• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benimde normalde 2 hafta sonra kontrolüm ama ben haftaya cuma felan giderim. Dayanamam artık😂
Artık zaten her hafta çağırırlar diye düşünüyorum. Ben de bu haftaya alacaktım dayanamadım 🤭 ama doktorum kongredeymiş mecbur sabredicem. Hayırlı haberlerimiz olsun 🙏 Bugün hastanede başka işim vardı sekreter salı günü yarım saat erken gelin önce nst ye alıcaz sizi dedi. Seni de alırlar muhakkak

• Beğen
Reactions: Jou
Başladım başladım mesirin tuşlarının üstündeyim 🤣🤣 kız ben niye haziran annelerindeyim sanıyorsun, kardeşim de ben de 41de suni sancıyla gelmişiz 🥴🥴🥴 3 hafta daha böyle düşünemiyorum yaaa ama imkansız değil hüüüğğ
Hahahahaha bastın tuşa şimdidenn zorla 1 haziran edecek senin sıpa😁😁😁😁

Hahahahahaa benim sancım cok iyi gene 13 ü bekler gibi geliyor bana 🤣🤣 kızımdada günu bekledi böyle 03 haziran dedik tam ogüne oldu bekledi böyle sancı hiç yaşamadım normal olsa gene açılma olmaz herhalde o kesin

Sende doktoruna de de 13 e alsın seniii 15i arefe gunü çunkü dr lar yohh 🤣beraber doğuraahhhh🤣
Ya banane söylücem tatile felan gitmesinn🤣

• Komik
Reactions: Jou
Aaaa sen de mii Manisadasınn 😅🥰🥰 Havva adanadaydı sanırım karıştırdım pardonnn.
Son zamanlarımız olmaz mııı :rolleyes:
Estağfurullah wasnttt🥰 ay dün bi arkadaşıma azıcık bel ağrım var filan dedim kendisi de hamile benden biraz önde haftası hemen erken doğum filan bir şeyler dedi gerildimmmm

Artık zaten her hafta çağırırlar diye düşünüyorum. Ben de bu haftaya alacaktım dayanamadım 🤭 ama doktorum kongredeymiş mecbur sabredicem. Hayırlı haberlerimiz olsun 🙏 Bugün hastanede başka işim vardı sekreter salı günü yarım saat erken gelin önce nst ye alıcaz sizi dedi. Seni de alırlar muhakkak
All ne güzeldir şimdi nst🤭
Bana beni nstye almaz gibi geliyor doktorum😂🤦‍♀️

Back
X