• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım yanlış anlamayın ama neden tutuyorsunuzki bebeğe günah ve sevap işlenmiyor ki bebeğe günah ediyorsunuz tabiki siz daha iyi bilirsiniz kendinizi öyle tutayimda borcum olmasın diye düşünmeyin inanki iyi değil benim arkadaşımda tutmuştu böyle ve bebeği zarar gördü kilosu yavaşladı yapmayın öyle
Birkaç önce grip olup serum aldım. Doktoruma "Dün hiçbir şey yiyemedim. Bebeğim benim yüzümden zayıflayacakmış gibi hissediyorum." dedim. Doktorum dedi ki "Hiç merak etme, yetişkin insanlar bile birkaç gün boyunca hiç yemek yemese bir şey olmaz. Ki bebek anne karnında devamlı annenin vücudundaki vitamin depolarından kullanıyor, ona hiçbir şey olmaz." Benim kendi annem ve ablam da tüm hamileliklerinde tutmuşlar. Allah'ın izniyle de hiçbir şey olmamış. Zaten günler kısa artık. Kim kendini nasıl daha iyi hissediyorsa öyle yapar ama burda insanları "sevap işlenmiyor, bebeğe günah ediyorsunuz" diye yanlış yönlendirmek de doğru değil...

Jou Jou naber tatlıııımmm :) günlük azarımı yemeden seni sorduğum için bi alkış alabilir miyim litfeeeeen :KK49:
Yaaaaaaaaa amaa seniiii öpeyimmiiiii canım benimm ayy iyilestik yaa hastaydık 2 haftadır anca toparlandım ya ben oksürüyorum kizıkam oksürüyor biyandan buneydii bogazim kaşınıyodu cinnet geçirdim dilimle kaşımaktan gargarada olmasa asla geçmezdii sakın soğuk su içryim demeyin ara ara bi içiyordum öyle iyi geliyodu ama kuru yaptığı için tahriş oldu hep bol da su içtim hamilelikte çokzor

Sen nasılsın bebeğimm

Birkaç önce grip olup serum aldım. Doktoruma "Dün hiçbir şey yiyemedim. Bebeğim benim yüzümden zayıflayacakmış gibi hissediyorum." dedim. Doktorum dedi ki "Hiç merak etme, yetişkin insanlar bile birkaç gün boyunca hiç yemek yemese bir şey olmaz. Ki bebek anne karnında devamlı annenin vücudundaki vitamin depolarından kullanıyor, ona hiçbir şey olmaz." Benim kendi annem ve ablam da tüm hamileliklerinde tutmuşlar. Allah'ın izniyle de hiçbir şey olmamış. Zaten günler kısa artık. Kim kendini nasıl daha iyi hissediyorsa öyle yapar ama burda insanları "sevap işlenmiyor, bebeğe günah ediyorsunuz" diye yanlış yönlendirmek de doğru değil...
Anladım canım herkesin kendince bildiklerii var tabiiki benim düşüncem öyleydi yanlış anlamayın söyleyeyim dedim bebeğe günah olduğu için aç bırakıyoruz ya hani o yüzden düşünüyoruz benim çevremde tutma derdi gerçi tutamam tabi sekerim var ben söyleyeyimde dedim herkesin vücudu farklı ara öğunleri bile vitamin tüketmek çok önemli sen doktoruna güveniyorsan için rahat olsun 🤗 benim içim gene rahat etmez tutarım borcumu allahın izniyle ben korkarım çunkü bi yakınım 18 haftalıkken oruç tutuyordu herseyi iyiydi bebekte sağlıkliydı baya bebek susuzluktan karnında vefat etmiş allah korusun inşaallahh 😔 iyiliğimden konusuyorum sizinle tabiki sizin kararınız

Son düzenleme:
acemiyogi acemiyogi naber fıstukk sen çalışıyordun dimiburda yakında kimse beni sevmüyecek 😓😓
Kuzuuum niye sevmesin ya saçmalama fikirlerimizi rahatça söyleyip naçizane tavsiyemizi verip en iyisini siz bilirsiniz diyoruz bundan daha güzel yardımlaşma şekli var mıı 😍 yargılama yok fikir alışverişi var
Ben çalışmıyorum zaten bugün berbat haldeyim aşı salladı beni 🙄 size de çok geçmiş olsun ya hamilelikte hasta olmak ekstra zormuş bir de minik kızçen var Allah kolaylık versin 🥺

Kızlar kontrolden geliyorum çok şükür her şey yolundaa 🧿🙏🏻 NST’ye bağlandım artık iki haftada bir gidicem bebişkonun başı aşağıdaymış onu da gördüm 🙈 1300 gr olmuşuz boyunu unuttum ama ikisi de haftasına uyumlu dedi 🥹🙏🏻
Yine yeni bir şey öğrendim bu ilk haftalar yaptırdığımız toksoplazma testini tekrar yaptıracakmışım bugün aşı olduğum için kan veremedim bir sonrakine kaldı 🤷🏼‍♀️
Bin maşallah kuzucuğa.
Ben de dün gittim 27+1 de.
1200 gram dedi.
Çok şükür 1 kiloyum gecti 🥰🥰

