- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.421
Son olarakta ter kokmaya başladım yahu, duş alıyorum iki saat sonra oluyor mecbur sıkıyorum az da olsa deodorant ben hic kokmazdım valla hamilelikten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzellBi de dün ikinci doz tetanoz oldum, ilkinde olan ağrı ateş halsizlik olmadı
Ben 23 haftalığım, hamile olduğumu öğrendiğimde 74 küsürdüm, biraz bulantılı geçti ilk zamanlarım yemeyi sevdiğim şeyleri yiyemez oldum, şuan bundan olsa gerek midem mi küçüldü bilmiyorum hala başladığım kiloya dönemedim, 71.80 çıktım az önce tartıda kahvaltımı da yapmıştım. Bebeğim alıyordur inşallah yediklerimden kiloyu, kendimi çok zorluyorum ama fazla yiyince tıkanıyorum, ya da kusuyorum o daha kötüKızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben de hiç oralı olmadım artık saglık ocagından azarlar gibi bi msj alınca dün gittim ilki etkilemediyse ikincisi hiççç bi şey yapmaz ben bildiğin korona aşısındaki gibi iki gün yattım, 2. Si hiçbir şey yapmadıNe güzellBenim ilk dozda hafif ağrım harici bişi olmadı. Umarım ikinci doz beni yıkmaz. 27. Haftaya giriyorum erteledim resmen yine korkudan
![]()
Bu bende de var maalesef yaaSon olarakta ter kokmaya başladım yahu, duş alıyorum iki saat sonra oluyor mecbur sıkıyorum az da olsa deodorant ben hic kokmazdım valla hamilelikten![]()
Ben prilama devam hala bırakmayı denedim, bulantıdan kusmaktan bi şey yiyemez oldum doktora sordum, devam et ztn zararsız bi ilac dedi öyle diyince ediyorum kullanmak istemezdim ama günlerim bu sefer cok kötü geciyor psikolojim etkileniyorBen 23 haftalığım, hamile olduğumu öğrendiğimde 74 küsürdüm, biraz bulantılı geçti ilk zamanlarım yemeyi sevdiğim şeyleri yiyemez oldum, şuan bundan olsa gerek midem mi küçüldü bilmiyorum hala başladığım kiloya dönemedim, 71.80 çıktım az önce tartıda kahvaltımı da yapmıştım. Bebeğim alıyordur inşallah yediklerimden kiloyu, kendimi çok zorluyorum ama fazla yiyince tıkanıyorum, ya da kusuyorum o daha kötü![]()
Ben de devam ediyorum, bazen içmeyeyim bi deneyeyim diyorum yok o gün akşam ne yersem kusuyorum. Ben de sordum doktorum sakıncası yok dedi yeter ki bebek beslensin canım diğer türlüsü daha zor. Yalnız değilsin ben de devam ediyorum hala, kendine stres yapmaBen prilama devam hala bırakmayı denedim, bulantıdan kusmaktan bi şey yiyemez oldum doktora sordum, devam et ztn zararsız bi ilac dedi öyle diyince ediyorum kullanmak istemezdim ama günlerim bu sefer cok kötü geciyor psikolojim etkileniyor
Ben de öyle düsünüyorum canım diger türlü beslenemiyor, bizden alıyorBen de devam ediyorum, bazen içmeyeyim bi deneyeyim diyorum yok o gün akşam ne yersem kusuyorum. Ben de sordum doktorum sakıncası yok dedi yeter ki bebek beslensin canım diğer türlüsü daha zor. Yalnız değilsin ben de devam ediyorum hala, kendine stres yapma![]()
Eşinin sana destek olması çok iyi hareketGeçende kv gittik, kendi ameliyattan önce bi gecelik almıs giymemis sıfır bana dedi dogumda onu giy ne alaka yaaaa ben de kendi zevkime göre alıcam sagol dedim, bi de biz şehir dışında görevdeydik, ikide bir kardeşlerim sana gelmek istiyor falan dedi, öncesinde iki sene bu şehirdeydik kimse gelmedi, eşimde dedi anne iki sene burdaydık gelmediler hamileliğimi beklemişler bebek doğunca gelsinler dedi![]()
![]()
Hep olur sagolsun yoksa zorEşinin sana destek olması çok iyi hareket![]()
canım iyi olmanıza çok sevindim :)) ben bayramdan sonra yıkatmayı düşündüm halı ve koltuklarıBi de kızlar halıları ve koltukları yıkatmaya karar verdim dogumdan önce, sizce bayramdan önce mi olsun ona karar veremedim yaklasık iki ay önce olmus olacak yani cok batar mı sizce agırlasmadan aradan cıksın istiyorum
helal olsun eşine :)Geçende kv gittik, kendi ameliyattan önce bi gecelik almıs giymemis sıfır bana dedi dogumda onu giy ne alaka yaaaa ben de kendi zevkime göre alıcam sagol dedim, bi de biz şehir dışında görevdeydik, ikide bir kardeşlerim sana gelmek istiyor falan dedi, öncesinde iki sene bu şehirdeydik kimse gelmedi, eşimde dedi anne iki sene burdaydık gelmediler hamileliğimi beklemişler bebek doğunca gelsinler dedi![]()
![]()
Bakkk ağzımın suyu aktıııbende öyle hayal ettim sanırım kış aylarında nasipse 7-8 aylık olacağızz ohhh tam ısırmalık zamanlar :)) tulumun üstünden ısrırız artık lajsdfklj
Niye kizKızzz jouuu ton balığı yemeeee
AKşama kadar oturuyonİiyiiyiim çok şükür tatlışım , günlerim tekme atıyor mu ah attı , ay yok atmıyor bu kadar uyunur mu minvalinde geçiyor![]()
![]()
Ay zaten genetikte varsa yapıcak bir şey yok diyorlar ama çatlak yağı + çatlak kremi + nivea sıkılaştırıcı kombosu yapıyorum gerisi kısmetYok kuzum benim de ergenlikten kalma gogsumun ustunde biraz vardi catlak yeni olusmadi cok sukur benim kilom asagi yukari hep ayniydi 10 senedirama duydum ki 35. Haftadan sonra catlamaya basliyomus
bir de diyolar ki annen neresinden catladiysa sen de ordan catliyormussun… benim annemin de biraz karninin altinda varmis catlagi. su an 65 kiloyum valla 70-72yi cok rahat gorurum gibi geliyor doguma kadar
![]()
rahat benim çocuum teyzesiiiAKşama kadar oturuyonuzan dis ustü uzan gelir sana tekme
demekki rahatsız olmuyo tospak
Sever misin kullanır mısın bilmiyorum ama şu kaymayan koltuk örtüleri mükemmel bir olay, arkası sünger gibi olanlar. Halılar için de öyle örtü almayı düşünüyorum yani yaşam alanı illaki kirleniyorBi de kızlar halıları ve koltukları yıkatmaya karar verdim dogumdan önce, sizce bayramdan önce mi olsun ona karar veremedim yaklasık iki ay önce olmus olacak yani cok batar mı sizce agırlasmadan aradan cıksın istiyorum