• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
28+5teyiiz 😍 sancı da kalp atışı da normal dedi çok şükürr 19-21 arası gidip geliyordu kalp atışı da 120lerden 165e kadar sürekli değiştiii

Toksoplazma hani az pişmiş et yumurta falan yemememizi gerektiren parazit vardı ya onun testini tekrar yapıcaklarmış 🙄
Ohhh süperrr hadi bakalımm 1 kiloyu aştın sonunda

Anladım canım ❤️

Kızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaa 🧿🙏🏻 NST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 🙈 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi 🥹🙏🏻
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı 🤷🏼‍♀️
Hayırlı olsun canım Allah tamına da erdirsin 🤲

Ben tutuyorum inşallah canım nasıldi ilk gün 🥰
Ben ilk gün çalıştığım için ve ayrıca öksürük olduğu için biraz zorlandım. Bugün yani ikinci gün tutmadım. Öksürüğüm geçti elhamdülillah. Yarın da çalışacağım ama yine de tutmayı düşünüyorum. En son perşembe çalışacağım sonra izne ayrılıyorum artık. Evde rahat rahat tutarım diyorum. Sen çalışıyor musun canım?

Teyzeleri bakın benim kızımın cicilerinee 😄

Eklentiler

• IMG_0675.webp
    IMG_0675.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0672.webp
    IMG_0672.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0674.webp
    IMG_0674.webp
    10 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0673.webp
    IMG_0673.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 37
Ben ilk gün çalıştığım için ve ayrıca öksürük olduğu için biraz zorlandım. Bugün yani ikinci gün tutmadım. Öksürüğüm geçti elhamdülillah. Yarın da çalışacağım ama yine de tutmayı düşünüyorum. En son perşembe çalışacağım sonra izne ayrılıyorum artık. Evde rahat rahat tutarım diyorum. Sen çalışıyor musun canım?
Yok canım ben şuan çalışmıyorum inşallah sağlığın yerinde olsun önce sonra tutarsın 🤲🏻 benim bugün daha iyiydi çok şükür evde daha rahat oluyor izne ayrilinca tutarsın olmadı zorlama kaç hafta oldunuz

Yok canım ben şuan çalışmıyorum inşallah sağlığın yerinde olsun önce sonra tutarsın 🤲🏻 benim bugün daha iyiydi çok şükür evde daha rahat oluyor izne ayrilinca tutarsın olmadı zorlama kaç hafta oldunuz
27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda

27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda
Merhaba
İzne ayrılıyorum dediniz ya doğum ücreti alacak mısınız. Çünkü onu alabilmek için 32. Haftadan önce rapor felan almamak gerekiyor bir sorayım dedim.

Kızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaa 🧿🙏🏻 NST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 🙈 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi 🥹🙏🏻
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı 🤷🏼‍♀️
acemiii iyi olmanıza çok sevindim maşallah kilosu da çok güzel sağlıkla gelsin inşallahh :)

Canım yanlış anlamayın ama neden tutuyorsunuzki bebeğe günah ve sevap işlenmiyor ki bebeğe günah ediyorsunuz tabiki siz daha iyi bilirsiniz kendinizi öyle tutayimda borcum olmasın diye düşünmeyin inanki iyi değil benim arkadaşımda tutmuştu böyle ve bebeği zarar gördü kilosu yavaşladı yapmayın öyle

Jou Jou naber tatlıııımmm :) günlük azarımı yemeden seni sorduğum için bi alkış alabilir miyim litfeeeeen :KK49:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X