• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bebeği ters duran var mı? Doktor artık dönmesi gerekiyor bol yürüyüş yap dedi.sezeryanda dönmesi çok önemli mi acaba bebeğin
Canım bence cuma günü kontrole gittim bebeğin kafası aşağıda duruyormuş. Rahim ağzın kapalı kontrol ettim sıkıntı yok ama istirahatine dikkat etmeni istiyorum dedi.

İyi akşamlar kızlar 🫶 bebeğim haziran ortasında doğacak ve ben urfada yaşıyorum nasıl kıyafetler almalıyım hiç bilmiyorum sıcak memlekette yaşayanlar neler aldı? Yenidoğan kıyafetleri hep uzun kollu çoraplu
Bende Diyarbakır'da yaşıyorum Haziran ortasi dogurcam.4 takım uzun kollu aldım geri kalanını hep kısa kollu aldım.burasi çok sıcak sadece ince zıbın giydiririz büyük ihtimal.pijama gece giydirmek için aldım 5-6 tane.

Bende Diyarbakır'da yaşıyorum Haziran ortasi dogurcam.4 takım uzun kollu aldım geri kalanını hep kısa kollu aldım.burasi çok sıcak sadece ince zıbın giydiririz büyük ihtimal.pijama gece giydirmek için aldım 5-6 tane.
pijama internetten aldıysan link atabilir misin canım

Benimkii gynoferrosanol aşırı kabız yapıyor.
Jou bide ben 3 gündür felan ishalim ya ayıptır söylemesi sıkıntı olur mu.
kuzum 3 gün normal ama yarından sonra bakarsın ilaçmı ediyo acaba bi kabizdın sonr aishal oldun falan

Back
X