- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.926
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.401
Yok kuzum ama her sene giderdim evlenene kadarAaaa Ordu’dan birileri.. Ordu’da mı yaşıyorsunuz kızlarM

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ama her sene giderdim evlenene kadarAaaa Ordu’dan birileri.. Ordu’da mı yaşıyorsunuz kızlarM
Canısim şuan kaç haftaliksiniz ben ayakalrimi uzatıp sırtıma yastık koyup hafif uzanla şekline geçince kıpır kıpır oluyor hemen yeri genişliyor sanırım hatta elimi karnıma koyuyorum ilk oturunca böyle sessiz bekliyorum hadi anneye bir işaret ver nerdesin diyorum çünkü hep bir tataflarda oluyor ne zaman geçiyor napyor anlamıyorum hemen pıt pıt pıt vuruyor çok hoşuma gidiyorCanısı ben de oyle cok su ıcebılen bırı degılım ama zorluyorum kendımı 2 lt ortalama heralde. Bazen az bazen fazla. Hıs konusunda da Tam ne hıssettıgımı tarıf edemıyorum ama ılk damar atması gıbıydı hafta ılerledıkce daha kıpırtı seklıde olmaya basladı. Veren Rabbımıze Hamdolsun ya gercekten mucıze.
canım kimi insan almaz kilo yaa takılma , nacizane tavsiyem yumurta muz ceviz kaşar tüket :)Bende 1.5 kilo almişim yiyorum da ama niye almıyorum bilmiyorum![]()
Yok çok şükür şimdilikBebekde suan bi sıkıntı yoksa uzulmeyin aliriz elbelt
Bende öyle yapıcam inşallah sağsağlim kucağımıza alirizBende aksine istahsizim sabah bide aksam yiyorum ama artik zorlicam kendimi sabahlari avakado yigin oldukca yagli oldugu icin kilo yapar ve bebek gelisimde etkili badem kaju ceviz de ayni sekilde
Ay içim bir nebze rahatladı canım haklısınKızda kiloşlar pek alinmıyor bende almamıştım ben böyle şey duymadım yani kilo almıyosan demekki bebek alıyodur
Moral oldun bana canım haklisinHayır canim aksine daha sağlıklı olurr demekki bebeğin kilo alıyor takılma bunlara diyorum ya bak ben 7 kiloyla gittim doğuma hersey yolunda
Yumurtayı her gün iki tane tüketiyorum badem kaşar bunlar mutlaka yiyorumcanım kimi insan almaz kilo yaa takılma , nacizane tavsiyem yumurta muz ceviz kaşar tüket :)
Haklısın canımBebeğin gelişimi normalse hiç korkma canım 29 ocakta kuzenim doğum yaptı ve başlangıç kilosundan daha aşağıdaydı doğuma gittiğinde yani inanılmaz zayıfladı. Bebiş 3200 çok sağlıklı doğdu. Önemli olan bebeğin gelişimi
Daha ne olsun canım yaa kılo almamk mesele degılkı dengelı beslenmek onemlı.2 yumurta nooo benım ıcın mesela bırı bıle hergun yıyemem ona da kendımı zorluyor. Yıyebıldıklerımden yıyorum artıkYumurtayı her gün iki tane tüketiyorum badem kaşar bunlar mutlaka yiyorum
Haftan ılerledıkce hareketler de belırgınlesur canımBoyle karincalar geziyor mus gibi oluyor bana tam anlatabildimmi bilmiyorum
21 olduk cok sukur canım, baya hareketlendık cok sukur yaa, dalgalanmalar oluyormu senın de karnındaCanısim şuan kaç haftaliksiniz ben ayakalrimi uzatıp sırtıma yastık koyup hafif uzanla şekline geçince kıpır kıpır oluyor hemen yeri genişliyor sanırım hatta elimi karnıma koyuyorum ilk oturunca böyle sessiz bekliyorum hadi anneye bir işaret ver nerdesin diyorum çünkü hep bir tataflarda oluyor ne zaman geçiyor napyor anlamıyorum hemen pıt pıt pıt vuruyor çok hoşuma gidiyor![]()
EvettttAaaa Ordu’dan birileri.. Ordu’da mı yaşıyorsunuz kızlar
Beypazarı candırAynen bunu bende her gün düzenli yiyorum maden suyunudu da magnezyumlu mineralli olanı içiyorum bebeğe kilo aldırıyor hemde anne için magnezyum desteğini karşılıyor
Ay içim bir nebze rahatladı canım haklısın
Nedemek canım.benim doğruları söylüyorum şekerli şeyler tüketmiyorsan hamurişi falanda yok sa nasıl kilo alasınkiiMoral oldun bana canım haklisin![]()
Canım ya internette kilo aldırmaz diyo bunu sanadr mu dediAynen bunu bende her gün düzenli yiyorum maden suyunudu da magnezyumlu mineralli olanı içiyorum bebeğe kilo aldırıyor hemde anne için magnezyum desteğini karşılıyor
Beypazarı ben varım diyorrBeypazarı candırayva da yıyın kızlar hadisi şerif var bebiş guzel olur inşAllah
Bizim özel ve tamamlayıcı sağlık sigortamız ikisi de var. Gebelik teminatımız başlamadığı için şuan muayenelere para vererek giriyoruz ama mayıstan sonra teminatın süresi dolduğu için doğumda ödeme yapmayacağız. Bu zamana kadar istediği testler olması gereken kadardı, muayenelerinde güler yüzlü oluşu ve hep içimi rahatlatması falan çok memnunum doktordan. Siz memnun musunuzAy o kadar mutlu oldum ki anlatamam rastgele gitmiştim doktoru da sevince devam ettim ama sgk anlaşması olmaması biraz aklımı karıştırıyor bunu hiç konuştunuz mu
Muzu ben tüketemiyorumMaden suyuyla muz tuketıuorum ben de hem mıdemı de rahatlatıyor
ben çok severim ama kabız yapıyorMuzu ben tüketemiyorum![]()