• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yani mesela benim uzaktan gelecek ailemin nerde kalacağına kv karar veremez anlatabiliyor muyum, onlar da benim ailem bunu o planlayıp bana bildiremez, ayıp degil mi
Yok tabi herkesin kendi hayatı sonucta uzaktan geliyorsa senin için geliyorlar onlar için değil o yüzden onlar senin yanında kalmalı tabi üslubu iyi değilse ona göre cevabını verirsin

Haha ben de birisi durması gerektiği yeri bilmeyince kafam atıyor 😂 bir de tersim pis, çat diye yapıştırıyorum lafı. Karşı taraf laf söylerken düşünmediyse ben mi onu düşünüp ay kırılmasın etmesin yapacağım. Hem de hamileyken, lohusayken. Allahtan eşimin ailesi bu tarz söylemlerde bulunacak insanlar değiller.

Aslında ben ilk zamanlar fazla vericiydim mesela cumartesi eşimle bi şey yapsak pazar günü sanki onlarla bi şey yapmak zorundaymışım gibi hissedip ille onları da plana dahil ediyordum ama baktım ki artık bu böyle olmuyor bi süre sonra özel alan kalmıyor ve her haftasonu senden aynı sey bekleniyor, ben de o sebeple artık hayatıma müdahale edilmesini engellemek istiyorum şöyle söyleyeyim kadın gelmiş bana diyorki babanlar biz de kalır biz kadınlar sizin evde kalırız dogumda benim babam ztn uzaktan gelecek ben ne diyim gidip siz orda mı kalın diyim mesela buna bile karısmayı kendine hak görmüs anladın mı delirmemek elde değil kendi evin yakın git eşinle orda kal ihtiyaç oldugunda gelirsin ben de ne dicem mesela biliyo musun babam ztn az kalacak annemle erkek kardeşimde 15 gün kalacaklar erkek kardeşimin de sizde kalmasına gerek yok annemle hallederiz dicem o benim evimde kimin kalacagına karar verme yetkisine sahip görüyorsa kendini ben de kendimde bunu deme hakkını görüyorum ve zamanı gelince dicem, yani bunun gibi bi ton şey sen kendini kasma ztn geçici bi süreç ve gidecekler öyle düşün, ben yakın oldugum icin allahtan yürüme mesafesi degil arabayla yakınız, baya bi mesafe koymayı düşünüyorum çünkü insanlar her zaman yaptığının fazlasını senden bekliyor kimsede bu zamana kadar yaptıkların için teşekkür etmiyor, eşime de rahatsızlıklarımı ve beklentilerini azaltmaları gerektiğini söyledim, anlayan anlasın
Ay ben kuruntularımla baş edemezken sen neler duyuyorsun neler yaşıyorsun inanamıyorum 🫣 işte senin başta yaptığın doğru olan, onların anlayışlı olup bu haftasonunu da siz karı koca geçirin diyip kendilerini çekmeleri lazım böyle düşünceli olsa başka şeylere tahammülün olurdu belki. Ama baştan sonra o kadar yanlış ki insanın içindeki iyi niyeti öldürüyorlar 🙄 bir de hep fettan cadaloz gelinler kıymetli olur sen iyiysen bir gün bile kötü olmaya hakkın yok 😂 kimse kusura bakmasın sen önce kendi huzurunu düşünmek zorundasın o hormonlarla savaşırken yanında kimlerin olması sana iyi gelecekse onlar olacak buna senden başka kimse karar veremez ailen senin için geliyor başka yerde mi kalacak ne alaka ama inanıyorum sen bu kv dize getireceksin hala elinde onun kendi doğumunda kimseye haber vermemesi kozu var bir kere 🤣🤣🤣
Of seninle suan kahve icmek istiyorum ve dedikodu yapmak istiyorum balkonda hdjdjdjsjsjjsjajaa gün sonu birbirimizi doldurma ve kapanış 😄😄😄😄😄
Ahahahahahahahaha offf aynen bir başlasak sabah olur anlamayız o masadan alev çıkar ahhhahahdhdjdkd senle ben aynı kişiyiz buna emin oldum sadece senin sınavın daha zor Allah benim sabrımdan alsın sana versinnn 🥹🤣🤣🤣

Kızlar selam, şeker yükleme testleriniz kaç çıktı?
Benim sonuçlar şu şekilde çıktı, doktor normal dedi. Yapılan laboratuvarın referans aralığına göre değişiyor olabilir.

