2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Miss
Bende cumartesi itibari ile corasprini bıraktım. Bir tuhaf oldum ilacı bırakınca resmen bir bağ olmuş ilaçla

İnşallah solunum sıkıntısı ve sarılık yaşamayız:) benim sezeryan olacak 2 haftam kaldı aldığı kadar alsın kilo bakalım :)

Geçen hafta fotosunu çekmiştim ekranın fl 66.76 mm yazıyor yani ne oluyor

Gece bacaklara giren kramplar için ne öneririsiniz uyuyamıyorum bu gece dört beş kere kalktım ağrı ve sinirden ağlaya ağlaya bi hal oldum
Magnezyum kullanıyor musun canım? Ben günde 2 kere kullanıyorum. Maden suyu ve muz tüketmeye çalışıyorum. Bunlar kramplara çok iyi geliyo

Aynilari bende de var… hamilelik boyunca da tuvalete cikmakta zorlandigim icin cok garip geliyor artik gunde 2-3 kere cikiyorum buyuk icin o igne batmalari beni bitiriyor

Aayyy maşallah gözün aydın canım çok güzel ismi ile yaşasın hayırla sağlıkla büyüt inşallah bebeğini nasıldı doğum neler yaptın ne ettin ne zaman oldu nasıl oldu
Valla çok uzun bı sure
Maşallah çok güzel dikişsiz nasıl oldu yağ falan mı kullandiniz perine masajı ile
Hayir hiç birşey kullanmadım valla öyle cikiverdi

Ya uf senin doğurmadıgını gördükce umutlarım tükendi resmen ben ne zamna dogurcam diyom daha sen dogurmuyon olmaz ki böylee
Hahahah herkes soruyor nasıl hissediyorsun insan doğuracağı zaman hissediyor diyorlar bana kalsa 2-3 haftadır hergün doğuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…