- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.441
AynenAyyyy ben bitiyor diye de üzülmeye başladım hamileliği özlersem bi bebe daha yapcaz mecburrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenAyyyy ben bitiyor diye de üzülmeye başladım hamileliği özlersem bi bebe daha yapcaz mecburrr![]()
Halı örtüsü bana külfet geliyor canım ama koltuk örtüsü severim evet en azından yıkattıktan sonra bi süre örterim aklıma gelmemisti sagolSever misin kullanır mısın bilmiyorum ama şu kaymayan koltuk örtüleri mükemmel bir olay, arkası sünger gibi olanlar. Halılar için de öyle örtü almayı düşünüyorum yani yaşam alanı illaki kirleniyorerken de olsa geç de olsa sonuç belli
kılıf ve örtüleri yıkamak daha kolay geliyor ne biliyim
![]()
ay bunu bana da yapanlar var çok tav oluyorum , zaten bebeğe alınacak şeyler belli :)Bi de ikide bir bi şey lazımsa alalım diyor yahu bu çocuğun ihtiyaçları belli kimseden bi talebim yok ama almak istiyorsan buyur al elini bağlayan mı var? Bi daha derse ihtiyaçlar belli istediğini alabilirsin dicem hala zor tutuyorum kendimi![]()
Ben de öyle yapayım o zaman canımcanım iyi olmanıza çok sevindim :)) ben bayramdan sonra yıkatmayı düşündüm halı ve koltukları
Kesinlikle böyle sorulunca samimi bulmuyorum hani dese ki sen ne aldın aynı şeyi almayalım dese anlarım ama o da yok ne lazım alalım ikide bir bez aldın mı diyor erken dogum olursa bez lazım olurmus ben de dedim erken dogum olursa bezi mi düsünücez bez her yerde satılan bir şey ona mı kaldık sadece dedim, of bazen cok yoruyorlar gerçektenay bunu bana da yapanlar var çok tav oluyorum , zaten bebeğe alınacak şeyler belli :)
Ben bayramdan sonraya bıraktım herşeyi bence bayramdan sonraya birakabilirsin ben evi biyatcam tadilat falan da var eğer daha iyi bir ev bulursak tasiniriz bayramdan sonra bulamasakda mecbur burada tadilata gircezBi de kızlar halıları ve koltukları yıkatmaya karar verdim dogumdan önce, sizce bayramdan önce mi olsun ona karar veremedim yaklasık iki ay önce olmus olacak yani cok batar mı sizce agırlasmadan aradan cıksın istiyorum
Ben de prilam devam, bir tane içiyorum eskiden dörde kadar çıkıyordu ama içmediğim gün sabahım akşamım zehir oluyor resmen. Yalnız değilsiniz kızlarBen de devam ediyorum, bazen içmeyeyim bi deneyeyim diyorum yok o gün akşam ne yersem kusuyorum. Ben de sordum doktorum sakıncası yok dedi yeter ki bebek beslensin canım diğer türlüsü daha zor. Yalnız değilsin ben de devam ediyorum hala, kendine stres yapma![]()
Dogru canım ben de öyle yapayım hem odası falan gelir kurulduktan sonra olsun her sey, aslında iki gün bi ablada bulmak istiyorum temizlige ama inanır mısınız bulmak imkansız kimse yok, en kötü eşime devredicem temizliği ben yönlendirerek evimiz cok büyük degil zaten 2+1 halılar gidince ev boşalır ztn o da iyi kötü yapar bi şeyler koltuklarda temizlenir cocuk odası ztn yeni gelecek oraya bi süpürüp vileda yeter işte camlar sorun onuda çekçekli paspaslar var ya camlar için çıkanlardan onla mı halletsem diyorum bilemedimBen bayramdan sonraya bıraktım herşeyi bence bayramdan sonraya birakabilirsin ben evi biyatcam tadilat falan da var eğer daha iyi bir ev bulursak tasiniriz bayramdan sonra bulamasakda mecbur burada tadilata gircez
