2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
canım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor :KK73:
doktor dedi inatçı bir kız bu haberin olsun :KK31:

tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm :KK19:
Hahahah olsun o kadar annesii yerim ben onu ya oyun yapası gelmiş uğraştırmış azıcıkk 😬💕💕💕 çok şükür yaseminim yatmadan bile girdim baktım yazmamışsın aklım sende uyudum çok şükürrrrr her şey yolundaaaa 😍❤️🫶🏻🧿🧿🧿

Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diye 😬😬😬 benim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
Kızımda hiç aşermedim biliyomusunn hiç tatlı bile istemezdim herkes şaşırırdı sen nasıl hamilesin diye 7 kiloyla gittim doğuma düşün

bu oğlan beni yedi bitirdii kafayı yedirtti 🤣🤣🤣

Kızımda hiç aşermedim biliyomusunn hiç tatlı bile istemezdim herkes şaşırırdı sen nasıl hamilesin diye 7 kiloyla gittim doğuma düşün

bu oğlan beni yedi bitirdii kafayı yedirtti 🤣🤣🤣
Aaa ne güzel yaa valla hepsi başka oluyor senin oğluş iştahlı geliyoorr 😬🧿

• Komik
Reactions: Jou
Hahahah olsun o kadar annesii yerim ben onu ya oyun yapası gelmiş uğraştırmış azıcıkk 😬💕💕💕 çok şükür yaseminim yatmadan bile girdim baktım yazmamışsın aklım sende uyudum çok şükürrrrr her şey yolundaaaa 😍❤️🫶🏻🧿🧿🧿
Canımm acemiiim çok teşekkür ederim , ne kadar güzel arkadaşlıklarımız oldu burda , iyiki varsınız beee :KK19:

Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diye 😬😬😬 benim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
ay ben bi kere aşerdim, tadı kokusu burnumdaydı hepp. ama genel olarak canım sürekli bişiler çekiyo :))))) aşermek değil de ne biliyim ay şunu yapim de yiyim.

canım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor :KK73:
doktor dedi inatçı bir kız bu haberin olsun :KK31:

tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm :KK19:
Ayy maşallah 🧿 çok sevindim.. sağlıklı olsun da varsın inatçı olsun anniş napalım onların nazına kurban 🥰😍

Back
X