• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Amiin çok teşekkür ederim 😍🥰🙏🏻 evet kuzenim Alin koyduğu için çok sevmeme rağmen düşünmüyorduk ama meğer eşim de eskiden beri Alin istermiş. Herkes de bi isim bi kişiye ait değil vsvs deyince Alin’e karar verdik 😍🥰😁
Çokk güüzell adıyla yaşasın Alin'ciğimm , güncelliyorum listede ismi :)

Amiin çok teşekkür ederim 😍🥰🙏🏻 evet kuzenim Alin koyduğu için çok sevmeme rağmen düşünmüyorduk ama meğer eşim de eskiden beri Alin istermiş. Herkes de bi isim bi kişiye ait değil vsvs deyince Alin’e karar verdik 😍🥰😁
Çok tatlı bir isim, kızım olsa koymak isteyeceğim isimlerden 😍 adıyla yaşasın inşallah 🐣😍

Ben bu üç ürünü beğendim çok 🤗 hem anı kalsın hemde kullanılacak şeyler olsa diyorum . Nisan da yaptırmayı planlıyorum nasip olursa ❤️

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-18-15-42-36-346_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2024-03-18-15-42-36-346_com.instagram.android.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2024-03-18-15-41-55-755_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2024-03-18-15-41-55-755_com.instagram.android.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2024-03-18-15-41-24-575_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2024-03-18-15-41-24-575_com.instagram.android.webp
    22 KB · Görüntüleme: 57
Yapmayı planliyorum ama bakalım uygun biseyler yapmayı planlıyorum bayramdan sonraya bıraktım herşeyi 😁
bende öyle düşündüm , inşallah gönlümüze göre buluruz :) yaptırırsan paylaşır mısın bizimle de gerçek? fikir seçenek olsun

Ben bu üç ürünü beğendim çok 🤗 hem anı kalsın hemde kullanılacak şeyler olsa diyorum . Nisan da yaptırmayı planlıyorum nasip olursa ❤️
Kesinlikle anahtarlık ve mum çok güzel fikir, kullanılır çöp olmaz 💐💕 diğerinin ne olduğunu bilemedim 😅? Ben de mum yaptırmayı düşünüyorum şöyle bişi tabii daha bebeğe uyarlanmış şekilde 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_3164.webp
    IMG_3164.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 59
Kesinlikle anahtarlık ve mum çok güzel fikir, kullanılır çöp olmaz 💐💕 diğerinin ne olduğunu bilemedim 😅? Ben de mum yaptırmayı düşünüyorum şöyle bişi tabii daha bebeğe uyarlanmış şekilde 🥰🥰
Bunlara bayıldım wasnt hatta bir tanesi için fiyat aldım 40 tl adet fiyatı verdi çok geldi vazgeçtim o yüzden görseli ekliyorum bu mesaja :( yukardaki mesajımda fotoğrafta gördüğün kırmızı mum 23 tl anahtarlık 19 tl diğer magnet 23 tl

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-03-18 at 17.12.08.webp
    WhatsApp Image 2024-03-18 at 17.12.08.webp
    48 KB · Görüntüleme: 56
Bunlara bayıldım wasnt hatta bir tanesi için fiyat aldım 40 tl adet fiyatı verdi çok geldi vazgeçtim o yüzden görseli ekliyorum bu mesaja :KK43: yukardaki mesajımda fotoğrafta gördüğün kırmızı mum 23 tl anahtarlık 19 tl diğer magnet 23 tl
Evett bu model de çok güzel maalesef ben anlamadım burda fiyatlar uçmuş durumda isimli çikolatanın tanesine 15 tl dediler, hastane odası süsleme 9000 ( ekstralar hariç, en basit model 🥲). Kesinlikle o kırmızı mum çok daha uygun 💕 onu da düşünebilirim aslında fiyatı baya iyiymiş ben bulamamıştım o civarda 🥰

Diğeri toka mı bu arada? Zehra yazan

Evett bu model de çok güzel maalesef ben anlamadım burda fiyatlar uçmuş durumda isimli çikolatanın tanesine 15 tl dediler, hastane odası süsleme 9000 ( ekstralar hariç, en basit model 🥲). Kesinlikle o kırmızı mum çok daha uygun 💕 onu da düşünebilirim aslında fiyatı baya iyiymiş ben bulamamıştım o civarda 🥰

Diğeri toka mı bu arada? Zehra yazan
Yok buzdolabı magneti o canım , oda 23 tl fiyat aldım. toka ve ayna çok düşündüm ama maliyetli geldi onlarda :( uygun bulabilirsem yine düşünürüm ama

Yok buzdolabı magneti o canım , oda 23 tl fiyat aldım. toka ve ayna çok düşündüm ama maliyetli geldi onlarda :KK43: uygun bulabilirsem yine düşünürüm ama
Kuzenim de açacak yaptırmıştı fiyatları da uygun bildiğim kadarıyla 💕 bi de baya kullandım o da çok mantıklı bence

Back
X