- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.001
Zaten orda ben turist gibi hissediyorum sanki yurtdışina gitmisim gibiTrafik trafik başka birşey yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten orda ben turist gibi hissediyorum sanki yurtdışina gitmisim gibiTrafik trafik başka birşey yok![]()
Kİz ben hala başlayacamAyyışıgim sorma ben gece gündüz bir plates yapıyorum ki öksüremkten karnımın eti ağrıyor artık platese gerek kalmadı![]()
Allahtan İstanbul içine gezmeden gezmeye gidiyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri uzak yerlere gitmiyorum sadece yakın yerlere o da kafa dağıtmak için yoksa gitsem eve dönemem trafikten.Zaten orda ben turist gibi hissediyorum sanki yurtdışina gitmisim gibi
Eve dönmen için 2 3 saati buluyo daha fazla belkide ben trafiksiz gitsem anama 1 saate varırım ama trafikle 2.5 saate anca variyorumAllahtan İstanbul içine gezmeden gezmeye gidiyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri uzak yerlere gitmiyorum sadece yakın yerlere o da kafa dağıtmak için yoksa gitsem eve dönemem trafikten.
biz de hep kendı cevremızdeyız, oyle sahile kahvaltıya gıdıyım gezmeye gıdıyım çile yaaAllahtan İstanbul içine gezmeden gezmeye gidiyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri uzak yerlere gitmiyorum sadece yakın yerlere o da kafa dağıtmak için yoksa gitsem eve dönemem trafikten.
SEn nerdensin pekibiz de hep kendı cevremızdeyız, oyle sahile kahvaltıya gıdıyım gezmeye gıdıyım çile yaakesinlikle anadoludakı baska sehırlerde yasayanlar kıymetını bılın canoo
Balıkesirliyiz kuzum sennSEn nerdensin peki
He ordamı yaşıyorsun bende çerkezköy gell beklerimmBalıkesirliyiz kuzum senn
Kuzum ıstanbulda yasıyoruz ama aslen egeliyizHe ordamı yaşıyorsun bende çerkezköy gell beklerimm![]()
Kiz onu diyorum istanbulun neresinde oturuyoreeeKuzum ıstanbulda yasıyoruz ama aslen egeliyiz![]()
![]()
Yazdım ya yawrum gazıosmanpasa dıyeKiz onu diyorum istanbulun neresinde oturuyoreee
Görmedim kızzzz aaaaaa kaynanama yakınsınn geleyimmiiiYazdım ya yawrum gazıosmanpasa dıye![]()
Hadıyaaa gel buyur canoo beklerımmGörmedim kızzzz aaaaaa kaynanama yakınsınn geleyimmiii![]()
Bende 23 Şubat bacım keşke çekebilsek zaten Şubat ayı kısa hemen bitiyorBiran önce 27 şubatı çekebilirmiyiz yaaa ultrasona girmek isteyomm oğlumu çok merak ediyorum yaa![]()
Sağol canısı aynen herkeste var birşeyler ya vücut olarwk iyim çok şükür sadece boğaz grip karıştı öksürük olmasa yine aramicam da neyse gececek elbetGecmıs olsun canoo ya acaip bı salgın var herkes oksurukte. Kozalak surubu ıyı gelıyor ama hamılelıkte kullanılırmı bılmıyorum onu
Evettt ama 3 hafta bana koskoca bi zaman geliyorBende 23 Şubat bacım keşke çekebilsek zaten Şubat ayı kısa hemen bitiyor![]()
Amaaan aman sende iş yok joouKİz ben hala başlayacam![]()
Aynen öyle valla dediğin gibiEve dönmen için 2 3 saati buluyo daha fazla belkide ben trafiksiz gitsem anama 1 saate varırım ama trafikle 2.5 saate anca variyorum![]()
Bıtkı cayı yasak ekstra ılac vs yok, Allah sıfa versın canımSağol canısı aynen herkeste var birşeyler ya vücut olarwk iyim çok şükür sadece boğaz grip karıştı öksürük olmasa yine aramicam da neyse gececek elbetgebelikte de kullanılmasına engel olmayan ürünlerim var elimde canım onları kullamiyorum kozalağı biliyorum iyi geldiğini de şuan bizim için olur mu onu bilemiyorum
Canımm teşekkür ederiimmHadıyaaa gel buyur canoo beklerımm![]()