- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.481
Olsun olsun faydası olsun daKullanmıyorken sınırın altına düşmüştüo yüzden kullandığım sürece iyi gidiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun faydası olsun daKullanmıyorken sınırın altına düşmüştüo yüzden kullandığım sürece iyi gidiyor
![]()
Ben babybjörn almıştım herkes çok övüyo kullanınca göreceğiz bakalımEv tipi anakucağı aldınız mıı? Ben basit portatif bişi almak istiyorum otomatik olmasına gerek de yok ama hepsi elektronik ve çok pahalı ya.zaten elektrikli mini beşiğimiz var sadece anakucağı almam lazım alan varsa model tavsiyesi versin
Evet güzelmiş ama deri kısımları sıkıntı olmaz mı bebeğeben bir tane favoriledim çok da hoşuma gitti sana da link vereyim bak istersen
Tommybaby Maria Gold Plus Lüx Oyuncaklı Ana KucaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bakayım bi buna da teşekkür ederimBen babybjörn almıştım herkes çok övüyo kullanınca göreceğiz bakalım
Bizde teyzemize bunu aldırdıkEvet güzelmiş ama deri kısımları sıkıntı olmaz mı bebeğe
Bakayım bi buna da teşekkür ederim![]()
İŞıktan rahatsız oluyorlar ondan öyle yapıyilarKızlarrr
Detaylı ultrasyondan çıktım şükür herşeyimiz güzel Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Ama kızım her zamanki gibi uyuyordu zar zor hareket ettirdik yürüdüm ettim karnımı salladım ama sadece kafasını çevirdi az![]()
Şaka maka 5 aya girdikSelam kızlar nasıl gidiyor gebelik![]()
Zaman çok hızlııııSuss kızzz biraz yavas git![]()
Vallahiii sen haziran başındasın zaten ama benimde önden gidiyor gene haziran başı gibi doğumum olurZaman çok hızlıııı24.haftadayız gerçekten ne ara 6 aylık olduk hiç bişe anlamadım
![]()
Bende 6 aya girmek uzereyim son 2 günBen 6 ya girdim![]()
Ay valla bilmiyorum doktor uyuyor dedi gözlerini açmıyor dedi napıcam ben bu kızla bilmiyorumİŞıktan rahatsız oluyorlar ondan öyle yapıyilar![]()
Benim doğum nasip ederse 27-28 Mayıs ta olacak doktormla konusmstk kuzum sezeryan ya benim kiVallahiii sen haziran başındasın zaten ama benimde önden gidiyor gene haziran başı gibi doğumum olur
Benimkide öyle iştee oda 6sı gibi haziranınBenim doğum nasip ederse 27-28 Mayıs ta olacak doktormla konusmstk kuzum sezeryan ya benim ki
Yaaaa uykucu iste seni yormayacak annesiiAy valla bilmiyorum doktor uyuyor dedi gözlerini açmıyor dedi napıcam ben bu kızla bilmiyorum![]()
Sağlıkla kucağımıza alırı insalahhBenimkide öyle iştee oda 6sı gibi haziranın![]()
Bu haftalarda kabizlik basliyormus canim sen yinede danis doktorunaKızlar bu aralar kabızlık problemi yaşamaya başladım ben. Sizde de oluyor mu bu sorun? Doktora bir danışsam mı acaba