Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Arkadaslar merhaba, benim gibi sürekli yatmak uyumak isteyen var mi? Uyumasam da oturur vaziyette duramiyorum, illa ki yaticam, yatınca da uyukluyorum. Depresyonda olur ya hani hep yatmak istersin. Aranizda benim gibi olan var mi?
ay olmaz mı ben🥲 iznimde dinlenmeye ailemin yanına geldim üç dört kitap alıp üç sayfa anca okudum😅 kardeşlerimde kızıyor sürekli vakit geçirelim diye.. her bulduğum yumuşak yerde uzanıyor/uyuyorum maalesef :D

Arkadaslar merhaba, benim gibi sürekli yatmak uyumak isteyen var mi? Uyumasam da oturur vaziyette duramiyorum, illa ki yaticam, yatınca da uyukluyorum. Depresyonda olur ya hani hep yatmak istersin. Aranizda benim gibi olan var mi?
Hergun mutlaka bi öğleden sonra uykum geliyor uyuyorum 😁 üşengeçlik desen tavan yapmis, yemek yapmaya iş yapmaya enerjim yok halbuki tum gun yatanlardanım bu neyin yorgunlugu🤣🤣 ama önemli olan iç huzur gayet pozitifim Cok sukur 🌸

Tsh 3.04 çıktı,1 .trimester için yüksek dediler. Başlangıç mg ilacın yarısını içmemi istediler. Dahiliye ve kadın doğum ortak karar verdi. Gebe olmayan kişiler için,çıkan sonucum sınırda,ama gebelikte yüksekmiş.
Evet gebelikte tsh sınırı 2,5 muş benim de tiroid ilacimin dozunu yükselttiler geçen hafta. Ben yillardir kullaniyorum tiroid ilacini

Hergun mutlaka bi öğleden sonra uykum geliyor uyuyorum 😁 üşengeçlik desen tavan yapmis, yemek yapmaya iş yapmaya enerjim yok halbuki tum gun yatanlardanım bu neyin yorgunlugu🤣🤣 ama önemli olan iç huzur gayet pozitifim Cok sukur 🌸
Aynen hic bir iş yapamiyorum, butun gun yatmama ragmen surekli yorgunum:(

Evet progestan veriliyor burada hemen ben de kullanmak istemiyorum progestanı hiç eşimle didişiyoruz. Zaten vücutta artışı bile dengeyi bozuyor. Dışarıdan alınca iyice rahatsızlık veriyor ya. Ki kanamam bile yok doktor 35 yaş üstü diye başlattı.
Ben tüp bebek ile gebe kaldım.Transferimden beri hem vajinal fitil hemde kalçadan iğne olarak kullanıyorum. Kanama falan yok. Sanırım bu önleyici olarak kullandırtılıyor yani kanama falan var hadi tedavi olsun diye değil.Doktorunuza uymanızı öneririm ama tercih tabi ki sizin🙏🏼

Ben tüp bebek ile gebe kaldım.Transferimden beri hem vajinal fitil hemde kalçadan iğne olarak kullanıyorum. Kanama falan yok. Sanırım bu önleyici olarak kullandırtılıyor yani kanama falan var hadi tedavi olsun diye değil.Doktorunuza uymanızı öneririm ama tercih tabi ki sizin🙏🏼

Biliyorum önleyici olarak kullanıldığını tüp bebekte herkesin rutin kullandığını da biliyorum. Ama benimki tüp bebek değil. doktorumun da otomatik herkese verdiğini düşünüyorum. Neden kullandığımı sordum. Önleyici dedi sadece. Rahatsızlık veriyor. Mide bulantısı halsizlik çok fazla yaşıyorum o da belirtileri arttırıyor. Vücudum zaten yeterince progesteron salgılıyor şu an bence. Güvenmedim açıkçası doktoruma bu konuda. Açıklaması da ikna etmedi 😬

Bende 1 yıldır düzenli hiç bırakmadan kullanıyorum gebelikte 2.5 olması gerektiği için benim 3 diye 100lük başladı endokrin doktorum ve hiç korkma bu bi ilaç bile değil hiç bir yan etkisi olamaz sadece tiroid hormonlarının hızlı çalışmasına yardım eden takviye gibidir dedi 2 ayrı doktor da
Yan etkileri var mı ilacın. Ben normalde de kullanmadım hiç.

Bende 1 yıldır düzenli hiç bırakmadan kullanıyorum gebelikte 2.5 olması gerektiği için benim 3 diye 100lük başladı endokrin doktorum ve hiç korkma bu bi ilaç bile değil hiç bir yan etkisi olamaz sadece tiroid hormonlarının hızlı çalışmasına yardım eden takviye gibidir dedi 2 ayrı doktor da
Çok teşekkür ederim canım 🌺

Tsh 3.04 çıktı,1 .trimester için yüksek dediler. Başlangıç mg ilacın yarısını içmemi istediler. Dahiliye ve kadın doğum ortak karar verdi. Gebe olmayan kişiler için,çıkan sonucum sınırda,ama gebelikte yüksekmiş.
Benim normalde de tiroid vardi gebelikte de 4ten asagi dusmedi 50 den 75 e cikmistim ama simdi haftasonlari 100luk iciyorum

Gebelikten önce kaclik kullaniyordun?

50 kullanıyordum gebelikten hemen önce 5e çıkmış doktor 75 yaptı gebelikte hala 3 olunca 100 yaptı bebeğin gelişimi etkilenmesin diye
Siz şimdi böyle yazınca bende bir baktım kan sonuclarima 3,85 çıkmış TSH im ama doktor herhangi bir şey demedi bana ilaç filan vermedi. 😔😔

Canım bahsettiğin ilacları gebelikte mı kullanmaya basladin? Merak ettim nasıl teşhis ettiler neye göre veriyorlar
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım. Transfer olduğum gün başladım kullanmaya onun yanında kullandığım birsürü ilaç var. Hormonlarımda veya pıhtılaşma gibi herhangi bir sorunum yok önlem amaçlı tedavime eklediler

Back
X