2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye
Merhaba canım
Bende 19+4 haftalık hamileyim ama hiç dışardan hareketini hissetmedim bazen arada karnımda kelebek uçuyormuş gibi oluyor ne bilim göz seyirir atar ya onun gibi onun haricinde hiç net hareket hissetmedim.

Yaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye
Korkma canım dışarıdan ben de hissetmiyorum, hareketleri de düzenli değil, ben 20+6'dayım :KK200::anneadayı:
Bence bebişn hareketliliğine, senin vücut yapına vs çok bağlı değişkenlik gösteriyor

Ben bugün tam bi hamilelik yaşadım valla yedim içtim yattım, bi peynirli pizza yedim orta dünden farkındaysanız yol yapıodum fast food diye peşine de iki tane kinder pingui yedim sonra bi uyumusum jdjdjdjsjsjs 😄😄😄😄 kalkarken cocuk bi tekmeledi artık ne için anlamadım neyse arada olur öyle bi şey olmaz dimiiiii 😄😄

Kızlaaar sohbetiniz arasına bomba bir soruyla geldim 😂😂 haftaya cuma randevum var kaç haftalık oluyorum diye bakarken ne göreyim 24+1 😱 6. Ayım bitti mi dicem yani ben, 6 aylık hamile mi olucam 😱 yoksa internetteki listelere göre mi bakıcaz, ne diyorsunuzz?? Bir ayı 4 hafta olarak mı alıyorsunuz siz? Uygulamaya göre 3. Trimester 28. Haftada başlıyor kafam karıştı 🤔

(Bilmem ne orucu bozar mı gibi klasik bir soru oldu farkındayım 😂😂😂)
6 ay bittikten sonra 3.tmister başlıyor gün olarak regl günü geçince o ay bitmiş oluyor canim

Ben bugün tam bi hamilelik yaşadım valla yedim içtim yattım, bi peynirli pizza yedim orta dünden farkındaysanız yol yapıodum fast food diye peşine de iki tane kinder pingui yedim sonra bi uyumusum jdjdjdjsjsjs 😄😄😄😄 kalkarken cocuk bi tekmeledi artık ne için anlamadım neyse arada olur öyle bi şey olmaz dimiiiii 😄😄
ohhh afiyet olsun bence arada bir yapılan kaçamaklardan hiçbi şey olmaz onlar da psikolojimize iyi geliyo mesela öyle düşünüyorum ben :D

Off pizza mıı bizde mi yesekk😂

benim hamileliğin başından beri hiç aşermem olmamıştı bikaç gündür canım çıtır çıtır simit çekiyor bi türlü alıp yiyemedim. Çok erken geliyorum işe

İyi yapmıssın afiyet olsun peynırlı dıosn zaten bişey olmaz ondan kuzum 🤣🤣🤣 valla ben bugun ev yemegı modundayım ıspanak yaptım

Back
X