- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.641
Bebek ters olunca normalmiş o hareketler canım.ben de doktora sormuştum çıkacak gibi oluyor diyeArkadaşlar bebek hareketlerini aşağıda hissetmek normal midir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek ters olunca normalmiş o hareketler canım.ben de doktora sormuştum çıkacak gibi oluyor diyeArkadaşlar bebek hareketlerini aşağıda hissetmek normal midir
Çokta uygun benimki olmuş 500Gecelik buldum kızlar doğumda hastanede kullanabileceğim, sanırım alacağım sizlerle de link paylaşayım, renkleri de mevcut fiyat da makul geldi bana
Miss Dünya Lissa Pudra Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben konyadayım Medicana Rengin Karataylı'ya gidiyorumm çok memnunumKonya'da olup memnun kaldığınız doktor var mı kızlar? Hâlâ doktorumu bulmuş değilim.![]()
Ben de esasen o doktoru istiyordum ama çok yoğun dediler yine de şansımı denesem mı. O hastanede Tuba sekmen tursun var ondan memnun kalmadım maalesefBen konyadayım Medicana Rengin Karataylı'ya gidiyorumm çok memnunum
herşey pahalı joum vallaÇokta uygun benimki olmuş 500
Amaaa kız bi mavi yoo
sanırım giremiyorlar burcu , özellerde bu imkan var sadece bildiğim kadarıylaKızlar devlet hastanesinde doğum fotoğrafçısı doğumhaneye girermi sizce var mıdır böyle bişey?
Canım doktorum lierac önermişti ama hiç bir eczanede bulamadım, bulabildiğim mustela oldu hem kremini hem de yağını kullanıyorum dönüşümlü memnunum benMerhaba hanımlar , çatlaklar için krem önerisi olan var mı ? Ek olarak alt açma bezi konusunda kafam karıştı kullan at mi almali yıkamalı bir bez ya da silinenlerden falan mı almalı ?
Ben şöyle bir 30 hafta üzerine çıkınca düşünüyorum canımkızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?
Bebişin odası (beşik hariçkızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?
Bende öyle düşündüm seyyahcım , hatta bayram izninde yapsam dedim her ihtimale karşı hazır olsa daha iyi olur sanki bayramda 31-32 haftalık oluyoruz aşağı yukarı Allah'ın izniyleBen şöyle bir 30 hafta üzerine çıkınca düşünüyorum canım
30 . hafta en azından çanta için mantıklı wasnt , oda gelince de diğer işleri halledersin .Bebişin odası (beşik hariç) nisan sonu gelecek dolayısıyla ben ucu ucuna tüm kıyafetleri yıkayacağım ama hastane çantasına koyacaklarımı, anne yanında kullanacaklarımı, 30.haftada hazırlayıp koymayı düşünüyorum.
Yaa evet rüya gibi çok şükür30 . hafta en azından çanta için mantıklı wasnt , oda gelince de diğer işleri halledersin .
Ayyy en heyecanlı zamanlar geliyorrr![]()
amiiiiin canım wasntYaa evet rüya gibi çok şükürİnşallah sağlıkla doğsun sağlıkla büyütelim bebişlerimizii aminn
![]()
Saçma gereçten parayı veren düdüğü çalar diyorlar yanisanırım giremiyorlar burcu , özellerde bu imkan var sadece bildiğim kadarıyla
Çok yoğun ama ben bi randevudan çıkınca hemen diğerini alıyorum. Yoğun olmasına rağmen çok güzel ilgileniyorBen de esasen o doktoru istiyordum ama çok yoğun dediler yine de şansımı denesem mı. O hastanede Tuba sekmen tursun var ondan memnun kalmadım maalesef
Genel yorumlar hep 30 dan önce yapın diyorlar ağırlaşıyoruz insanın hali olmuyor diye söylüyorlar yıka ütüle yerleştir falan bi hafta ayırdım kafamda benkızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?
Kesinlikke canım son dakikaya bırakmamak da lazım dediğin vakitler olabilirBende öyle düşündüm seyyahcım , hatta bayram izninde yapsam dedim her ihtimale karşı hazır olsa daha iyi olur sanki bayramda 31-32 haftalık oluyoruz aşağı yukarı Allah'ın izniyle