- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.641
Hayırlısı olsun yaaa ayy çok şükürAnneler riskli çıkan üçlü tarama testi sonucu amniyosentez yaptırmıştık. Sonucu temiz çıktı.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun yaaa ayy çok şükürAnneler riskli çıkan üçlü tarama testi sonucu amniyosentez yaptırmıştık. Sonucu temiz çıktı.
Kılo benım hıc aklımda kalmıyor cnaım ya doktor haftasıyla gayet orantılı deyınce sukur deyıp unutuyorum kac oldugunu heraldeKizlarrr gittim doktora herşey yolunda
Boy 25 kilo 455 miş21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz![]()
Suyun gitseydi ultrasonda mutlaka belli olurdu. Canınızı sıkmayın sakın. Bu ıslaklık şöyle sanki altınıza kaçırmışsınız ama tutamıyorsunuz onu hiçbir şekilde. Yani kontrollerinizde normal diyorsa normaldir. Ayrıca rengi ve kokusu yok idrarla ayırt etmeyi bu şekilde anladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben şu an zordayım bebeğim içerde kalsın büyüsün diye dua ediyorumCnm mrb öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin kısa sürede düzelir ins.Bu ıslaklık dedign sey nasil oluyordu bende de oluyor sulu akinti dr bakıyo suyu normal diyo ama benim icin rahat etmiyo bi türlü.Bu arada havuç suyu çok iyi geliyor icebildigin kadar ic benim gorumcemdede suyu azdı havuç suyu icerek düzeldi dr bile şaşırdı devam et dedi
Sizinki devlet hastanesi miydi canım? Nasıl sağlığı iyidir inşallahEvet canım bende hiç seçemedim bulanıktı sanki
Hahahahah insan merak eder beeeKılo benım hıc aklımda kalmıyor cnaım ya doktor haftasıyla gayet orantılı deyınce sukur deyıp unutuyorum kac oldugunu heralde![]()
Evet devlet hastanesi canım herşey yolundaSizinki devlet hastanesi miydi canım? Nasıl sağlığı iyidir inşallah
Soyleyene kadar soruyorum sureklı kac kılo boyu nasıl dıye soyledıkten sonra eger ıyıyse unutuyorum nıyeyse dıger seylere odaklanıyorum bu sefer heralde hep bı tedırgınlık oluyor yaHahahahah insan merak eder beee![]()
Çok normal kuzum sağlık olsun yeterki deyip geçiyorsunSoyleyene kadar soruyorum sureklı kac kılo boyu nasıl dıye soyledıkten sonra eger ıyıyse unutuyorum nıyeyse dıger seylere odaklanıyorum bu sefer heralde hep bı tedırgınlık oluyor ya
Öylee vallahaa kuzummm rekor cidden sende hahahahahaKızlar heralde rekor bende 61.5la hamile kaldım 21+4 deyim +12 kgilk günden itibaren iştahım hayatımda hiç olmadığı kadar fazla. Amannnn napayım kaç kere yasıycaz bu günleri yemedigim gunlere değsin
![]()
Oğlanlar bizi tontiş yapcam heralde gerçi benim oğlanda tontişmiş biraz 1 hafta önden gidiyorÖylee vallahaa kuzummm rekor cidden sende hahahahahaamaann yee benimde oğlan iştahımı çok açtı elbet veririzz nedir yani
![]()
22 haftaya girdim en son doktora gittiğimde 20 haftalıkdi aşkoKac haftaliktın aşko
Amin çok şükür canım gozunuz aydınAnneler riskli çıkan üçlü tarama testi sonucu amniyosentez yaptırmıştık. Sonucu temiz çıktı.
Hamileyken yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz kiHelal olsun sana bende kızımda öyleydi simdi artık yapamiyorum duzen ama bazen sapitıyorum bazen düzene giriyorum 1 kilo vermis oluyorum![]()
Canoo günaydınnnKizlarrr gittim doktora herşey yolunda
Boy 25 kilo 455 miş21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz![]()
Sağlıkla gelsinler İnşallahKızlar detaylı vardı bugun cok sukur hersey yolundaymıs kıccegızımızn23+4 de gırmıs olduk, doktor arayanlar ıcın aytul hocayı tavsıye ederım ıstanbuldakıler ıcın. ınce ınce anlatıyor, goremedıgı hastalar kapıda beklıyordu tekrar gırmek ıcın. Sız de ne var ne yokk detaylıya gırenler foto alabıldınızmı?? Dogduktan sonra aynı pozla kolajlı goruntuler gordum sosyal medyada cok tatlı ya
![]()
Aminnn canoSağlıkla gelsinler İnşallah
Evett bende resim aldım kızımın yüzünü felan doktor diyor balerin gibi durmuşama uyuyordu ne yaptıysak uyandıramadık ya
![]()