• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sagol mesircimm oyyy sonunda bunu da atlattık geriye martta 20sinden sonra ac karna kan tahlili yaptırıcam aclık sekerime bakicam🥰
oda tertemiz gelsin inşallahhh :) bende dün doktordaydım şeker yüklemesi vs tüm sonuçlarımı iyi buldu , bir daha 29. haftada çağırdı artık , Rabbim sağlıcakla kucaklaımıza aldırsın heyecanlanıyorum artık vakit geçtikçeee :)

oda tertemiz gelsin inşallahhh :) bende dün doktordaydım şeker yüklemesi vs tüm sonuçlarımı iyi buldu , bir daha 29. haftada çağırdı artık , Rabbim sağlıcakla kucaklaımıza aldırsın heyecanlanıyorum artık vakit geçtikçeee :)
Ooosüperrrr rahat rahat tatlını yee askoo🤪🤪 ilk kan tahlildede çıkmışmıydı peki şekerin

mevsim ben kaçırmışım senin mesajını şimdi gördüm , senin belirtilerin bana kansızlık gibi geldi ya en son kan tahlili ne zaman aldılar senden canım? demir yada kan ilacı tüketiyor musun?
Evet canım bana da öyle geldi bugün verdim şükür sistemde iki gündür sıkıntı vardı da yok canım şimdiye kadar kullanmadım doğal takviyeler alıyordum sürekli ilaç kullanımina alerjik durumum var çünkü simdiye kadar idare ettim de artık bebek de büyüdüğü için yeterli değil sanırım içeriği temiz ürünler araştırıyorum sonuçta öğleden sonra çıkar inşallah şeker kan diğer testleri falan istedi bakalım hayırlısı ile çıksın da ona göre yol izlicez

Evet canım bana da öyle geldi bugün verdim şükür sistemde iki gündür sıkıntı vardı da yok canım şimdiye kadar kullanmadım doğal takviyeler alıyordum sürekli ilaç kullanımina alerjik durumum var çünkü simdiye kadar idare ettim de artık bebek de büyüdüğü için yeterli değil sanırım içeriği temiz ürünler araştırıyorum sonuçta öğleden sonra çıkar inşallah şeker kan diğer testleri falan istedi bakalım hayırlısı ile çıksın da ona göre yol izlicez
anladım canım hadi hayırlı sağlıklı haberlerle inşallahh , ben de demir ilacımı bazen içmeyi unutuyorum nefesim daralıyor o gece, bebeklerimiz büyüdükçe bizim depoları boşaltıyor maşallah :)

Cümlemize kuzum benimm sen napıyorsun nasıl gidiyo şubatta bitti
Mide yanmalarımın dışında bu ara çok duygulanıyorum son üç aya girdim diye galiba sürekli doğum videoları izlemek istiyorum bebekle ilk kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum 😂😂 12 martta tetanoz aşımız ve ilk nst’miz var bakalımm 🥹

Ay çok şükür yaaa maşallah 🧿🥹💕💕 insan rahatlıyor ama başka heyecanlar başlıyor bundan sonrası doğuma hazırlıkkk artık aiyyyy 😱😂

anladım canım hadi hayırlı sağlıklı haberlerle inşallahh , ben de demir ilacımı bazen içmeyi unutuyorum nefesim daralıyor o gece, bebeklerimiz büyüdükçe bizim depoları boşaltıyor maşallah :)
Aynen sömürge haline geldik resmen 😅 hayırla gelsinler de sağlıklı sıhhatli inşallah hepsi düzelir Allah'ın izni ile 💙

Mide yanmalarımın dışında bu ara çok duygulanıyorum son üç aya girdim diye galiba sürekli doğum videoları izlemek istiyorum bebekle ilk kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum 😂😂 12 martta tetanoz aşımız ve ilk nst’miz var bakalımm 🥹

Yaaaa yeriimm canim benimm cok guzel bi duygu oanki oan kucağına geliyo heleki o koku

Oo nst ye okadar erken mi başlanıyorki kızz bildiğim 35 haftadan başlıyorr tetanozu hala bende olamadım.bekliyorum

Yaaaa yeriimm canim benimm cok guzel bi duygu oanki oan kucağına geliyo heleki o koku

Oo nst ye okadar erken mi başlanıyorki kızz bildiğim 35 haftadan başlıyorr tetanozu hala bende olamadım.bekliyorum
Yaa gerçekten hayal ediyorum ama hayallerimin ötesinde bir duygu muhtemelen 🥹

Bilmiyorum ki valla şeker testi günü karnıma makina bağlamıştı ama bu bebeğin kalp atışları değil ona bir dahaki geldiğinde bakıcaz dedi 28+5 oluyorum belki de burda erken başlanıyordur bilmiyorum ki her şeyleri bir cins 😬

• Komik
Reactions: Jou
Ay kızlar bişey soracağım size,
Bu gün duşa girmiştim. Duşta göğsümün kaşındığını hissettim, çok hart hurt olmadan kaşımıştım biraz. Bi baktım kıpkırmızı nokta nokta kanama gibi olmuş. Uç kısmı değil de yan tarafları, başınıza hiç geldi mi böyle bişey. Neden olmuştur ki?

Yaa gerçekten hayal ediyorum ama hayallerimin ötesinde bir duygu muhtemelen 🥹

Bilmiyorum ki valla şeker testi günü karnıma makina bağlamıştı ama bu bebeğin kalp atışları değil ona bir dahaki geldiğinde bakıcaz dedi 28+5 oluyorum belki de burda erken başlanıyordur bilmiyorum ki her şeyleri bir cins 😬
Hahahah dogruu diyorsun kuzumm şaşırmamak lazım artık🤣🤣
Bende dün görmüştüm bi kadında dedi zor içiyorum bunu 🤣🤣

Back
X