Eklentiler

• IMG_2967.webp
    IMG_2967.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 74
Ay ben kuruntularımla baş edemezken sen neler duyuyorsun neler yaşıyorsun inanamıyorum 🫣 işte senin başta yaptığın doğru olan, onların anlayışlı olup bu haftasonunu da siz karı koca geçirin diyip kendilerini çekmeleri lazım böyle düşünceli olsa başka şeylere tahammülün olurdu belki. Ama baştan sonra o kadar yanlış ki insanın içindeki iyi niyeti öldürüyorlar 🙄 bir de hep fettan cadaloz gelinler kıymetli olur sen iyiysen bir gün bile kötü olmaya hakkın yok 😂 kimse kusura bakmasın sen önce kendi huzurunu düşünmek zorundasın o hormonlarla savaşırken yanında kimlerin olması sana iyi gelecekse onlar olacak buna senden başka kimse karar veremez ailen senin için geliyor başka yerde mi kalacak ne alaka ama inanıyorum sen bu kv dize getireceksin hala elinde onun kendi doğumunda kimseye haber vermemesi kozu var bir kere 🤣🤣🤣

Ahahahahahahahaha offf aynen bir başlasak sabah olur anlamayız o masadan alev çıkar ahhhahahdhdjdkd senle ben aynı kişiyiz buna emin oldum sadece senin sınavın daha zor Allah benim sabrımdan alsın sana versinnn 🥹🤣🤣🤣
Yaa ilk başta kötü alıştırdım ben onlarda sagolsun hiç geri durun demedi, kendim ettim buldum yani ama artık eskisi gibi degilim kendimi ön plana aldım, seven böyle de sever sonucta saygısızca bi sey demiyorum ki her haftasonu gitmiyorum artık ya da alanımı özel tutuyorum, ben fazla olgun davrandım eşimde diyor ztn sen böyle alıştırdın diye o konuda haklı ama alışkanlıklar değişebilir 😄😄 her neyse canım dediğim gibi biz kendi sürecimize odaklanalım ve kimseyi kendimizden ve bebeğimizden çok düşünmeyelim 🙏🏻

Tek başına bir şey ifade etmiyor canım onlar.
Başka sorun yok dimi.
Başka bi sıkıntısı yok çok şükür bugün başka bi doktora gittim vsd nin çok küçük olduğunu 1mm bu yüzden doğuma kadar kapanır genetik bi problem olduğunu sanmıyorum dedi bende sureci akışına bırakıp dua ediyorum

Canım belirsizliğin ne kadar kötü bir durum olduğu hepimiz biliyoruz.. kalan aylarını kendini yıpratarak geçirmektense bütün testleri yapıp sonuca mı bağlasan 😒 ben de hiç genetik hastalık durumu olduğunu düşünmüyorum ense ve burunda belli ederdi. Ama ihtimali var diye stres yapıp kendini üzme fetal dna’yı bir düşün 🥺

Canım belirsizliğin ne kadar kötü bir durum olduğu hepimiz biliyoruz.. kalan aylarını kendini yıpratarak geçirmektense bütün testleri yapıp sonuca mı bağlasan 😒 ben de hiç genetik hastalık durumu olduğunu düşünmüyorum ense ve burunda belli ederdi. Ama ihtimali var diye stres yapıp kendini üzme fetal dna’yı bir düşün 🥺
Başka bi doktor durumu ciddi bulmadı genetik olduğunu sanmıyorum dedi bende akışına bıraktım

Başka bi sıkıntısı yok çok şükür bugün başka bi doktora gittim vsd nin çok küçük olduğunu 1mm bu yüzden doğuma kadar kapanır genetik bi problem olduğunu sanmıyorum dedi bende sureci akışına bırakıp dua ediyorum
Evet dua edelim geçer sen merak etme🙏
Bak mesela canım benim kızıma 17. Haftada doktorum kafasında iki tane kist var dedi ve hemen senden zeka testi nifty testi istiyorum diye beni telaş yaptırdı sonra gerçi sen ikili tarama testi yaptırmışsın gayet güzel çıkmış aslında bu test bize diyorki bu kistler ilerde kaybolacak diyor dedi. Ve ben zeka testi felan hiçbir şey yaptırmadım bir dahaki kontrolüme kadar sakince dualarımı ederek bekledim ve 21. Haftada kistlerin kaybolduğunu öğrendim ve detaylımızda güzel geçti Allaha şükür🙏 Şuan 25 haftalık hamileyim yarın kontrolümüz var.

Ya kızlar bugün benim ogluş ayaklarini rahmime dayadı resmen sürekli tekmelerini orda hissediyorum ay sanki çıkacak gibi sızlatiyor vurdukça sabahtan beri öyle ne diyor bu çocuk yahu senin derdin ne yat güzelce içerde bı tuhaf oldu içim o vurdukça var mı böyle olan 25. Haftaya girdik 🤗🙃

Ya kızlar bugün benim ogluş ayaklarini rahmime dayadı resmen sürekli tekmelerini orda hissediyorum ay sanki çıkacak gibi sızlatiyor vurdukça sabahtan beri öyle ne diyor bu çocuk yahu senin derdin ne yat güzelce içerde bı tuhaf oldu içim o vurdukça var mı böyle olan 25. Haftaya girdik 🤗🙃
Ben ben varım akşamdan beri tuvalete gidiyorum bişey yok vuruyorda vuruyor 😁25 haftaya girdim bende

Back
X