Hahahah ya ilgiliymiş gibi gözükme ama ilgisi olmama halleriKesinlikle böyle sorulunca samimi bulmuyorum hani dese ki sen ne aldın aynı şeyi almayalım dese anlarım ama o da yok ne lazım alalım ikide bir bez aldın mı diyor erken dogum olursa bez lazım olurmus ben de dedim erken dogum olursa bezi mi düsünücez bez her yerde satılan bir şey ona mı kaldık sadece dedim, of bazen cok yoruyorlar gerçekten![]()
Ayyyyy çok az kalmış gibi geliyor böyle net tarih konuşuncaaBu arada kızlar ben sezaryen düsünüyorum, öyle olursa 38. Haftam mayısın 20 sinden itibaren baslıyor bu gidisle mayıs annesi olucam ama kalbim burda gitmiyorum bi yere![]()
Kimsen yokmu sana yardımcı olacak neyseki benim etrafim dolu yardımcı olacaklarDogru canım ben de öyle yapayım hem odası falan gelir kurulduktan sonra olsun her sey, aslında iki gün bi ablada bulmak istiyorum temizlige ama inanır mısınız bulmak imkansız kimse yok, en kötü eşime devredicem temizliği ben yönlendirerek evimiz cok büyük degil zaten 2+1 halılar gidince ev boşalır ztn o da iyi kötü yapar bi şeyler koltuklarda temizlenir cocuk odası ztn yeni gelecek oraya bi süpürüp vileda yeter işte camlar sorun onuda çekçekli paspaslar var ya camlar için çıkanlardan onla mı halletsem diyorum bilemedim
Bi yanım öyle de diyor bi yanımda aman onların alacagına mı kaldım ben alırım her seyi diyorHahahah ya ilgiliymiş gibi gözükme ama ilgisi olmama hallerigerçekten yardımcı olmak bu değil ya ama boşver sen halledersin her şeyini dediğin gibi bi daha sorarsa şu şu alınacak diye net şeyler söyle madem çok istiyor alsınn
![]()
Evettt bakınca 12 haftacıkkk, ztn tek hanelere düsünce anlamıcaz bileAyyyyy çok az kalmış gibi geliyor böyle net tarih konuşuncaahepimiz birer mayıs annesi adayıyız hiç belli olmazz
![]()
hay yaşa yaaaKesinlikle böyle sorulunca samimi bulmuyorum hani dese ki sen ne aldın aynı şeyi almayalım dese anlarım ama o da yok ne lazım alalım ikide bir bez aldın mı diyor erken dogum olursa bez lazım olurmus ben de dedim erken dogum olursa bezi mi düsünücez bez her yerde satılan bir şey ona mı kaldık sadece dedim, of bazen cok yoruyorlar gerçekten![]()
Hepsi yaslı canım annemde uzakta zaten, arkadaş olarakta bilmiyorum kimseyi kendim cagırmam kimsede teklif etmez gibime geliyorKimsen yokmu sana yardımcı olacak neyseki benim etrafim dolu yardımcı olacaklar![]()
benim 40. haftam 2-3 haziran gibi nasipse mayıs da doğum olur heralde :)) sağlıkla vaktinde kolaylıkla gelsin yavrucaklarımızBu arada kızlar ben sezaryen düsünüyorum, öyle olursa 38. Haftam mayısın 20 sinden itibaren baslıyor bu gidisle mayıs annesi olucam ama kalbim burda gitmiyorum bi yere![]()
ay ben heyecanlanıyorum böyle oluncaaEvettt bakınca 12 haftacıkkk, ztn tek hanelere düsünce anlamıcaz bile![]()
Kesinlikle yiyecekler de etkiliyor ama bazen de durduk yere kendini gösteriyor hormonlar falan değişiyor vücut degisiyor ondan sanırım ama aklında bulunsuncanım mevsimaslında bi kere kanadı oda çok fazla değildi, o günden beri baharat vs tüketmemeye özen gösteriyorum , sanki daha iyiyim bugünlerde , ama zeytinyağı önerin için teşekkürler gerekirse kullanacağım :)
Tabii tabii uykuları bile düzen olur insrahat benim çocuum teyzesiii![]()