• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızşar heralde aranızda en kılolu benım🙈 ben yiyemediğim halde 5 kg almışım ya nama görünürde yok. 76 kg yım şuan. Kızlar bacaklarımda varis çıkmaya başladı sizde de varmı birde bacaklarımdakı ve kasıklarımdakı damarlar aşırı belirginleşiyor sim siyah oldu sankı

Kızlar detaylı vardı bugun cok sukur hersey yolundaymıs kıccegızımızn🥰 23+4 de gırmıs olduk, doktor arayanlar ıcın aytul hocayı tavsıye ederım ıstanbuldakıler ıcın. ınce ınce anlatıyor, goremedıgı hastalar kapıda beklıyordu tekrar gırmek ıcın. Sız de ne var ne yokk detaylıya gırenler foto alabıldınızmı?? Dogduktan sonra aynı pozla kolajlı goruntuler gordum sosyal medyada cok tatlı ya 🥹

Kizlarrr gittim doktora herşey yolunda

Boy 25 kilo 455 miş🥰🥰 21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz 🤣🤣🤣🤣
Kılo benım hıc aklımda kalmıyor cnaım ya doktor haftasıyla gayet orantılı deyınce sukur deyıp unutuyorum kac oldugunu heralde😅

• Komik
Reactions: Jou
Cnm mrb öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin kısa sürede düzelir ins.Bu ıslaklık dedign sey nasil oluyordu bende de oluyor sulu akinti dr bakıyo suyu normal diyo ama benim icin rahat etmiyo bi türlü.Bu arada havuç suyu çok iyi geliyor icebildigin kadar ic benim gorumcemdede suyu azdı havuç suyu icerek düzeldi dr bile şaşırdı devam et dedi
Suyun gitseydi ultrasonda mutlaka belli olurdu. Canınızı sıkmayın sakın. Bu ıslaklık şöyle sanki altınıza kaçırmışsınız ama tutamıyorsunuz onu hiçbir şekilde. Yani kontrollerinizde normal diyorsa normaldir. Ayrıca rengi ve kokusu yok idrarla ayırt etmeyi bu şekilde anladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben şu an zordayım bebeğim içerde kalsın büyüsün diye dua ediyorum

Kızlar heralde rekor bende 61.5la hamile kaldım 21+4 deyim +12 kg 🤣 ilk günden itibaren iştahım hayatımda hiç olmadığı kadar fazla. Amannnn napayım kaç kere yasıycaz bu günleri yemedigim gunlere değsin 🤣🤣🤣
Öylee vallahaa kuzummm rekor cidden sende hahahahaha 😀😀😀 amaann yee benimde oğlan iştahımı çok açtı elbet veririzz nedir yani:D

Helal olsun sana bende kızımda öyleydi simdi artık yapamiyorum duzen ama bazen sapitıyorum bazen düzene giriyorum 1 kilo vermis oluyorum🤣🤣
Hamileyken yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz ki 😂 BKİ hamilelikten önce normal aralıktaysa 16 kg kadar yolu var. Bir de gerçekten herkesin bünyesi farklı, her çocukta dahi metabolizma hızı değişiyor. Yaş, stres, fiziksel aktivite birçok faktör varr.

Son düzenleme:
  • Beğen
Kizlarrr gittim doktora herşey yolunda

Boy 25 kilo 455 miş🥰🥰 21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz 🤣🤣🤣🤣
Canoo günaydınnn
Bizde 27 cm kilo 464 çıktı 21+4te🙏

• Muhteşem
Kızlar detaylı vardı bugun cok sukur hersey yolundaymıs kıccegızımızn🥰 23+4 de gırmıs olduk, doktor arayanlar ıcın aytul hocayı tavsıye ederım ıstanbuldakıler ıcın. ınce ınce anlatıyor, goremedıgı hastalar kapıda beklıyordu tekrar gırmek ıcın. Sız de ne var ne yokk detaylıya gırenler foto alabıldınızmı?? Dogduktan sonra aynı pozla kolajlı goruntuler gordum sosyal medyada cok tatlı ya 🥹
Sağlıkla gelsinler İnşallah🙏
Evett bende resim aldım kızımın yüzünü felan doktor diyor balerin gibi durmuş😂 ama uyuyordu ne yaptıysak uyandıramadık ya😂🤦‍♀️

Sağlıkla gelsinler İnşallah🙏
Evett bende resim aldım kızımın yüzünü felan doktor diyor balerin gibi durmuş😂 ama uyuyordu ne yaptıysak uyandıramadık ya😂🤦‍♀️
Aminnn cano🤲🏻 hadıyaa kıyamam nazlı bunlar☺️ben de oncesınde cıkolata fılan yedım kıpırdasın dıye ama bızım doktor da gıtmıs asagıya oturmus kalkmıyor dıyor🤣

Back
X