• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 21+1 de girdim detaylıya kilosu 375 gram çıktı normal mi ki acaba. 4 gün geride çıkmıştı gerçi ultrason hesaplamasına göre
Normal kuzum benimm kızmı senin ki genetikle alakalıda olabiliyor yani canını sıkma gün içerisinde 1 kase kaşar peynir 1 muz yersen bebek kilo alır baya

Vallahi canım şekerim biraz yüksek çıktı Bir hafta sonra tekrar yükleme yapacak ona göre bakalım ne yapıyoruz moralim çok bozuldu ya 😕
Kız saçmalama ne olcakk sadece yediklerine dikkat etcen hamur işler tüketmeyecen tatlı falan yani şekerli şeylerden uzak durunca nekadar sınırda çıktı

İnşallah canım ya vallahi böyle insülin iğnesidir şudur budur diye bir sürü şey duyuyorum daha kötü şeyler de okudum yani psikolojim altüst oldu Rabbim yardımcımız olsun
INternete bakarsak kuzum biz öldük ozaman yanii bakma öyle şeyleree içini ferah tut benimde tamam 100.3 tü ilk kan tahlilimde şimdi 20 marttan sonra bakıcaz kaç bende busıra dikkat edemiyorum mesela kızımda dikkat ederdim

INternete bakarsak kuzum biz öldük ozaman yanii bakma öyle şeyleree içini ferah tut benimde tamam 100.3 tü ilk kan tahlilimde şimdi 20 marttan sonra bakıcaz kaç bende busıra dikkat edemiyorum mesela kızımda dikkat ederdim
Vallahi canım benim de ilk hamilelik olduğu için hiçbir bilgim yok yani ben çok tatlı yiyen bir insan da değilim ama tabii ki abur cubur olsun arada bir yani kaçamak şeklinde oluyordu inşallah bir dahaki sefere gidince güzel şeyler diyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Vallahi canım benim de ilk hamilelik olduğu için hiçbir bilgim yok yani ben çok tatlı yiyen bir insan da değilim ama tabii ki abur cubur olsun arada bir yani kaçamak şeklinde oluyordu inşallah bir dahaki sefere gidince güzel şeyler diyorum
Bende abur cubur asla yemezdimm cipside yemezdim onda kaçamağım oldu bu sıra bende korkmuyor değilimm kuzum aklına takılan ne varsa gel bana sor ben yaşamışım gormuşüm internetten bakma o bizi daha çok etkiler. Bozma moralini

Bende abur cubur asla yemezdimm cipside yemezdim onda kaçamağım oldu bu sıra bende korkmuyor değilimm kuzum aklına takılan ne varsa gel bana sor ben yaşamışım gormuşüm internetten bakma o bizi daha çok etkiler. Bozma moralini
Kız iyi ki varsın vallahi ya böyle var ya bu platform bana çok iyi geliyor böyle arkadaşlarını dinleyip dertlerimizi birbirimize anlatıyoruz ya gerçekten Allah razı olsun kız Bir de ben şeyden korktum ya böyle benim yengem de şeker hastasıydı yani şeker oğlun da çıktı hamilelikte sürekli şey kullandı insülin iğnesi falan kullandı Bir de her şekeri olan insan sezenler olmak zorunda mı onu da kafama taktım

• Muhteşem
Ay kızlar bişey soracağım size,
Bu gün duşa girmiştim. Duşta göğsümün kaşındığını hissettim, çok hart hurt olmadan kaşımıştım biraz. Bi baktım kıpkırmızı nokta nokta kanama gibi olmuş. Uç kısmı değil de yan tarafları, başınıza hiç geldi mi böyle bişey. Neden olmuştur ki?
aynısını yaşadım geçen gün , tahriş oldu sanırım

kızlar yaa benim normalde adet günlerim bu günler, böyle regl olacakmış gibi ağrım var , sizlerinde günlerinizde böyle ağrılar oluyor mu hala?

Kız iyi ki varsın vallahi ya böyle var ya bu platform bana çok iyi geliyor böyle arkadaşlarını dinleyip dertlerimizi birbirimize anlatıyoruz ya gerçekten Allah razı olsun kız Bir de ben şeyden korktum ya böyle benim yengem de şeker hastasıydı yani şeker oğlun da çıktı hamilelikte sürekli şey kullandı insülin iğnesi falan kullandı Bir de her şekeri olan insan sezenler olmak zorunda mı onu da kafama taktım
Canım benim sende iyiki varsın iğne gerekiyosada bebeğin iyi olsun yeterki iğnede olsan ne olcak bak benim.b12im çok düşük her ay başı iğne vuruluyorum şimdi totomdan oğlum için
çabaliyorum yeterki o iyi olsun iğne nedir onda şeker oldu diye senin evladında olcak bi kale yok yani hanii oyle düşünme olursa da genetikten mesela herseyin bi çaresi teknolojisi var sen onu hiç düşünme

yasemiin zaten sınır 140 canım çok yüksek çıkmamış içini karartma hemen , diyetle hallediliiiir :)
İnşallah canım ya vallahi bir hafta sonra tekrar gideceğim bu sefer 100 miligramlık şeker yüklemesi yapacak inşallah onu sonucu yüksek çıkmaz daha normal bir şekilde atlatırım gerçekten bunun stresine girdim bu sefer de

Canım benim sende iyiki varsın iğne gerekiyosada bebeğin iyi olsun yeterki iğnede olsan ne olcak bak benim.b12im çok düşük her ay başı iğne vuruluyorum şimdi totomdan oğlum için
çabaliyorum yeterki o iyi olsun iğne nedir onda şeker oldu diye senin evladında olcak bi kale yok yani hanii oyle düşünme olursa da genetikten mesela herseyin bi çaresi teknolojisi var sen onu hiç düşünme
Teşekkür ederim canım benim inşallah sağ saglim kucağımiza alırız🤲

• Amin
Back
X