- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.501
Bol bol sebze tüketKızlar bu aralar kabızlık problemi yaşamaya başladım ben. Sizde de oluyor mu bu sorun? Doktora bir danışsam mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol sebze tüketKızlar bu aralar kabızlık problemi yaşamaya başladım ben. Sizde de oluyor mu bu sorun? Doktora bir danışsam mı acaba
bu ara bende de var canım demir hapı yapıyor sanırımKızlar bu aralar kabızlık problemi yaşamaya başladım ben. Sizde de oluyor mu bu sorun? Doktora bir danışsam mı acaba
Vala bende hep var basur da var mahvoluyorum afedersiniz tuvaletteKızlar bu aralar kabızlık problemi yaşamaya başladım ben. Sizde de oluyor mu bu sorun? Doktora bir danışsam mı acaba
Nasıl oldun canım bulantı benim tansiyonum düşmüş ondan olmuş sanırım ama geçti gibi dün ara ara ölçtüm normal zmaana göre düşüktu ama gebelik aralığında iyi dedi ablam olur normal düşmesi bebek senden almaya başlıyor artık dedi tuzlu ayran yaptım içtim annemlere geçtim dinledim bugün ölçmedim hiç ne durumda bilmiyorumYarin 21 hafta canim
ben aldım canım bekliyorum henüz gelmedi, arkadaşım geçen hafta çilekten aldı ona nisan sonu teslim demişler, eğer senin alacağın yer 1 ay diyorsa martta almak mantıklı olabilir sanki :)Günaydın kızlar. Bebek odasını ne zaman sipariş vermek gerekir. 5. Ayımdayım 6 ideal gibi geliyor ama siz ne yaptınız? Almak istediğim yer 1 ay içinde hazırlanıyor dedi. Bu arada fiyatlara şok oldum :)
Canısı ya benimki de ara ara tetikliyor doğal zeytin yağın varsa evde onu pamuğa batırıp afedersin sürüyorum oraya sonra yatarken de pamuğu orda bırakıyorum sabaha çok güzel dinlenmiş oluyor tabsiye ederimVala bende hep var basur da var mahvoluyorum afedersiniz tuvalette
Sanırım vücutlarımiza yeni birşeyler daha yükleniyor belli bir süre sonra benim de mide yanmalarim başladı bu kadar erken başlarsa napcaz sonuna kadar bilmiyorum kız o ne biçim yanma öyle ben ilk defa yaşıyorumKızlar ben de 1. Trimestera dönüş yaşıyorum sanki ama arada gelip gidiyor çok garip mide yanması mide bulanması, yemeklerden kokulardan hiç tiksinmezdim yeni yeni başladı?? Bir de bir sinir yüklendi sanki adet öncesi sendromuhormonların kafası karıştı heralde
Olabilir canım sıcak tut başını nasıl oldun peki. Benimde tansiyonum düşmüş dün bugün olmadı şükür dünkü gibi ama hafiften baş ağrım var gece güzel uyduum çok şükürcanım mevsimim :) günaydınn , manisada biraz yağış var bu ara , bende geçen gün otoparktan eve kadar ıslandım , sanırım orda sinüzit arkadaş şahlandı :)) oy tekmelerini yerim maşallahhhhh :) peki hiç isim yok mu kafanızda
Bende bakınıyorum fiyatlar efsaneGünaydın kızlar. Bebek odasını ne zaman sipariş vermek gerekir. 5. Ayımdayım 6 ideal gibi geliyor ama siz ne yaptınız? Almak istediğim yer 1 ay içinde hazırlanıyor dedi. Bu arada fiyatlara şok oldum :)
Ben kızımda yılbasında almıştımGünaydın kızlar. Bebek odasını ne zaman sipariş vermek gerekir. 5. Ayımdayım 6 ideal gibi geliyor ama siz ne yaptınız? Almak istediğim yer 1 ay içinde hazırlanıyor dedi. Bu arada fiyatlara şok oldum :)
Denicem canım teşekkür ederimCanısı ya benimki de ara ara tetikliyor doğal zeytin yağın varsa evde onu pamuğa batırıp afedersin sürüyorum oraya sonra yatarken de pamuğu orda bırakıyorum sabaha çok güzel dinlenmiş oluyor tabsiye ederim
iyiyim çok şükür canım Allah hepimize iyilik versinOlabilir canım sıcak tut başını nasıl oldun peki. Benimde tansiyonum düşmüş dün bugün olmadı şükür dünkü gibi ama hafiften baş ağrım var gece güzel uyduum çok şükürbir tane varda aklımızda bakalım biraz daha dursun kenarda diyoruz
![]()
kızın hangi ay doğumlu jouumBen kızımda yılbasında almıştım![]()
ben yenidoğanları uzuun kollu aldım canım yazlıkları hep 3-6 aldımKızlar günaydın,size bişey sormak istiyorum.benim bebeğim 14 Haziran'da doğacak Allah'ın izniyle.bulundugum şehir aşırı sıcak sizce kısa kol mu almalıyım yoksa uzun kol mu?en önemlisi yazlık kıyafetleri daha çok kaç aylık almalıyım 0-3 mu yoksa 3-6 mı?
Ohhoooo anlattım amaaakızın hangi ay doğumlu jouum
benim b12 yerlerde unutmuşum :)) aynı güne denk gelse ne güzel oluuurOhhoooo anlattım amaaaunuttun demekk
ondada eylülde hamile kaldım aynı oglan gibi hazirna doğumlu benim kiz 3 haziran sezaryenli diyorum acaba aynıgünemi denk getirsem napsam
yada 3 gün araylamı
Bende öylee neyaptığımı ne yapacağımı unutuyorummbenim b12 yerlerde unutmuşum :)) aynı güne denk gelse ne güzel oluuur![]()