• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım sıcak uygulamalar yapmamalısınız erken doğuma sebebiyet verirsin Allah korusun banyo yaparken bile sıcak suyla yapmayın diyorlar
Göbek üzerine bebeğin ısısını değiştireceği için kesinlikle olmamalı diye biliyorum , o yüzden sırtıma yanlarıma doğru yapıyorum. Biraz araştırdım googledan sırt güvenli diyor. Doktora sormak en iyisi tabii. Duş olayı da tansiyon düşmesinden ötürü diye biliyorum. Yarın sorayım yine de

Kızlarım bugün detayım vardı
Herşey yolunda şükürrr kilosu 575 ti boyu kaç onu duymadım
Organlar safra kesesine varana kadar çokgüzeldı
Ikili taramada dowm sendrom için düşük riskim çıkmıştı şükür onuda atlattik öyle birşey yok🥰
Jouuu
Gözünaydınnnn😘🙏

• Muhteşem
Reactions: Jou
Canım benim de yarın normalde adet günüm bugünden başladı biraz ağrı. Ama normaldir herhalde

Normal kuzum bendede oluyoo

Oluyor canim bizimde oluyor

Yaseminn benim de sat 29.08 o yüzden mi yoksa 26. haftaya girdiğim için mi bilmiyorum 3 gündür yan boşluklarımda inanılmaz sancı var. Kan idrar ultrasonda bişi çıkmadı. Hani adetken belin ayrılır ya aynen öyle bi ağrı. Belime, yanlarıma sıcak kiraz çekirdeği torbası koyuyorum yoksa geçmiyor. 3 gündür zırıl zırıl ağlıyorum 😩

kızlar cansınız teşekkür ederim :) adet günüm geldiğinde hamile kaldığımdan beri o gün sancı yaşıyorum , bugün iyiyim çok şükür :) biraz da üşütmüşüm gaz ishal şikayetim vardı, dün gece baya panikledim noluyo diye ama bugün iyiyim :))

wasntborntofollow wasntborntofollow kuzum bence alakası olabilir bu durum ile , çünkü böbreklerinde sorun olsa idrar ultrason tetkiklerinde çıkardı , hemencecik geçsin ağrıların inşallahh

bende nerden tanıyorum diye düşünüyordum :) manisada doktor ismi sormuştun bende yorum yapmıştım şimdi hatırladım :)) bende manisadayım , ama merkezde :KK200: :KK36:
Aaaaa çok sevindim ben unutmuştum kusura bakma şimdi hatırladım ama, çok memnun oldum, senin önerdiğin doktorlardan birisine takipliyim şuan 🥰🫶🏻

kızlar cansınız teşekkür ederim :) adet günüm geldiğinde hamile kaldığımdan beri o gün sancı yaşıyorum , bugün iyiyim çok şükür :) biraz da üşütmüşüm gaz ishal şikayetim vardı, dün gece baya panikledim noluyo diye ama bugün iyiyim :))

wasntborntofollow wasntborntofollow kuzum bence alakası olabilir bu durum ile , çünkü böbreklerinde sorun olsa idrar ultrason tetkiklerinde çıkardı , hemencecik geçsin ağrıların inşallahh
Bende öyleydi dün nedense ishal oldum karnimda ağrıdı baya ama geçti

Günaydın güzel anneleerr nasılsınızz 😍 psikolojik midir nedir kendimde büyük farklılıklar hissediyorum.. sürekli yatmam lazım, nefes darlığı, burun tıkanıklığı, bel ağrısı katlanılmaz olduu 😭 heyheylerim de hep benimle ❤️😂 en çok vücut ağrılarım arttı yatsam da rahat edemiyorum otursam da. Nedir bu 3. Trimester alameti midir gelip geçici bir dönem midir ikicisi olsun hüüğğğ 😭

Günaydın güzel anneleerr nasılsınızz 😍 psikolojik midir nedir kendimde büyük farklılıklar hissediyorum.. sürekli yatmam lazım, nefes darlığı, burun tıkanıklığı, bel ağrısı katlanılmaz olduu 😭 heyheylerim de hep benimle ❤️😂 en çok vücut ağrılarım arttı yatsam da rahat edemiyorum otursam da. Nedir bu 3. Trimester alameti midir gelip geçici bir dönem midir ikicisi olsun hüüğğğ 😭
Yalniz degilsin☹️ iki is yapiyorum hemen yoruluyorum. Gun icinde biraz yurumus olayim aksam belim kopuyo resmen😤

Yalniz degilsin☹️ iki is yapiyorum hemen yoruluyorum. Gun icinde biraz yurumus olayim aksam belim kopuyo resmen😤
Ay evet yaaa öne eğilmem gerekiyorsa bittim.. bulaşık yıkamak çamaşır katlamak zulüm oldu 😭 ilk aylar gibi enerjimin çekildiğini hissediyorum ya belki de havadandır diyorum hep karanlık ya 🙄

sarılalım mı acemi ? :KK19: aynı durumlar bende de var , 3. trimester bize göz kırpıyor sanırım, gerçekten 2. tri. balayıymış :KK69:

Back
X