Hangi ilden ve hangi hastaneye gidiyorsunuz?
İstanbul'dayım Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi'ne gidiyorum. Doçent doktor Fatih şahin Bey'e canım doktorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilden ve hangi hastaneye gidiyorsunuz?
13 haftaligim haftaya cuma 14 oluyorum devlete gidiyorum doktorum soyler insallah cinsiyetiDaha cinsiyet için çok küçükfetalde erken çıkıyor onun dışındakiler 14 16 haftada belli oluyor ancak
Tamam canım yarın gideyim teşekkür ederimSağlık ocağında bir test yaptır bak istersen canım için rahatlar inşallah benimki gibidir![]()
Benimde resmen kavga kıyamet var çok duygusalimCanım çok geçmiş olsunBen de şu an hamileyim ve zaman zaman aynı duyguları yaşıyorum. Bazen birden öfke, ağlama geliyor, sonra ağrılar başlıyor. Hormonlar çok etkiliyor bence. Böyle günlerde kendime iyi gelen şeylere yönelmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş ya da sessiz kalmak bile iyi geliyor. Sen de kendine nazik davran, geçici bir dönem
![]()
Maşallah ne kadar büyümüş bende 10.haftama gireceğim böyle mi görünecek yaa çok duygulandimKızlar benim randevum cumartesi günüydü ben dayanamadım biraz karnım ağrıyor diye bu sabah gittim.
Muhtemelen klimadan falan üşüdüm ondan ağrıyor çünkü bir problem yok.
Telefondaki uygulamam da 10+4 bugün.
Ultrasonda 10+1 çıktı.
Bir hafta sonra tekrar kontrole bekliyor beni.
Bebiş bayağı büyümüş ultrason fotoğrafını bırakıyorum size.
Bugün hareket etti ultrasondaelini kolunu bayağı hareket ettiriyor Şok oldum çok duygulandım.
Elindeki folik asit bittiğinde sana bir multivitamin yazıyorum ona başla folik asite devam etme dedi. Omega 3 tabanlı bir multivitamin. Femival Vita yazıyor kağıtta daha almadım.
6 haftadan beri mide bulantısı için prilam kullanıyorum ona devam et kesme dedi.
Merhaba canım nasılsın bebeiş nasılAynen öyle canım, benimde göğüslerim aynı şekilde hafif şiş onun dışında sıfır belirti diyebilirim. İlk gebeliğim o yüzden tecrübesizimde. Bugün kontrolüm var herşey yolunda derse doktor gerçekten artık bunun normal olduğuna inanacağım :)
Maşallah ne kadar büyümüş bende 10.haftama gireceğim böyle mi görünecek yaa çok duygulandim
Benim 9.haftada hicbir sey belli degildi ya ( devlet hastanesi ) haftaya 12.haftamda gidicem insalllah ben de boyle gorebilirim cok merak ediyorum neye benziyor ne yapiyor icerde diyeKızlar benim randevum cumartesi günüydü ben dayanamadım biraz karnım ağrıyor diye bu sabah gittim.
Ultrasonda 10+1 çıktı.
Bir hafta sonra tekrar kontrole bekliyor beni
Bugün hareket etti ultrasondaelini kolunu bayağı hareket ettiriyor Şok oldum çok duygulandım.
Elindeki folik asit bittiğinde sana bir multivitamin yazıyorum ona başla folik asite devam etme dedi. Omega 3 tabanlı bir multivitamin. Femival Vita yazıyor kağıtta daha almadım.
6 haftadan beri mide bulantısı için prilam kullanıyorum ona devam et kesme dedi.
Eveeet sen de böyle goreceksindir pıtırcığını.
Hareket bile etti![]()
Kafanın rahat etmesi için imkanında el veriyorsa yaptır canım. Ben İstanbuldayım. Burada sadece hastane önerim olabilir...Ben istemiyordum yaptırmayı ama eşimin ve doktorun ısrarıyla yaptıracağım sanırım. İzmirdeyim kurum önerisi alabilirim
Bende İstanbul/Pendik ve Medical Park hastanesine gidiyordum ama Yeditepe Üniversitesi hastanesinde devam etmeyi düşünüyoruz...Dr'undan memnunsan harikaİstanbul'dayım Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi'ne gidiyorum. Doçent doktor Fatih şahin Bey'e canım doktorum![]()
Şimdi çıktım canım maşallah kıpır kıpırdı annesinin yavrusu eli ayağı hiç durmadıMerhaba canım nasılsın bebeiş nasıl
Ay çok şükür sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun benimde haftaya randevum var görünce rahatlayacağımŞimdi çıktım canım maşallah kıpır kıpırdı annesinin yavrusu eli ayağı hiç durmadısanırım ikna oldum ben bebiş iyi inşallah doğduktan sonra da üzmez bizi
![]()
İnşallah sende çok çok çok mutlu çıkarsın canım randevundan 9+2 yim benAy çok şükür sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun benimde haftaya randevum var görünce rahatlayacağımkaç haftalıksın
Bende 11 hafta oldum haftaya ikili tarama için gel dedi bekleyeceğim zaman geçmiyor inşallah canım sağlıkla gelsinlerİnşallah sende çok çok çok mutlu çıkarsın canım randevundan 9+2 yim ben![]()
Ne hissediyorsun annler hisseder genelde13 haftaligim haftaya cuma 14 oluyorum devlete gidiyorum doktorum soyler insallah cinsiyeticinsiyet sohbetini hic yapmiyoruz bebis alinmasin die
![]()
Ayy ne güzel yaaaaaKızlar benim randevum cumartesi günüydü ben dayanamadım biraz karnım ağrıyor diye bu sabah gittim.
Ultrasonda 10+1 çıktı.
Bir hafta sonra tekrar kontrole bekliyor beni
Eveeet sen de böyle goreceksindir pıtırcığını.
Hareket bile etti![]()
Özel gidiyorum bende bişey goremiyorum doktor uzun süre bakmiyor en fazla 4 dkBenim 9.haftada hicbir sey belli degildi ya ( devlet hastanesi ) haftaya 12.haftamda gidicem insalllah ben de boyle gorebilirim cok merak ediyorum neye benziyor ne yapiyor icerde diye![]()
Oluyor mu gercekten hisetigimiz ben erkek hisediyorum bak erkek düşkünü asla değilim öyle annelerdende olmayacağım ama erkek daha basıyor hislerimde kizim olsada aynı şekilde sevinirimNe hissediyorsun annler hisseder genelde![]()
Anne hisseder ben inanıyorum bende hep kız hissettim hala öyle yani yoksa erkek olsada sevmicemden degil evlat sonuçta ama işte rahmine düştümü o his geliyorOluyor mu gercekten hisetigimiz ben erkek hisediyorum bak erkek düşkünü asla değilim öyle annelerdende olmayacağım ama erkek daha basıyor hislerimde kizim olsada aynı şekilde sevinirim