2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Senle ne alakasi var canım kendine böyle yapma en iyi şey moral moralini yüksek tut Allah'ın izniyle düzelecek herşey 🤲

Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Çok çok geçmiş olsun önemsemeyip o şekilde devam da edebilirdin çok şükür ki hastaneye gitmişsin emin ellerdesiniz ikiniz de 🙏🏻 bebeğin çok güçlü ama gücünü annesinden alıyor 🤍 ne gerekiyorsa yapıp üstesinden geleceksin canım Allah dermansız dert vermesin dualarımız sizinle 🤍

Kizlar bende hafta da bir defa en az sbah kalktığımda sarı akıntıyla hafif su geliyor pazartesi doktordaydim bebeğin suyuyla ilgili bir sorun yok dedi bu sabah tekrar aynı şey oldu ağrım yok bebek de hareketli bide mantar enfeksiyonu var bende var mı aranızda böyle bir şey yaşayan

• Beğen
Reactions: Jou
Kizlar bende hafta da bir defa en az sbah kalktığımda sarı akıntıyla hafif su geliyor pazartesi doktordaydim bebeğin suyuyla ilgili bir sorun yok dedi bu sabah tekrar aynı şey oldu ağrım yok bebek de hareketli bide mantar enfeksiyonu var bende var mı aranızda böyle bir şey yaşayan
Mantardan kaynaklı olur o ağrın sızın yoksa normaldir

İnşallah öyledir devam ederse acile gidip içimi rahatlaticam sağol canım nasıl geçecek bu mantar öyle bir kaşıntı oluyor ki bazen dayanılmaz bir hal alıyor
Çok kötü o his tahmin ediyorum
Doktorun vermedimi krem falan

O sarı akıntı bende her zaman oluyorduk şuandada oluyor bende wcyw gittiğimde akıntı gelmiş oluyor ıslanıyor iç çamaşırım ama bence akıntının kendi suyu ıslatıyor bebeğin suyuyla alakalı birşey olsa Allah korusun o kadar az gelmez heralde.
Bende yarın belki idrar testi veririm ağrım sızım yok kokuda yok ama arada sanki yeşile kaçık bir renk şeklinde akıntı geliyor.

İnşallah öyledir devam ederse acile gidip içimi rahatlaticam sağol canım nasıl geçecek bu mantar öyle bir kaşıntı oluyor ki bazen dayanılmaz bir hal alıyor
Bende de vardı. Ben gittim bir sorun yok. Çamaşırına bir damla nioli yağı danlat öyle giy dedi

O sarı akıntı bende her zaman oluyorduk şuandada oluyor bende wcyw gittiğimde akıntı gelmiş oluyor ıslanıyor iç çamaşırım ama bence akıntının kendi suyu ıslatıyor bebeğin suyuyla alakalı birşey olsa Allah korusun o kadar az gelmez heralde.
Bende yarın belki idrar testi veririm ağrım sızım yok kokuda yok ama arada sanki yeşile kaçık bir renk şeklinde akıntı geliyor.
Evet akıntıyla birlikte hafif su gibi de geliyor tabi bende yanma kaşıntı da var idrar tahlili temiz koku da oluyor doktora gittiğinde sorar mısın canım akıntıyla birlikte hafif su gelmesini bana da haber verirsin inşallah sende de bişey yoktur 🤲

Ahh canım Allah yardımcınız olacak merak etme. Bak ne iyi yapmışsın, normal deyip de geçiştirmedin gittin hemen. Çaresi var çok şükür her şey yoluna girecek merak etme sağ salim sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına. Güvenli bi yerdesin, takip altında olman daha iyi. İçin rahat olsun ki bebeğin de stres olmasın 🙏

Evet akıntıyla birlikte hafif su gibi de geliyor tabi bende yanma kaşıntı da var idrar tahlili temiz koku da oluyor doktora gittiğinde sorar mısın canım akıntıyla birlikte hafif su gelmesini bana da haber verirsin inşallah sende de bişey yoktur 🤲
Ama bence işte o su değil ya akıntın öyle su gibi yayılıyordur tabi yine sorarım canım aklıma gelirse çünkü kendi soracağım sorular bile çıkınca aklıma geliyor😂

Bende de aynı sorun var canım akıntının suyudur diye düşünüyorum daha önce ıslaklık yüzünden 2 kere acile gittim ama suyunda sıkıntı yok dediler bakalım doktor ne diyecek bende merak ediyorum

Back
X