Bin maşallah kuzucuğa.
Ben de dün gittim 27+1 de.
1200 gram dedi.
Çok şükür 1 kiloyum gecti 🥰🥰
Oh maşallahh ya çok şükür 🧿 seninle de aramız azmışş bakalım ne zaman gelecek bıdıklarr 😍 karnın nasıl ben bu aralar çok büyümüş gibi hissediyorum sabahları değil de akşam kendini aşıyor 😂😂

Oh maşallahh ya çok şükür 🧿 seninle de aramız azmışş bakalım ne zaman gelecek bıdıklarr 😍 karnın nasıl ben bu aralar çok büyümüş gibi hissediyorum sabahları değil de akşam kendini aşıyor 😂😂
1 hazirana gün verdi bana doktorum.
Ben kilo aldım baya.
Karnım sabah akşam büyük.
Dairede hamile olduğumu bilmeyen arkadaşlar 1 aydır aaa falan diyorlar

27+5 iz iki gündür kasıklarım ağrıyor ama sadece yatarken. Böyle kesilmeyen bir ağrı gibi. Hastanede olduğum için doğum belirtin yok dediler bakıp ama endişeleniyorum ya biraz aşağıda sanki benim kız biliyorsunuz susuz bebek

Nasıl ters kafası yukardamı
Evet yukarıda
Canım bence cuma günü kontrole gittim bebeğin kafası aşağıda duruyormuş. Rahim ağzın kapalı kontrol ettim sıkıntı yok ama istirahatine dikkat etmeni istiyorum dedi.
Aşağıda olması bi dert yukarıda olması bi dert herhalde 😁
Sezeryansa önemli değil normal doğumda önemli sonuçta normal doğumda donmese sezeryana alınıyor kaç haftalık sin bende dün kontrole gittim bebek popo üstü dedi dönmesi için daha erken zaten dedi 25 haftalik benim
Ben de öyle düşündüm ama doktor bol yürüyüş ve su iç deyince şaşırdım.benim iki sezeryanım var ve bunu normal doğurmak istiyorum ama doktor beni vazgeçirmişti riskli olur diye.herhalde dememek istiyor normali 😁

Amin canım inşallah.
1. Oğlum 10.5 yaşında.
2. Oğlum 3 yaşında.
Ben devlet memuruyum aslında düşünmüyordum bir an gönlüm istedi iyiki de olmuş diyeceğim inşallah.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepsine 🧿🧿🧿 eminim öyle diyeceksin bu mucizeyi üçüncü kez yaşamak muhteşemdir isteyen herkese nasip olsun inşallahh

1 hazirana gün verdi bana doktorum.
Ben kilo aldım baya.
Karnım sabah akşam büyük.
Dairede hamile olduğumu bilmeyen arkadaşlar 1 aydır aaa falan diyorlar
Ama artık normal 7. Ayın içindeyizz ben de +12 😬 hayırlısıyla gelsin inşallah benim de 40+2 1 haziran çok merak ediyorum hazirana sarkacak mı 😬

27+5 iz iki gündür kasıklarım ağrıyor ama sadece yatarken. Böyle kesilmeyen bir ağrı gibi. Hastanede olduğum için doğum belirtin yok dediler bakıp ama endişeleniyorum ya biraz aşağıda sanki benim kız biliyorsunuz susuz bebek
Bebişin yaptığı baskı arttı ondan olabilir canım benim de kasık kemiğimde ağrı ve baskı vardı dün biraz araştırdım haftamıza göre normal belirti olduğu söyleniyor. Seninki sadece yatarken oluyorsa pozisyonunun rahatlığından emin ol alttaki bacak düz uzun üstteki bükülü diz yatağa gelecek yastık falan kendini rahat ettir. Bebişler artık büyüdü başı da aşağıdaysa tamam daha alt karna kasıklara rahat yokkk

Yan yatınca biraz daha az ya da yürürken hissetmiyorum çok bu ağrıyı ama düz sırt üstü yatınca bayağı ağrı hissediyorum. Şehir hastanesindeyim normal deyip gidince sinir oluyorum ya sanki geçiştirilmişim gibi ilk gebeliğim olduğu için de cahilim bu konuda

• Beğen
Reactions: Jou
Evet yukarıda

Aşağıda olması bi dert yukarıda olması bi dert herhalde 😁

Ben de öyle düşündüm ama doktor bol yürüyüş ve su iç deyince şaşırdım.benim iki sezeryanım var ve bunu normal doğurmak istiyorum ama doktor beni vazgeçirmişti riskli olur diye.herhalde dememek istiyor normali 😁
Yurüyüş yaparsan seninki döner belki olmasada sezaryende döndürüyolar zaten o birsey degil benim kızımda dönmedi kafası yukardaydı sanki boğazımda doğum yapacak gibiydii essekk ameliyatta döndürüp aldılar 🥰🥰

Yan yatınca biraz daha az ya da yürürken hissetmiyorum çok bu ağrıyı ama düz sırt üstü yatınca bayağı ağrı hissediyorum. Şehir hastanesindeyim normal deyip gidince sinir oluyorum ya sanki geçiştirilmişim gibi ilk gebeliğim olduğu için de cahilim bu konuda
Canımm normal neden diyelim
Sırt ustü yatarsak kan damarları bebeğe geçişini engelliyo öyle olduğu için ağrı yapıyor canım yatmamayı özen gösterirsin😘😘

Back
X