- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.021
Işte başlasam gelecekkAmaaan aman sende iş yok joouısınma hareketi 7-10 dk sürüyor bir kere yaptın mı gerisi gelir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte başlasam gelecekkAmaaan aman sende iş yok joouısınma hareketi 7-10 dk sürüyor bir kere yaptın mı gerisi gelir
![]()
Aynı güne vermişler aynı hafta oğluşlarımızBiran önce 27 şubatı çekebilirmiyiz yaaa ultrasona girmek isteyomm oğlumu çok merak ediyorum yaa![]()
Canım 4 hafta 1 ay etmiyor, 4 hafta 28 gün oluyo 1 ay 30 gün olduğu için haftalara göre ay hesapları biraz daha farklı. 26. haftadayken 6 ayı bitirmiş oluyoruz. Haftalara göre ay tablosu da var internette ordan bakabilirsin.Kızlaaar sohbetiniz arasına bomba bir soruyla geldimhaftaya cuma randevum var kaç haftalık oluyorum diye bakarken ne göreyim 24+1
6. Ayım bitti mi dicem yani ben, 6 aylık hamile mi olucam
yoksa internetteki listelere göre mi bakıcaz, ne diyorsunuzz?? Bir ayı 4 hafta olarak mı alıyorsunuz siz? Uygulamaya göre 3. Trimester 28. Haftada başlıyor kafam karıştı
(Bilmem ne orucu bozar mı gibi klasik bir soru oldu farkındayım)
Ben Dr. Banu Çiftçi ve Happy mom kullanıyorumKızlar hamilelik takvimi olarak hangi uygulamayı kullanıyor sunuz. Bana da soyleyin
Yaaaaa dogum günümdeBenim de detaylı ultrason randevum 9 şubatta. Zaman geçmiyo valla beklemek çok zor
AAa canım ne guzell seninki cinsiyet neAynı güne vermişler aynı hafta oğluşlarımızhayırlı haberlerle gel inşallah
bende balıkesirliyiiiim ayy hemşeehri çıktıkBalıkesirliyiz kuzum senn
Teşekkür ederimBen Dr. Banu Çiftçi ve Happy mom kullanıyorum
aa bendeebende balıkesirliyiiiim ayy hemşeehri çıktık
1 haftadır falan dışarıdan da belli oluyor. 22. HaftadamizdayizKızlar siz bebek hareketlerini dışardan hissediyo musunuz? Elinizi fln koyduğunuzda
Aaaa neresindennn? Ben de BalıkesirliyimmmBalıkesirliyiz kuzum senn
Yaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye1 haftadır falan dışarıdan da belli oluyor. 22. Haftadamizdayiz
Evet kuzum ama 20+ lardan sonra olduKızlar siz bebek hareketlerini dışardan hissediyo musunuz? Elinizi fln koyduğunuzda
yok manisada yaşıyorum canım :)aa bendeebualıkesirde mı yasıyorsun
İyi bari şükürr ben de bekleyim bikaç hafta daha bakalım :)Evet kuzum ama 20+ lardan sonra oldu
anca oluur daha annesi şöyle bi 400 gramları görsün başlar show yapmaya :))İyi bari şükürr ben de bekleyim bikaç hafta daha bakalım :)