- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.321
İstanbulda 50lidir omanisa da sezeryan doğum 30 bin![]()

Neyse Mesirmacunu biz galiba aldığımız doğum parasını hastaneye yatırıcaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulda 50lidir omanisa da sezeryan doğum 30 bin![]()
Son aylarda bildiğin wcde yatıyormuşsun yani o kadar çok geliyormuşŞimdilik gece uyuyabiliyirum tuvalet dışında saat 2 ye kadar tuvaletim geliyor sürekli sonrasında uyuyorum bakalım ne zamana kadar mide için şurup kullanabilirsiniz
Benim WC disarida ya ben ne edeyim kizlarköyde yaşıyoruz
devlet düşünüyorum kuzum ben, çok spontan gelişen bir durum olmazsa, devlete giderim diyorumİstanbulda 50lidir o
Neyse Mesirmacunu biz galiba aldığımız doğum parasını hastaneye yatırıcaz![]()
İstanbulda devleti hiç önermiyorlar ya ben kendi gözümlede şahit oldum gebeler sancı çekiyor oda boş değil diye bekleme salonunda bekletiyorlar onu göze alamıcam heralde ya.devlet düşünüyorum kuzum ben, çok spontan gelişen bir durum olmazsa, devlete giderim diyorum![]()
Rabbim sizede bugünleri göstermeye nasip etsin canim benimm komik oluyo böyle şeylerYaa ben o kızı yerim gözlerini
Eşim nerden geliyorsun diyor nerden olcak dedim wcden![]()
Harikaaa boyda kiloda maşaallahh kızzz ben geçen ay kaç haftaliktım hatırlamıyom ya 15dim herhalde 145 gramdı boyu 14 dü acaba ne durumdaKızlar ben geldim doktordan gördüm oğluşumu elini çenesine koymuş pek bi düşünceliydi19+1 haftalığız kilo 280gr boy 20 cm herşey normalmiş şimdilik akıntıyı sordum oda normal dedi bu dönemlerde olabillir dedi suyuma baktı o da normal dedi
Hahahahahah dimi yaaa en kolay iş al giydir bitir tamam tabii zor onlarında aslinda ameliyat hiç kolay değilHiç sorma ya sanki çocuğu onlar taşımış gibi karnında altı üstü biz çıkarcaz içimizden onlar alcak![]()
Anladım canım geçmiş olsun umarım düzelirBana daha önce böyle bir şey söylenmemişti. Şu an 21. haftadayım, bu hafta kanamam oldu ve aşağıda dedi. 21'de mi indi daha önce aşağıda mıydı bilmiyorum ama doktor bana istirahat verdi şimdi, evdeyim, işyeriyle konuştum, bir süre evden çalışmayı deneyeceğim. Progestan baştan beri kullanıyordum zaten, devam ediyorum şimdi. Sürekli yattınız mı, evin içinde hareket ettiniz mi, nasıl oldu süreç?
aaa o ne öyle yaaa tabi buralar küçük yerler kuzum ama istanbul çok kalabalıkİstanbulda devleti hiç önermiyorlar ya ben kendi gözümlede şahit oldum gebeler sancı çekiyor oda boş değil diye bekleme salonunda bekletiyorlar onu göze alamıcam heralde ya.
Evet canım bir görsen hastaneleri zaten randevu alamıyorsun ki.aaa o ne öyle yaaa tabi buralar küçük yerler kuzum ama istanbul çok kalabalıkhaklısın
Aynen canoo ben de onlarlarla duruyorum, yenı gıttı mısafırlerım kuzum. İyi geldı sohbet bana bısey yaptırmadılar zatenMideniz yanıyorsa isterseniz maden suyu yada soğuk süt için
Kız lıv bıle 55 demıs pakete sen hangı hastaneneye gıdıosnki ben de hıc sormadım ama 50 vardır dıyordum kendı kendıme. Bıde paket fılan hıc arastırmadım neler dahıl pakete bılıyomusunzBenim gittiğim hastanede ocak zammından önce sezaryen 60 bindi. 2 gece kalıyorsunuz. Bakalım hazirana kadar şansımıza ne çıkacak![]()
Canım dogum parası nekadar olduİstanbulda 50lidir o
Neyse Mesirmacunu biz galiba aldığımız doğum parasını hastaneye yatırıcaz![]()
Yengem devlette dogum yapmıstı ılkinde sonra ne yasadıysa kadın dedı bıda adım hayatta gıtmemİstanbulda devleti hiç önermiyorlar ya ben kendi gözümlede şahit oldum gebeler sancı çekiyor oda boş değil diye bekleme salonunda bekletiyorlar onu göze alamıcam heralde ya.
MardindeyizYaaa nerdeee![]()
İyi çok şükür canım flozof olacak senin oğlan herhaldeKızlar ben geldim doktordan gördüm oğluşumu elini çenesine koymuş pek bi düşünceliydi19+1 haftalığız kilo 280gr boy 20 cm herşey normalmiş şimdilik akıntıyı sordum oda normal dedi bu dönemlerde olabillir dedi suyuma baktı o da normal dedi
Acıbadem. Bir de bu zamdan önceki fiyatıydı. Paket de değil sadece doğum ücretiKız lıv bıle 55 demıs pakete sen hangı hastaneneye gıdıosnki ben de hıc sormadım ama 50 vardır dıyordum kendı kendıme. Bıde paket fılan hıc arastırmadım neler dahıl pakete bılıyomusunz
Oo superrAynen canoo ben de onlarlarla duruyorum, yenı gıttı mısafırlerım kuzum. İyi geldı sohbet bana bısey yaptırmadılar zaten![]()