- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.521
Bende burdayım dur gebelik atari olmasın bak bı başlarsa çok yanlış gruptasin çıkamayızGene kimse yoooohhhhhhkimse benide tınlamaayyyy
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende burdayım dur gebelik atari olmasın bak bı başlarsa çok yanlış gruptasin çıkamayızGene kimse yoooohhhhhhkimse benide tınlamaayyyy
![]()
Kimse konusmuyooo beeennnlleeeeeeeeee birsey anlatıyommm beğeniip geçiyleeerrrrBende burdayım dur gebelik atari olmasın bak bı başlarsa çok yanlış gruptasin çıkamayız![]()
Allah seni jouuuKimse konusmuyooo beeennnlleeeeeeeeee birsey anlatıyommm beğeniip geçiyleeerrrr2cigebeyim diyemi kimse beni tınlamayyy☹
![]()
Teşekkür ediyoruz hayatım her zman paylaş seviniyoruz :)Yavv resim attım begenip geçiyonuzz artık dedim herhalde zorunlu yapıyorum gibi birsey hissettimm![]()
Ben hem çalışıyorum cano hemde moralim bozuk o kistlerden dolayı aklım hep orda nasıl acaba geçecek mi bebeğim nasıl diye.Susss kızzz![]()
hormon savaşları şsljfkjlBende burdayım dur gebelik atari olmasın bak bı başlarsa çok yanlış gruptasin çıkamayız![]()
sen farklı bir doktora dhaa gitsene canım yorum alırsın stresin azalır, düşündün mü hiç?Ben hem çalışıyorum cano hemde moralim bozuk o kistlerden dolayı aklım hep orda nasıl acaba geçecek mi bebeğim nasıl diye.
Bence ikinci çocuğuna hamile anne adaylarından öğrenecegimiz çok şey var canısı öyle düşünme sen atKimse konusmuyooo beeennnlleeeeeeeeee birsey anlatıyommm beğeniip geçiyleeerrrr2cigebeyim diyemi kimse beni tınlamayyy☹
![]()
Tamam tamamm anlaştıkk
Hastaneden sonra neler tüketmemiz gerekir onu atmıştım belki işinize yarar diyeBence ikinci çocuğuna hamile anne adaylarından öğrenecegimiz çok şey var canısı öyle düşünme sen at![]()
Kuzummm allahın izniyle bitecekk gidecekk düşünme onu niye 1 aya atıyolar bide o 1 ay geçmek bitmezBen hem çalışıyorum cano hemde moralim bozuk o kistlerden dolayı aklım hep orda nasıl acaba geçecek mi bebeğim nasıl diye.
Hiçbir şey bulamamışlar doktor mu yarıştırıyorlarAy canım kızlar ya az bı darlandım kendımı mı dolduruyorum bılmıyorum da ,bana bı yardımcı olun burda anlatıyım dedım suan benı enıyı sız anlarsınız hormonlar malumsımdı kalabalık bı aıle toplantısından geldım gorumcem kendı doktorunu övdü durduk yere ay ıste adam her ne dedıyse tam bildi dogru cıktı bebekte dedı,yenı dogum yaptı eylulde sonra teyzesının kızı da bak kız cocuk hemen bılınmez benı kastederek hemen anladı onu dedi, ordan kvaldem yok nerde hemen anladı 5 aydı dedı gorumcemden ıcın 3 ayda soyledı dedı bende ne bes ayı canım sende 16 haftalıktı yani oda onceden de soylerdi de aldırırlar fılan dıye doktorlar soylemıyor hemfe bızımkı cok hareketlı arada da 1 aysonra gıttıgımız ıcın 16 hafta olmus oldu yoksa arada yıne gıtsek soyluycektı dedım. Ama az soyledım gıbı geldı eve geldım ıcım ıcımı yedı suan.
![]()
Kız dur daha 5 ay var o günlere sen son haftalarda bir daha at sıraya dizilirizHastaneden sonra neler tüketmemiz gerekir onu atmıştım belki işinize yarar diye![]()
Alın kaydedin lennKız dur daha 5 ay var o günlere sen son haftalarda bir daha at sıraya diziliriz![]()
Sen şimdi bebişe ne kilo aldırır onları falan attt kaşarla muz demiştin başka var mıııAlın kaydedin lenn![]()
Hahahaha cavdarlı lifalif yulaflar ceviz badem bollSen şimdi bebişe ne kilo aldırır onları falan attt kaşarla muz demiştin başka var mııı![]()
Burda içimi dokmusum uzun uzun kımse bi dönüp bı yorum yapmamıs. Darbe ustune darbeAy canım kızlar ya az bı darlandım kendımı mı dolduruyorum bılmıyorum da ,bana bı yardımcı olun burda anlatıyım dedım suan benı enıyı sız anlarsınız hormonlar malumsımdı kalabalık bı aıle toplantısından geldım gorumcem kendı doktorunu övdü durduk yere ay ıste adam her ne dedıyse tam bildi dogru cıktı bebekte dedı,yenı dogum yaptı eylulde sonra teyzesının kızı da bak kız cocuk hemen bılınmez benı kastederek hemen anladı onu dedi, ordan kvaldem yok nerde hemen anladı 5 aydı dedı gorumcemden ıcın 3 ayda soyledı dedı bende ne bes ayı canım sende 16 haftalıktı yani oda onceden de soylerdi de aldırırlar fılan dıye doktorlar soylemıyor hemfe bızımkı cok hareketlı arada da 1 aysonra gıttıgımız ıcın 16 hafta olmus oldu yoksa arada yıne gıtsek soyluycektı dedım. Ama az soyledım gıbı geldı eve geldım ıcım ıcımı yedı suan.
![]()