• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yazdım canım Dr a bir kaç tane test istedi ben ilcedeyim Dr merkezde burda yaptircam şansıma iki gündür sistemde bir sıkıntı varmış tahlili veremedim henüz sabah yine gittim geldim gelmemiş
mevsim ben kaçırmışım senin mesajını şimdi gördüm , senin belirtilerin bana kansızlık gibi geldi ya en son kan tahlili ne zaman aldılar senden canım? demir yada kan ilacı tüketiyor musun?

depend markasının bir paketinde 10 adet var acemim , ben 1 paket depend alsam yeter diye düşündüm ama tecrübeli annelerimiz ne der bilemedim
Ay 10 tane yeter gibi ya, bir set var trendyolda, göğüs pediyle süt saklama poşeti de var ama ondan mı alsam bilemedim. Süt saklama poşetinde marka önemli mi sonuçta süte direkt temas eden bir şey 🙄

Kızlar detaylı ultrasonlarınız nasıldı, doktor nelere baktı, 2 boyutlu usg ile mi bakıldı yoksa 4 boyutlu mu, kendi kadın doğum doktorunuz mu baktı yoksa ayrı perinatologa mı gittiniz bir de ne kadar sürdü çok aklıma takıldı bu konu benim çünkü ben kendi doktoruma gittim normal süreler içinde bakıldı aşırı uzun sürmedi ayrı bir doktora da gitmeli miyim
Merhaba, cumartesi günü bende gittim periontologa detaylı için. Doktorum kendi çalıştığı hastanedeki periontologa yönlendirdi ama ben dışarıdan farklı bir periontologa gittim. Ağırlıklı 4 boyutlu ultrasonla baktı. Kalbini beynini tüm iç dış organlarını ayrıntılı ve dikkatli inceledi. İçiniz rahat etmediyse mutlaka farklı bir periontologa görünün bence.

Ay 10 tane yeter gibi ya, bir set var trendyolda, göğüs pediyle süt saklama poşeti de var ama ondan mı alsam bilemedim. Süt saklama poşetinde marka önemli mi sonuçta süte direkt temas eden bir şey 🙄
ya bende almadım henüz ama sanki iyi bir şey alsak iyi olur dediğin gibi sütle direk temasta , buzlukta kalacak bir de

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Özellikle uykuda sağa sola dönerken ve ilk uyandığımda, çatalayacakmış gibi bi ağrı oluyor...
Bende de oluyor bazen ama genelde tuvaletim varsa… tuvaletten sonra geciyor. Magnezyum kullan canim ben gunde 2 tane aliyorum yine yetmiyor kramplar basladi

Merhaba optimed de detaylıdan memnun kaldınız mı? Cihan bey mi gelmişti acaba? Bende detaylıya gireceğimde bir kaç hastaneden fiyat aldım kararsız kaldım araştırıyorum
Evet Cihan İnan. Ben çok memnun kaldım, kısa sürmesine rağmen herşeye baktı eli hızlıydı. Kendi bakarken bize de anlattı burası kalbi, burası midesi diye. İlk gebeliğimdeki perinatalog çok kabaymış sonradan anladım..

Evet Cihan İnan. Ben çok memnun kaldım, kısa sürmesine rağmen herşeye baktı eli hızlıydı. Kendi bakarken bize de anlattı burası kalbi, burası midesi diye. İlk gebeliğimdeki perinatalog çok kabaymış sonradan anladım..
Ne kadar süre bakıyor peki. Fiyat için aradığımda söylediler cihan bey olduğunu ama nette pek yorum göremedim o yüzden kararsız kaldım

Kizlar benim doktorum seker yukleme testine gerek yok ilk gebeliginde de normal gelmisti dedi. İlk gebeligime gore simdi daha kiloluyum yaptirsam mi kararsiz kaldim. Normal aclik kani ver ama tok bi sekilde ver kani dedi
Bana da doktorum yapmamayı uygun gördü ilk gebeliğinde şeker sorunum olmadığı için açlık ve tokluk şekerim normal cikti, hiç gerek yok boşuna dedi

Du sana atayim hangisini aldığımı hem daha iyi uyuyodu tospağamm kafası şeklu çok güzel ooldu simdi oğluşuma kısmet 🥰 2 sene önce 300dü

Ben de bundan aldım canım doğar doğmaz koydun dimi ekstra yan yatırdın mı kafa şekli için yoksa sadece bu sağladı mı onu

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X