• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 29. Haftaya giriyorum yarın, ilk gebeligime göre 10 kilo fazlam varken hamile kaldım. Vermiştim aslında ama Şubat depremi sonrası yeme bozukluğu oldu kilo aldım vs vs neyse🙏
Diyetisyen eşliğinde değilim ama önceden diyetisyene gitmiştim az çok bilgim de varken dikkat ettim 6 kilo aldım toplamda. Bebeğim de yaklaşık 1.5 kilo şuan 🙏 çok şükür herşey yolunda, sadece çok aşağıda pozisyonu bu nedenle çok baskı yapıyor hemoroid oluştu 😭 onla uğraşıyorum 😔

Ben 29. Haftaya giriyorum yarın, ilk gebeligime göre 10 kilo fazlam varken hamile kaldım. Vermiştim aslında ama Şubat depremi sonrası yeme bozukluğu oldu kilo aldım vs vs neyse🙏
Diyetisyen eşliğinde değilim ama önceden diyetisyene gitmiştim az çok bilgim de varken dikkat ettim 6 kilo aldım toplamda. Bebeğim de yaklaşık 1.5 kilo şuan 🙏 çok şükür herşey yolunda, sadece çok aşağıda pozisyonu bu nedenle çok baskı yapıyor hemoroid oluştu 😭 onla uğraşıyorum 😔
Yaaa geçmiş olsun ☹️

Kızlar hazır şampuan mevzusu açılmışken ben de güneş kremi sorayım. Malum bizimkiler nasip olursa yaz bebekleri, ciltleri çok hassas olacak. Tabi bebeklerde mineral filtreli güneş kremleri üretiliyor ama üç aydan önce ne kadar temiz olursa olsun güneş kremi sürmek gerekir mi ki? Tecrübeli olan ya da bu konuyu araştıran var mı? Bu arada ben de hamilelikte sivenonun güneş kremini aldım temiz içerikli ve ciltlerimiz malum gebelikte lekelenmeye çok müsait diye. İçeriği falan gayet güzel ama kıvamı o kadar yoğun ki. Çok konforlu hissettirmedi, güneş kremi için bebeğe başka bişey düşünürüm eğer gerekiyorsa

Bende de var hemeroid, kanamıyor acımıyor çok şükür. Hamileliğin cilvelerinden biri 🤗

Kızlar hazır şampuan mevzusu açılmışken ben de güneş kremi sorayım. Malum bizimkiler nasip olursa yaz bebekleri, ciltleri çok hassas olacak. Tabi bebeklerde mineral filtreli güneş kremleri üretiliyor ama üç aydan önce ne kadar temiz olursa olsun güneş kremi sürmek gerekir mi ki? Tecrübeli olan ya da bu konuyu araştıran var mı? Bu arada ben de hamilelikte sivenonun güneş kremini aldım temiz içerikli ve ciltlerimiz malum gebelikte lekelenmeye çok müsait diye. İçeriği falan gayet güzel ama kıvamı o kadar yoğun ki. Çok konforlu hissettirmedi, güneş kremi için bebeğe başka bişey düşünürüm eğer gerekiyorsa
Bunu ben de merak ediyorum er ya da geç almamız gerekecek 🙄 en sıkıntılı konulardan biri bence, bizim ciltlerimiz bile kolay kabul etmiyor. Güneş kremi değil de güneş losyonu diye geçenler var acaba onların yapısı daha mı ince olur 🤔

Minicik kızım 38cm doğdu. Elleri ayakları o kadar tatlı ki… Onu görünce ne kadar güzelsin dedim :) inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Ahh güzel kuzu 🥰 bahtı da güzel olsun, bir an önce toparlanıp anne kucağına kavuşsun inşallah. Şu anda senin ruhsal olarak çok güçlü olup ona destek olman lazım, eminim o her duygunu hissedecek ve bebekler yetişkinlerden çok daha güçlü. Buraya kadar bu kadar zorlukla gelmesi bile onun ne kadar mücadeleci olduğunu göstermiyor mu? Bunu da atlatacak için rahat olsun, dualarımız sizinle 🙏 güçlü annenin güçlü kızı...

Kizlar bu gün nedense karnim sertleşir arada ve rahatsız ediyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum böyle olan var mi
Ben de yaşıyorum her akşam canım. Ve araştırdım YouTube'da Acıbadem'de çalışan Kadın Doğum Doktoru Furkan Kayabaşoğlu'nun "Doğum Nasıl Başlar" videosuna denk geldim. "Karın sertleşir, top gibi yuvarlak olur rahim kendini kastığı zaman. Bunlar yalancı kasılmalar, rahim kendini doğuma hazırlar, doğuma yaklaştıkça giderek çoğalır" diyor. Yalancı kasılma olduğunu öğrenince çok şaşırdım böyle mi oluyormuş diye...

Son düzenleme:
Ahh güzel kuzu 🥰 bahtı da güzel olsun, bir an önce toparlanıp anne kucağına kavuşsun inşallah. Şu anda senin ruhsal olarak çok güçlü olup ona destek olman lazım, eminim o her duygunu hissedecek ve bebekler yetişkinlerden çok daha güçlü. Buraya kadar bu kadar zorlukla gelmesi bile onun ne kadar mücadeleci olduğunu göstermiyor mu? Bunu da atlatacak için rahat olsun, dualarımız sizinle 🙏 güçlü annenin güçlü kızı...
Yarın görmeye gideceğim hem çok mutlu hem çok üzgünüm inşallah kucağımıza alırız en kısa sürede

Kızlar iyi akşamlar herkese gittik bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyiydi gayet hareketli bir bebek dedi Dr cihazla baktıca tekme attı bir sorun gözükmüyor önden gidiyor dedi kilosunu sormak hiç aklıma gelmedi iyi bir sıkıntı yok dedi ya derin bir oh çektim unutmuşum sormayı 🤭 benim bu halsizlik durumu için de şeker yüklemesini önerdi yarın onu yaptircam onu görmeden birşey diyemem dedi ama bebek iyi dedi bin şükür bakalım sabah tekrar gitcem testler için hiç yaptırmak istemiyordum ama işte 🤷🏻‍♀️

Back
X