• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba sizce hazir kundaklardan almak mantikli mi yoksa muslin gibi bir kumas yeterli olur mu? Tesekkurler
Ben bir tane hazırlardan aldım, mesirin söylediğinden denemelikk, ama müslinde sıkılığını kendimiz ayarlayabiliriz daha kullanışlı olur gibi geliyor. Biraz büyüyünce de fermuarlı uyku tulumlarından alırız 😍

Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben de +9la devamm 🥲 eğer hamileliğin başında zayıfsan önerilenden bir tık fazla almanda hiç sıkıntı yok canımm, başta zaten kiloluysan fazla alma diyorlar

11🥲 baslangic kilosu onemli olan diye kendimi avutuyorum☹️
Tabii ki öyleee senin daha çok alman lazım. Hiç çatlağın oldu mu benim ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımda falan, sürekli kilo al ver durumunda olduğum için zaten esnemişti derim ama bu kiloları ömrümde görmemiştim ben de 🥲 sadece göğüs altlarında oldu işte 🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Tabii ki öyleee senin daha çok alman lazım. Hiç çatlağın oldu mu benim ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımda falan, sürekli kilo al ver durumunda olduğum için zaten esnemişti derim ama bu kiloları ömrümde görmemiştim ben de 🥲 sadece göğüs altlarında oldu işte 🙄
Oluyo kuzum eğerki yağında varsa ben az çok var göbeğimde bende doğum hatırası diye diye geziyorum😀😀😀

Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Aynı durumdayım bende diyete girersin kaçgundür akşamları çorba ve bol kivircıklı ton balıklı karışık salata yapıyorum bi doyuruyo beni

Oluyo kuzum eğerki yağında varsa ben az çok var göbeğimde bende doğum hatırası diye diye geziyorum😀😀😀
Göbeğimi sürekli yağlıyorum daha bir şey yok ama olursa da dediğin gibi kızımın göbüşüme bıraktığı hatıra olur ne güzelll 🥹😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Göbeğimi sürekli yağlıyorum daha bir şey yok ama olursa da dediğin gibi kızımın göbüşüme bıraktığı hatıra olur ne güzelll 🥹😍😍
Amann hiç rahatsız olmuyorum ben en iyi kremi sürdüm işe yaramadı kızımda bundada artık kaşintı oldumu bebe yağı sürüyorum iyi geliyo kuzumm 🥰🥰

Ben bir tane hazırlardan aldım, mesirin söylediğinden denemelikk, ama müslinde sıkılığını kendimiz ayarlayabiliriz daha kullanışlı olur gibi geliyor. Biraz büyüyünce de fermuarlı uyku tulumlarından alırız 😍
bende öyle hayal ettim sanırım kış aylarında nasipse 7-8 aylık olacağızz ohhh tam ısırmalık zamanlar :)) tulumun üstünden ısrırız artık lajsdfklj

Kaç kilo ile başlamıştın canım bende şimdi mesajını okuyunca tartıldım 7 kilo ile yola devam ediyorum 24. Haftadayiz 🫠 hayatımda ilk defa böyle kilolar görüyorum 51 ile başladım şuan 58 im ama nerde bu kilolar hiç bilmiyorum göbüşüm var sanki sadece galiba yayiliyorlar her yere kalıcı olmazlar umarım geçici bir süreç diye kafama takmamaya çalışıyorum son aylar nolcak hiç bilmiyorum ben bı 15 kiloyu göze aldım zayıf hamile kalanlar daha çok alıyormuş çünkü 🤗

Benim de bugün 22+1 sabah aç karnına tartıldım 3.800 almışım. Masabaşı çalışıyorum pek hareket edemiyorum o yüzden yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltısına pek önem vermezdim şimdi sadece beslenmeme sabah 1 yumurta ve kahvaltılıkları ekledim hafta da 3-4 gün de yarım avokado ekliyorum. Bir de ekstra olarak günde bir porsiyon meyve ekledim. 49.5 la hamile kalmıştım. Umarım 10 kg’ı geçmem diyorum çünkü boyum kısa 😂

Bilemiyorum canım. Ama 2 ayrı doktor da bana ailelerimizde böbrek hastası olup olmadığını sordu. Ben de araştırdım yok kimsede şükür. Tikanikliktan kaynaklanabilirmis bir ihtimalm ama içimizi ferah tutalım eken Doğum gibi birseye sebep olmuyormuş. Doğumdan sonra çocuk urolojisine muayene ettirmem gerekiyormuş. Rabbım yavrularimiza saglik sıhhat versin inşallah.
Amin canım inşallah 🌸

Yok kuzum benim de ergenlikten kalma gogsumun ustunde biraz vardi catlak yeni olusmadi cok sukur benim kilom asagi yukari hep ayniydi 10 senedir🥲 ama duydum ki 35. Haftadan sonra catlamaya basliyomus😤 bir de diyolar ki annen neresinden catladiysa sen de ordan catliyormussun… benim annemin de biraz karninin altinda varmis catlagi. su an 65 kiloyum valla 70-72yi cok rahat gorurum gibi geliyor doguma kadar🙄

Selam kızlar ben de iki gün önce kontroldeydim cok sükür her sey yolunda 25. Haftadayız minnoşum 733 gram ama accık boydan kısayız sanırım 29 cm 😄😄😄😄 parmagını emiyodu öncesinde cikolata yemistim kontrolden önce hareketlensin diye 😄 onun haricinde kilomda bariz bi degisiklik yok +5 ile yola devam ama göbeğim cıktı artık belli yani hamilelik 😄 çatlakta henüz yok kreme de baslamadım ama baslamam lazım öncesinde allah kerim, ekstra iş yaparken yorulmalarım başladı, artık hafta saymaca sag salim hepimize 🙏🏻

Bi de kızlar halıları ve koltukları yıkatmaya karar verdim dogumdan önce, sizce bayramdan önce mi olsun ona karar veremedim yaklasık iki ay önce olmus olacak yani cok batar mı sizce agırlasmadan aradan cıksın istiyorum

Back
X