- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #19.341
Bu işler genetikle geçiyor mu acaba, adet düzenimiz hiç benzemez ama ben zaten en başından hissetmiştim haziranı bulacağınıAyy aynı annemm oda sancisız gitmiş doktora beni suni sancıyla doğurduu
Banada öyle geliyo sonra kendimi sabah 5 de uyanmış hayatı sorgularken buluyorum kendimiHahahah herkes soruyor nasıl hissediyorsun insan doğuracağı zaman hissediyor diyorlar bana kalsa 2-3 haftadır hergün doğuruyorum
Hadi yaaaBu işler genetikle geçiyor mu acaba, adet düzenimiz hiç benzemez ama ben zaten en başından hissetmiştim haziranı bulacağını
Hahahahaha ben de ben de. Bu gece o gece olabilir diye yatıp sabah hiçbir şey yokmuş gibi hayata devam etmekBanada öyle geliyo sonra kendimi sabah 5 de uyanmış hayatı sorgularken buluyorum kendimi
Sabah kocam bana bakıp yinemi doğmadi diyoHahahahaha ben de ben de. Bu gece o gece olabilir diye yatıp sabah hiçbir şey yokmuş gibi hayata devam etmek
Aynen yaaa doktor çok mutlu anlatıyor sonuç güzel diye, kasılma yok diyince ben yıkılıyorum haberi yokHadi yaaa
Bak benimde hiç sancım olmadı nstye hic sancım yok belkide genetik bi tıktamı olmaz sancı yani
Ahahahahah offf aynı ya. Bir de her of uf yaptığımda, geliyor mu?? Diye sormasıSabah kocam bana bakıp yinemi doğmadi diyo
Sesli güldüm valla sen çok yaşaHahahah herkes soruyor nasıl hissediyorsun insan doğuracağı zaman hissediyor diyorlar bana kalsa 2-3 haftadır hergün doğuruyorum
Aynı aynıAhahahahah offf aynı ya. Bir de her of uf yaptığımda, geliyor mu?? Diye sorması
Benim esimde sancı girince ya da rahatsizlaninca aman doğmasın gününü beklesin diyor ödü kopuyor 3 hazirandan önce doğacak diye. Sanki kendi taşıyor bebisiAynı aynıhadi gidelim diyo hastaneye ahahaah ama yokkk
Ayy ben de her gece ruyamda sanci cekiyorum bi uyaniyorum gercekten agrim var en az 1 saat donup duruyorum bi daha uyuyamiyorumBanada öyle geliyo sonra kendimi sabah 5 de uyanmış hayatı sorgularken buluyorum kendimi
Doktorum magnezyumu bırak dedi 36. Haftamdayım. Sabaha kadar uyuyamadım hem agrıdan hem sinirden oturdum agladımMagnezyum kullanıyor musun canım? Ben günde 2 kere kullanıyorum. Maden suyu ve muz tüketmeye çalışıyorum. Bunlar kramplara çok iyi geliyo
Hahahaha evett taşıyamıyorum anlasana diyeydiinnnnnAynen yaaa doktor çok mutlu anlatıyor sonuç güzel diye, kasılma yok diyince ben yıkılıyorum haberi yok
Her 2 saatte bir gece gündüz emzir. Eğer çok uyursa uyanmakta zorlanırken doktora götürüp sarıldığını ölçtürünKizlar benim bebişim 6 gün önce dogdu 2.400 olarak 37+2 de biraz sariligi var bol bol emziriyorum ama ilk bebeğim olduğu için de biraz korkuyorum ya geçmezse çoğalirsa diye ayni durumu yaşamış tecrübeli anneler lütfen ne kadar sure sonra geçti bebisinizin sariliği
Ah çok endişe ediyorum inşallah gecer bir an onceHer 2 saatte bir gece gündüz emzir. Eğer çok uyursa uyanmakta zorlanırken doktora götürüp sarıldığını ölçtürün
Bende 4 5 gün önce gece kusması yaşadım bir anda midem bulanmaya basladı hemde. Belki cok su içmektendir belki cok yemektendir bilmiyorum ama oldu bende deKızlarr çok saçma bişey yaşıyorum2 gündür önce öksürüyorum sonra kusuyorum afedersiniz ama baya ögürerek hemde başına gelen var mı sabah uyandım öksürdüm safra gelene kadar mahvoldum nerden çikti anlamadım
Valla bence herkesin ayrıdır. Bende de oldu ama baska hicbir belirtim yok. Kızımda da olmustı ama gayet zamanında dogduGerçekten miii hiç duymadım ben sabah kustum sonra kontrolüm vardı sancım felan çıkmadı aslında 36 hafta oldu tam bugün
Anlamıyor kadınnnHahahaha evett taşıyamıyorum anlasana diyeydiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?