2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim için sağlıkla Güzel sonuçlar olsun yeter, hiç cinsiyet tercihim yok valla 🙏 sağlıkla alalım kıcağımıza ❤️
Anneler hisseder 🥰 kaç kere rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm, son ultrason resminde hep birlikte pipi gördük sandık 😂😂 yine de içimden bi ses kız diyordu öyle de oldu 🥰 ben soranlara inşallah ikisini de tadarım nasipse diyordum yani annenin cinsiyet tercih etmesi çok zor her şeyleriyle kabulümüz onlar ikisine de varız 😍🥰❤️

Anneler hisseder 🥰 kaç kere rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm, son ultrason resminde hep birlikte pipi gördük sandık 😂😂 yine de içimden bi ses kız diyordu öyle de oldu 🥰 ben soranlara inşallah ikisini de tadarım nasipse diyordum yani annenin cinsiyet tercih etmesi çok zor her şeyleriyle kabulümüz onlar ikisine de varız 😍🥰❤️
bunu bende diyorum soranlara , kızım da olsun istiyorum oğlum da olsun istiyorum , hangisi oluyorsa çok sevinirim :)

Evet aynen öyle, onlar bizim canımız cinsiyetin hiç önemi yok. Benim de bir oğlum var ama yine de bi de kızım olsun demedim hiç. Allah önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat nasip etsin 🙏🌸

Kizlar sonu gelmeyen bir yemek dongusunun icindeyim son birkac gundur🥲 daha henuz 1 kilo aldim hamileligin basindan beri… kahvalti ediyorum 1 saat sonra tekrar acikiyorum meyve yiyorum 5 dk sonra acikiyorum, surekli acaba ne yesem diye dusunuyorum imdat🥲 sizde durumlar ne merak ediyorum🫶🏻

Kizlar sonu gelmeyen bir yemek dongusunun icindeyim son birkac gundur🥲 daha henuz 1 kilo aldim hamileligin basindan beri… kahvalti ediyorum 1 saat sonra tekrar acikiyorum meyve yiyorum 5 dk sonra acikiyorum, surekli acaba ne yesem diye dusunuyorum imdat🥲 sizde durumlar ne merak ediyorum🫶🏻
Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım daha var ama ben bu durumda değilim :) iştahın açılması çok normalmiş :)

Kesinlikle ben de böyleyim ilginç olan gerçekten açlık hissinin gelmesi 😂 yediklerim mideme gitmiyor sanki 🙈 kilo da olmuyor gerçekten inanılmaz 😂

Hahah canım için rahat olsun çünkü ben 4 kilo aldım 🙈🤣🤣 asla ağzım boş durmuyor ve doymuyorum resmen. Ben şimdiden bitik durumdayım

Bişey sorcam kalbi durdugunda kanama oluyor mu bende en son 8 haftalıkken gittim iyi dedi doktor insan yine de tedirgin oluyor

Yani seni korkutmak istemem ama , benim kanama herhangi bişey yoktu gayet belirtilerim devam ediyordu , kalp atışı diye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim.. içinde endişe varsa gidip muayene ol için rahatlasın.

Kızlar bulantılarınız ne durumda, benim 12. Hafta baslamak üzere az önce yine cıkardım ne zaman bitecek ya 🫠
Bende de hala devam ediyor. Önceye göre biraz daha iyiyim sundan üç dört gün önce ne yesem hem mide bulantısı yaşıyordum hem çıkarıyordum. Şimdi biraz daha azaldı ama tamamen bitmedi tam 13. Hafta oldum bende

Yalniz bu kilo isi boyle gitmez ben diyim🥲
Ya ben artık hareketsizlikten kas kaybettim o yüzden tartıda belli olmuyo kilo aldığım diye düşünmeye başladım bence de böyle gitmez hele pcoslu insülin dirençli bana hiç hiç gitmez 😂 normalde böyle yesem 10 kilo almıştım 3 ayda. Kaç kilo alman gerektiğini hesapladın mı ben 61le başladım doğuma giderken 72-77 arası diyo

Ya ben artık hareketsizlikten kas kaybettim o yüzden tartıda belli olmuyo kilo aldığım diye düşünmeye başladım bence de böyle gitmez hele pcoslu insülin dirençli bana hiç hiç gitmez 😂 normalde böyle yesem 10 kilo almıştım 3 ayda. Kaç kilo alman gerektiğini hesapladın mı ben 61le başladım doğuma giderken 72-77 arası diyo
Ben de oyle hamileligin basindan beri o kadar hareketsizim ki koltuktan kafami kaldiramiyorum. Yeni yeni biraz daha iyiyim. Ben de 54-55tim sanirim kendime koydugum sinir 70😂😂

Bende de hala devam ediyor. Önceye göre biraz daha iyiyim sundan üç dört gün önce ne yesem hem mide bulantısı yaşıyordum hem çıkarıyordum. Şimdi biraz daha azaldı ama tamamen bitmedi tam 13. Hafta oldum bende
İnsallah biter canım bu sürecte yoruyor insanı psikolojik olarak inan su icmeyi özledim kana kana, neyse evlatlarımız iyi olsun bugünümüze de sükür 🙏🏻

Benim ilk kanamam olduğunda 7. Haftadaydık baya aşırı kanamam oldu benim afedersin ama klozete oturduğumda şakır şakır kan gitti doktora gidene kadar bile altım kan olmuştu öyle söylim ama doktora gittiğimizde bebek gayet iyiydi sadece düşük tehliken var demişti bana iğne vurundum ve progestan ilaç içtim kanaman olursa hemen gel olmazsa 10 gün sonra gel demişti herşey normaldi taki 9.gün afedersin ama ilişkinin yasak olduğunu bilmiyorduk ilk hamileliğimdi ve doktor uyarmamıştı bile biz çok ileri gitmeden eşimle ilişki yaşadık yaşamadık yani öyle söylüyeyim wcye gittiğimde kanlı parça gelmişti ve ertesi gün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kalbi durmuş kürtajla aldırman gerek dedi. Yani kanamadan hemen sonra gittiğim için aslında bebek yaşıyormuş aslında akşamına çoktan bebek ölmüş 10 gün boşa beklemişim ben. Off çok uzun oldu. Ama tabiki her şakır şakır gelen kanamada bebek düşecek veyatta kalbi duracak diye birşey yok Allah eğer içecek su yiyecek yemek bahşettiyse bebeğimize emin ol dünyaya geliyorlar. Yani kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok ve emin ol herşey yolundadır.
Allah bir daha yaşatmasın kimseye zor bir süreç sağlıkla kucağına al bebeğini canım herşey Allah'tan 🤲

Down sendromu gibi genetik hastalıklar 14. Haftaya kadar bakılabiliyor eğer 12. Hafta olacaksa muhtemelen ikili test yaparlar kan ve ultrason ölçümleryle bakılıyor. Ayrıntılı ultrason daha ileri haftalarda organların gelişiminin incelenmesi için yapılıyor diye biliyorum. İkisi farklı şeyler yani. Sizin haftanıza göre yapılması gereken genetik hastalık riski var mı yok mu testi
Anladım canım teşekkür ederim 💜

Yani seni korkutmak istemem ama , benim kanama herhangi bişey yoktu gayet belirtilerim devam ediyordu , kalp atışı diye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim.. içinde endişe varsa gidip muayene ol için rahatlasın.
Anladım bizde kolay kolay randevu gelmiyor ayın 11 ine aldım bakalım hayırlısı 🤲

Back
X