2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İşte bende şekerden şüphe ettim artık her sabah açlık tokluk baktircam sağlık ocaginda bakalım sekerse dikkat ederim artik
Ben iki defa yaptırdım düşük çıktı şekerim.seker yüklemesi yaptırmadım ama keske yapsaydım.siz yaptınız mı şeker yuklemesi

Canım benimm ne güzel anlattın

Çok tesekkur ederiz bu güzel mesajın icin

Oluyor canim benim 32 haftadan beri bazen damlıyor korkma
Teşekkür ederim canım kızlar

Ben iki defa yaptırdım düşük çıktı şekerim.seker yüklemesi yaptırmadım ama keske yapsaydım.siz yaptınız mı şeker yuklemesi
Yapmaya kalktım afedersin kustum bende doktora söylemedim öyle bakildi dedim oğlumda yoktu bunda da yoktur kilosuda şimdiye kadar haftasıyla uyumluydu o yüzden üstünde durmadim ama artık tuşlara basicam doğum gerceklesmesi için kilosu iyi sonuçta doğsun artik

Reactions: Jou
Ben de şeker yüklemesi yaptırmadım her şey normal gözüktüğü için. Ama açlık tokluk şekerime baktırmıştım hastanede yine de. Açken kan veriyorsunuz, aynı gün içinde ilk lokmanızdan 2 saat sonra tokluğa bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yaptırın içiniz rahat etsin

Evett benimde öyle bakıldı ikisindende 100 çiktı

Benimde kızımda yoktu şekerim doktorda çok ustelemedi yapmasan da olur dedi.ailede şeker gecmisi yoksa doktorlar çok umursamıyor bu durumu.

Yaa tam da bahsettiğin şeylerden kaygılanırken, henüz doğum yapmamışken ama kafamda bunları büyütürken şu mesajın ilaç gibi geldi kendi adıma çok teşekkür ederim

Yaa tam da bahsettiğin şeylerden kaygılanırken, henüz doğum yapmamışken ama kafamda bunları büyütürken şu mesajın ilaç gibi geldi kendi adıma çok teşekkür ederim
Her şey o kadar rayında ilerliyor ki . Sadece anın tadını çıkarın . Korkmayın hicbir sey umdugunuz kadar kötü gitmeyecek bana güven

Gece bacaklara giren kramplar için ne öneririsiniz uyuyamıyorum bu gece dört beş kere kalktım ağrı ve sinirden ağlaya ağlaya bi hal oldum

Genemi doğuramadınnn daha ben wc ye giderken bile dikişlerim ağrı yapıyo oğlanda yerinden cok kıpırdıyo mahvediyo beni
jouuuu deme ya çok iyi anlıyorum dikişler tam nerede oluyor bilmiyorum ama ben de her ayağa kalktığımda resmen rahim ağzının üstünde baskı hissediyorum bu vajinal ultrason cihazının girdiği yerin bir tık ilerisi gibi diyim bugün çokkk daha fazla toplanıyor karnım.. iyiyim dedikçe level atlıyorum

Aahh ahhh 37den beri her an doğacak diye bekliyorum neredeyse 3 hafta bitecek daraldım bittim dedikçe günler geçmiyor gerçektenn

Aynen öyle yapcam canım sağlık ocağı çok yakın yaptircam yarın sagolasin

Kızlarr çok saçma bişey yaşıyorum 2 gündür önce öksürüyorum sonra kusuyorum afedersiniz ama baya ögürerek hemde başına gelen var mı sabah uyandım öksürdüm safra gelene kadar mahvoldum nerden çikti anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…