- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.001
Offf evet ban yemek aşırı koyuyor insana. Ben 2020de yemiştimAayyyy zamanında bende çok girerdim bigüzelde ban yerdımsonra bıraktım ilk yediğim banda öyle gücüme gitmistiki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf evet ban yemek aşırı koyuyor insana. Ben 2020de yemiştimAayyyy zamanında bende çok girerdim bigüzelde ban yerdımsonra bıraktım ilk yediğim banda öyle gücüme gitmistiki
![]()
Nişan gelse de kasılma ya da su gelmesi olmayınca sıkıntı yok diye biliyorum 2 hafta önceden bile gelebilirmiş nişan, yanlış mı biliyorum kiKızlarrr forumda nişanım gelmiş hissetmedim konusu var, mesela ben bunları görünce bi şeyy oluyorumkorkuyorumm
Aa öyle miymiş acemim bak bunu bilmiyordumNişan gelse de kasılma ya da su gelmesi olmayınca sıkıntı yok diye biliyorum 2 hafta önceden bile gelebilirmiş nişan, yanlış mı biliyorum kiama tabi enfeksiyon vs riski için farketsek daha iyi
o da doktor kontrolü sıklaşınca olurrr sıkıntı yokk
![]()
MaşallahŞimdi geldim doktordan acemimnstde sancılar 40-50 arası çıktı. Normalmiş öyle dedi doktorum.
Adet sancıları normalmiş
Beyaz akıntı normalmiş
Tansiyon düşüklüğü normalmişbunları sordum özellikle.
Sulu akıntım vardı onu sordum onada normal dedi bebeğin suyu da iyi durumdaymış çok şükür.
49 cm 2900 gr olmuşuz. Doktor haftada bir kontrole çağırdı biraz aceleci sanırım benim kızbaşka bir şey yok çok şükür. Rabbim hepimize kolaylıkla sağlıkla kucağımıza nasip etsin aminnn
Çok şükür acemimOy maşallaahhhsüper haberlerr
sanki senle aynı haftaya denk geliyoruz artıkk
![]()
Amin wasntcım sağlıkla inşallahhhhh hepimizinkiiiMaşallahSena’mız sağlıkls gelsinnn
![]()
Haksız yerede banlanmak daha ağır geliyo insana bideOfff evet ban yemek aşırı koyuyor insana. Ben 2020de yemiştim. Ama şu an yazmıyorum hep okuyorum genelde
Dr. Banu çiftçiden dinlemiştim. Nişan sadece rahim ağzını kapatan tıkaç görevi görüyormuş, yani o tıkaç ayrıldığında rahim ağzı yavaş yavaş açılacak bebişko gelecekAa öyle miymiş acemim bak bunu bilmiyordum. Yani son haftalardayım ama doktor 2 hafta sonra gel dediği için daha nasıl sık ziyaret ederim bilmiyorum. Doğrudur bence bildiğin ya
![]()
Teşekkürler acemimmDr. Banu çiftçiden dinlemiştim. Nişan sadece rahim ağzını kapatan tıkaç görevi görüyormuş, yani o tıkaç ayrıldığında rahim ağzı yavaş yavaş açılacak bebişko gelecekbazen çok hızlı bazen yavaş olur ama açılma kasılmayla olacağı için doğumun başladığını hissederiz bencee
Maşallah yasemincim.Şimdi geldim doktordan acemimnstde sancılar 40-50 arası çıktı. Normalmiş öyle dedi doktorum.
Adet sancıları normalmiş
Beyaz akıntı normalmiş
Sulu akıntım vardı onu sordum onada normal dedi bebeğin suyu da iyi durumdaymış çok şükür.
49 cm 2900 gr olmuşuz. Doktor haftada bir kontrole çağırdı biraz aceleci sanırım benim kızbaşka bir şey yok çok şükür. Rabbim hepimize kolaylıkla sağlıkla kucağımıza nasip etsin aminnn
Yaaaaa kaç haftalıksın maşaallahh ne güzel kilo almışŞimdi geldim doktordan acemimnstde sancılar 40-50 arası çıktı. Normalmiş öyle dedi doktorum.
Adet sancıları normalmiş
Beyaz akıntı normalmiş
Sağolasın havvacığımmmMaşallah yasemincim.
Gözün aydın.
Çok az kaldı artık sayılı günler.
İkimizin arasında 1 gün var. Perşembe gittiğimde bakalım kilosuna ne diyecek.
Ben 2.500 gr. Olur diye tahmin ediyorum.
Hayırla sağlıkla insallah![]()
Maşallah YaseminnnnŞimdi geldim doktordan acemimnstde sancılar 40-50 arası çıktı. Normalmiş öyle dedi doktorum.
Adet sancıları normalmiş
Beyaz akıntı normalmiş
Gözün aydın canım bizimde içimizi rahatlatdinŞimdi geldim doktordan acemimnstde sancılar 40-50 arası çıktı. Normalmiş öyle dedi doktorum.
Adet sancıları normalmiş
Beyaz akıntı normalmiş
O sırada bir haftadır oturarak uyuyan benGünaydın kızlargece uyurken bi sey farkettim normalde bacak arama yastık koyardım yinede rahat edemezdim simdi o yastıgı kafamın altına koyup yan yatıyorum iki gündür daha iyi uyuyorum yani kafamızın yüksekte olması daha iyi geliyor sanki bi deneyin isterseniz
Genetik sanırım elifim bende iriyimMaşallah Yaseminnnn
En sevdiğim bebek tipi dombikk olann
Ne yiyip içiyorsun bizede söyle![]()
Sağolasın gerçekciiğimGözün aydın canım bizimde içimizi rahatlatdin![]()
34+5 jouYaaaaa kaç haftalıksın maşaallahh ne güzel kilo almış
Senin haftan benden ileri ya belki haftaya benimde öyle olur kusum her günümüz ayrı olayO sırada bir haftadır oturarak uyuyan benbacak arama bir şey koymayınca, bacaklarımı üst üste koyunca kasık kemiklerimde aşırı ağrı oluyor benim ya
![]()
Kizzz anammmm baya yaklaştın haa ay çok heyecanlı34+5 jouçok şükür