- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.101
Benim az kaldı son bir haftada epey aldımAy kızlar yaptıgınız alısverıslerınızden görsel atsanız ya az gozumuz gonlumuz acılsınlohusa pijisi alan varmı meselaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim az kaldı son bir haftada epey aldımAy kızlar yaptıgınız alısverıslerınızden görsel atsanız ya az gozumuz gonlumuz acılsınlohusa pijisi alan varmı meselaaa
Cok tatlısss prensesin perdesii saglıkla kullanın ıns canımmBenim az kaldı son bir haftada epey aldımtrendyoldan uyguna denk geldi 3 takım aldım 900 liraya yazlık kaliteli de.perde aldım avize aldım herşeyi almışım nerdeyse bakınca
Yok içtiğim gün çok ağrım vardı o yüzden rahatlatsin diye içtim bir kucuk bardak bu tarz şeyleri sürekli içersen sıkıntılı oluyor üst üste sürekli içmedim normalde de böyle geçiririm çok zorlamadi beni ilaçsız falan geceririm hepCanım kekik çayı içme sakın düşüğe sebep adeti sokturuyor nirmalde nane ıhlamur icebilirsin soda limon iç iyi gelir şifa olsun
Kesinlikle o iş bendeCanım maşAllah baya organıksın.ogrendıgım ıyı oldu Bundan sonra bısey olursa aktarlık sana sorarım ozaman![]()
Kaçta kııaazzzAyy kızlar bu arada yarın randevum var dualariniza talibim heyecanlandım![]()
Evet yatlış kayseriliyimCanısı Kayserili misin sen. Ay yapma bırak ya kahvaltiya da gitme o işin rüşvet kısmı kahvaltıyı gösterip önden işi arkasına yaptırmak amaç evinde otur güzel bir kahvaltı tabağı hazırla ayakalrini uzat keyfine bak Allah aşkına milletin işi mi biter sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez net
E sifa olsun canımYok içtiğim gün çok ağrım vardı o yüzden rahatlatsin diye içtim bir kucuk bardak bu tarz şeyleri sürekli içersen sıkıntılı oluyor üst üste sürekli içmedim normalde de böyle geçiririm çok zorlamadi beni ilaçsız falan geceririm hep
Kuzuuum odamız gelmedi henüz :) gelince atarım inşallahhhmesirmacunu cumm sen de odo yapmıstın foto atcaktın yanlıs hatırlamıyorsam
Günaydın adaşımgünaydınn güzel annelerrr![]()
Günaydınnnngünaydınn güzel annelerrr![]()
Normalde normal diyiliyor bu doktor sadece neolur neolmaz bi bakılır diye söylemiştir olabiliyomuş bende ilkkez duydumKızlar dün normal muayne olduk,bebeğin kafası 1 hafta önde dedi.detaylıda iyice bakılır dedi.var mı böyle bişi duyan bilen
Benim 2 ci bebe yer yok nasıl yapemmmAy kızlar yaptıgınız alısverıslerınızden görsel atsanız ya az gozumuz gonlumuz acılsınlohusa pijisi alan varmı meselaaa
Selam canım,Kızlar dün normal muayne olduk,bebeğin kafası 1 hafta önde dedi.detaylıda iyice bakılır dedi.var mı böyle bişi duyan bilen
Çok konuşmayın deseydinEvet yatlış kayseriliyimnasıl anladın.
Gittm şiimdi hastaneye. Devlettekilerde manyak niye geldinki diyor beni azarlıyorkan olması gerekiyormuş kahverengiden ziyade. Ben nerden bileyim geldim bi bak
neyseki bi sıkıntı yok dediğiniz gibi kendimi yordum ondan oldu. Dahada yok kayınvalideymiş falan iş yapmıcam