
Mide yanmalarımın dışında bu ara çok duygulanıyorum son üç aya girdim diye galiba sürekli doğum videoları izlemek istiyorum bebekle ilk kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum12 martta tetanoz aşımız ve ilk nst’miz var bakalımm
![]()
Yaa gerçekten hayal ediyorum ama hayallerimin ötesinde bir duygu muhtemelenYaaaa yeriimm canim benimm cok guzel bi duygu oanki oan kucağına geliyo heleki o koku
Oo nst ye okadar erken mi başlanıyorki kızz bildiğim 35 haftadan başlıyorr tetanozu hala bende olamadım.bekliyorum
Benimde 530 du kilosu ayrintilidaAy evett yaaa aslında aklima yoktuu demekki hissetmemisim öyle olacağını down olacağını ensesi bile çok iyi gelişmiş belliydi olması gerekendi 575 demisim 525 gram kilosu
Guzel gidiyor beybiimmm 7 aydan sonra kilolar hızla artcakkBenimde 530 du kilosu ayrintilida
Hahahah dogruu diyorsun kuzumm şaşırmamak lazım artıkYaa gerçekten hayal ediyorum ama hayallerimin ötesinde bir duygu muhtemelen
Bilmiyorum ki valla şeker testi günü karnıma makina bağlamıştı ama bu bebeğin kalp atışları değil ona bir dahaki geldiğinde bakıcaz dedi 28+5 oluyorum belki de burda erken başlanıyordur bilmiyorum ki her şeyleri bir cins![]()
Ben 21+1 de girdim detaylıya kilosu 375 gram çıktı normal mi ki acaba. 4 gün geride çıkmıştı gerçi ultrason hesaplamasına göreGuzel gidiyor beybiimmm 7 aydan sonra kilolar hızla artcakk![]()