2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kızlar nolur cvp yazın ya 18+4 oldum basından beri idrar yolu enfks.var ama çok değil.bi kaç gündür akintim arttı çamaşırım ıslanmıyor ama tuvalette peceteye silerken hep bir sulu akinti var sari sümük gibi.birde vajina bölgesinde dokunduğumda orası islak hep bu normalmi suyum olmasından çok korkuyorum böyle olan varsa yazsın nolur kafayı yiycem
Canım ben monoville marka nioli yağı kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Doktor monurol vermişti ama içime sinmedi içmedim yağ ile geçti. Tabii iç çamaşırlarının da yüksek sıcaklıkta yıkanıp ütülenmesi lazım. Bence doktorunlar görüş
Günnooo gençleerrr 🙋‍♀️
Kimseler gelmemiş kocalarınızla tepişmelerrmii yoksaammm🤪🤪🤪
Ahhahah 🤣 benimki kayınvalidemi hastaneye götürdü öyle oturuyorum. Mide yanmasından daha kahvaltı yapamadım. 5 buçuktan sonra coştu resmen mide 😆😆

• Komik
Reactions: Jou
Canım ben monoville marka nioli yağı kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Doktor monurol vermişti ama içime sinmedi içmedim yağ ile geçti. Tabii iç çamaşırlarının da yüksek sıcaklıkta yıkanıp ütülenmesi lazım. Bence doktorunlar görüş

Ahhahah 🤣 benimki kayınvalidemi hastaneye götürdü öyle oturuyorum. Mide yanmasından daha kahvaltı yapamadım. 5 buçuktan sonra coştu resmen mide 😆😆
Hahahahahah bu heç iyi olmadı şimdiii kocaları bıraksın şu pazar günunüde kaynatoşlarrr😅😅😅😅

Teşekkür ederim cnm o marka yagi nerden alabilirim bende kullanıyim çok duydum gebelikte kullananlari

Merhabalar, gebelikte pihtilasma ile ile igne yaptiran arkadaslarim vardi ben suan boyle bir sorunum var mi hic bilmiyorum kan pıhtılaşmasi nasil tespit ediliyor ve ne yapmak lazim doktora bunu soran varsa bilgi verebilirse cok sevinirim, saglikli gunler

Günaydınn biz minnakımla deniz havası aldık bu da burda hatıra kalsınnn 21. Haftaya giriş 🧿 Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
IMG_0406.jpeg

Kızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda

Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem :D

Kızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda

Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem :KK70:
Tansiyonun düşmüştür diye düşündüm ama iyi demişssin bilemedim ki canım acaba cok mu yoruldun bu ara

• Beğen

Tansiyonun düşmüştür cano dikkatli ol dinlen birşey olmaz🙏

• Beğen
K

Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem :D
Canım sıcağın altında çok kaldığın zaman kan akışı azalıyormus ondan olabilir tavsiyem ki bu sünnettir zaten ayak bileklerinize kadar soguk su tutun biraz aratirip bakarsan ne dmeek istediğimi daha iyi anlarsın. Zaten vücutlarımiz hassas olabilir böyle şeyler yine de Dr sorabilme şansın varsa görüş istersen

Sıcak sudan olmuştur.ısıyı düşür geçen hafta ben de bayılacaktım nerdeyse akşama kadar kendime gelemedim

• Üzgünüm
Kızlar burun içi kuruluk ve şişlik içib bişi kullanıyor musunuz? Burnum sürekli tıkalı gibi mızıka çalıyor çok sinirim bozuluyor nefesim daraldı resmen

Back
X