Ultrasonla ilgili birşey söylemek istiyorum. İlk çocuğumu tr de doğurmuştum sürekli ultrason å giriyordum ayda 2 kere falan. Burada ilk ultrason u 19.haftada yapmışlardı ikinci çocuğumda. Herseferinde neden almıyorsunuz tehlikeli değil mi tr de böyle değil falan bir sürü şey söylüyordum. Ama her seferinde bana bir sürü istatistikler anlatıp ultrason a gerek olmadığı rahatlamam gerektiğini anlattılar. Zaten aksi bir durum olursa vücudun bunu belli edeceğini anlattılar. Gerçekten de dedikleri gibi oldu. Hatta ilk trimester da kanamam olmasına rağmen hiçbir şey yapmamışlardı ilaç bile vermediler. Düşecekse vücut onu atacaktır durdurmak için müdahale edilemez dediler. Ve sağlıklı bir çocuğum oldu. Şimdi yine bu kadar şey yaşadım mesela aralıkta dış gebelik ameliyatı oldum yakın zaman. Şimdi ilk ultrason u 13.haftaya verdiler erken ultrason diye o da 35 yaş olduğum için. Tr den doktor arkadaşım tr de ki sistem için arz talep meselesi demişti. Gebeler istiyor o yüzden arz de ona göre demişti. Ama pek sağlıklı gibi de gözükmüyor maalesef. Demem o ki ultrason å giremedim doktor bakmadı diye üzülmeyin, geç tarihe randevu verdi diye üzülen arkadaşım için yazmak istedim , sevgiler 

Son düzenleme: