- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.021
AMaaannn yat aşşağaaaBende işi astım gitmedim YouTube izliyorum sadece evi süpürdüm başka bişey yapasım yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMaaannn yat aşşağaaaBende işi astım gitmedim YouTube izliyorum sadece evi süpürdüm başka bişey yapasım yok![]()
Yedim birton da çikolata yedim bi gittim doktor yarına ertelemiş randevularıtok gidersen daha iyi olur canım , bazen bebek kıpırdamıyor o zaman uzun sürüyor çünkü :)
vala canım benim hergun hareketli illaki belli bir saatte vuracak ilk oğlum sakındi hiç bu kadar hareketli değildi bu oğlumun maşallahi var kıpır kıpır çok yaramaz bı bebek gelecek Allah'ın izniyleGunaydin kizlar ben bugun 20+1 oldum gecen gunlerde disarda baktigimda bile hareketini yakalamistim ama 2 gundur varmi yokmu anlayamiyorum bu haftalarsa bolemi oluyor hergun hissedilmiyormu bazen sanki bi anda cok ciliz bi sekilde vuruyor geciyor tecrubeli olanlar bana yazabilirmi sevabina
Kac haftalıksın canım belimde hiç olmadı ama bazen karnım ve kasıgımda oluyor her sey normalse bi sey yoktur merak etmeKizlar merhaba. Dün gece 3 buçukta belimde bir ağrıyla uyandm. Ama böyle sanki govdemi bacaklarimdan ayırıyorlar. Acile zor yetistik. Birşey bulamadılar. Sizde de oldu mu
Depremi biz de diyarbakırda yaşadık canım yıldönümünde ben de cok kötü oldum o gece uyuyamadık o şehirde olmamamıza ragmen artık, bi kaybımız yok çok şükür, Allah ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabır versinMaalesef canın bazen o korkuya kapiliyoruz. İster normal ister sezaryen Doğum olsun. Böyle hissettiğin anlarda dua et.
Ben de 2 gün hüngür hüngür ağladım. 6 şubatta depremi çok kötü yaşadım. 12. Katta.
Ben de dün iki saate yakın üzüldüm. Normal zaman olsa çok takılmayacağım bir durumdu ama bişey canımı sıktı, çocuk gibi içimi çeke çeke ağladım. Hormonlar bizi ele geçirmeye başladı bence artıkKızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra![]()
Geçmiş olsun, terleme sonrası üşütme tutulma, ıslak kalması gibi bir durum olmuş olabilir mi. Bu gün daha iyi misiniz?Kizlar merhaba. Dün gece 3 buçukta belimde bir ağrıyla uyandm. Ama böyle sanki govdemi bacaklarimdan ayırıyorlar. Acile zor yetistik. Birşey bulamadılar. Sizde de oldu mu
Ooo kekin kokusu burnama geldiiiBen de klasik ev toparlamaca, simdi de kek yaptım, ben bu arada doguda ögretmenim, dogum memlekette olacagı icin doktorum bi süre rapor verdi kendi evime döndüm, rapordan sonrada dogum iznim zaten, agustosta da nasipse tayin alıcaz diye evi kapattık ordaki, üc senedir ayrıydım evimden, simdi cok sükür tadını cıkarıyorumyarında detaylı ultrasonum varrr
![]()
Bu arada sacma sapan aglama krizleri bana da geliyor. Annem coook uzakta aklima annem geliyo agliyorum, bazen bebegimle konusurken bile durup dururken agliyorum, instagramda reels izliyorum agliyorumBen de dün iki saate yakın üzüldüm. Normal zaman olsa çok takılmayacağım bir durumdu ama bişey canımı sıktı, çocuk gibi içimi çeke çeke ağladım. Hormonlar bizi ele geçirmeye başladı bence artık![]()
Üşeniyodum ne zamandır dedim kalk kalkOoo kekin kokusu burnama geldiii![]()
çok güzel sorular :) bende merakla bekliyorum cevaplarıSimdi tecrubeli annelerden cevap istiyorumm. Bebek bakim setlerine bakiyorum da acaba tirnak makasi mi daha kullanisli yoksa elektrikli torpuler mi?? Bir de burun aspiratorunu manuel olabini mi onerirsiniz yoksa su minik makina gibi olanlari mi?? Ayrica bebise ilk asamada biberon ve emzik alinmali mi cunku biberon kullaniminin meme reddine sebep oldugunu okudum cogu yerde. Cok acil durumlar disinda zaten biberondan sut vermeyi dusunmuyorum allah izin verir de sutum olursa![]()
Iyi ettinn yaaavvv benimde fırın bozuldu şansıma nezamandır yapamıyorum kek ama mahlepli tuzlu kurabiye çekti canım onu yapayim bari bitek onu güzel pişiriyoÜşeniyodum ne zamandır dedim kalk kalk![]()
Ben elektrikli törpüden aldım başlığı değiştirilebilen, yuvarlak olandan ilk kendimde denedimSimdi tecrubeli annelerden cevap istiyorumm. Bebek bakim setlerine bakiyorum da acaba tirnak makasi mi daha kullanisli yoksa elektrikli torpuler mi?? Bir de burun aspiratorunu manuel olabini mi onerirsiniz yoksa su minik makina gibi olanlari mi?? Ayrica bebise ilk asamada biberon ve emzik alinmali mi cunku biberon kullaniminin meme reddine sebep oldugunu okudum cogu yerde. Cok acil durumlar disinda zaten biberondan sut vermeyi dusunmuyorum allah izin verir de sutum olursa![]()
Ben kendim açımdan neler yaptığımı anlatayımSimdi tecrubeli annelerden cevap istiyorumm. Bebek bakim setlerine bakiyorum da acaba tirnak makasi mi daha kullanisli yoksa elektrikli torpuler mi?? Bir de burun aspiratorunu manuel olabini mi onerirsiniz yoksa su minik makina gibi olanlari mi?? Ayrica bebise ilk asamada biberon ve emzik alinmali mi cunku biberon kullaniminin meme reddine sebep oldugunu okudum cogu yerde. Cok acil durumlar disinda zaten biberondan sut vermeyi dusunmuyorum allah izin verir de sutum olursa![]()
İnşallah kardeşim benim sıkma canını bol bol su iç ve idrarını da yap ben bol bol su içtim herhalde ondan oldu sık sık da idrara çıktım bilmiyorum artık bundan mı oldu. Ama çok şükür dualarım sizinleAy gözünüz aydın çok sevindim. Benim de q6 şubatta randevum var. İnşallah benim bebisimin de böbreği normale donmustur
İyiki varlar vallahBende birşeyi çok seviyorum kaynanamda oraya gideceğimde yapıyor
Bugün sağlık ocağına gittim kalp atışına bakmak için.
Açtım tabi baya en son akşam 9 da yemek yemiştim karnım baya açtı dedi karnın mı aç evet neden noldu dedi bu cihazla zaten zor duyuluyor aç olunca ekstra bir hareket olmuyor dedi sonra sağ tarafına doğru yakaladı dinledi gayet güzel dedi.
Canım listeyi güncellermisin kızım olacak ve ismi Masal oluyor hayırlısıyla inşallah(şuan fikrimiz masal isminden yanaçok güzel sorular :) bende merakla bekliyorum cevapları
yaa öyle mi :/ siz ne aldınız pekiBen tekerlerinin çok dayanıklı olmadığını okuduğum için yoykodan vazgeçmiştim, ama tabi siz bir görün belki de iyidir :)