• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ayyy hadi bakalım , son trimestr artık başlar dönüyorrrrrr vakitler yaklaşıyorrrr :KK76:
Ayyyyy 🥹 dünden beri hareketleri o kadar belirginleşti ki canımı acıtmaya başladı… dün resmen çığlık attım, bir 30 sn kalakaldım ne oluyor bir şey oluyor diye 🙈😂 aklımı aldı sıpa, yeri daraldıkça bir de güçlendikçe sağlam ittirmete başladı karnımı 🙈

Ayyyyy 🥹 dünden beri hareketleri o kadar belirginleşti ki canımı acıtmaya başladı… dün resmen çığlık attım, bir 30 sn kalakaldım ne oluyor bir şey oluyor diye 🙈😂 aklımı aldı sıpa, yeri daraldıkça bir de güçlendikçe sağlam ittirmete başladı karnımı 🙈
Benimde öyle eşime tripliydim bikac gündür, eşim beni uyuyo sanıyodu ama elini karnıma koyar koymaz hemen tekme atıyodu zilli kız 😄😄 tribimi yaşatmıyodu bana 😄😄

Hhahaha yaaa çok şanslısınızz 😍 bizde hala eşim elini koyunca sıfır hareket 😂😂
Evettt bizde de öyle eşim elini koyunca duruyor. Ben de ayy ne güzel bak seni hissedince sakinleşiyor babası, doğunca demek sakinleştirmek senin işin diyorum. 😬🤪😂

Oy maşallah kuzumaaa yaaaa 🤗 Rabbim korusun evlatlarımızı. Çok çok daha güçlü bağlar oluşmaya başladı hissettikçe gerçekten acemim ❤️

Yaa benim de canım acıyor çoğu zaman.bildiğin yırtılıyor gibi sancı giriyor bazı hareketlerinde

Kızlaaaar ben de şimdi kontrolden geldim eve. Bebeğin başı doğum pozisyonuna inmiş. Aşağıda. 😊 Geliyor gelmekte olannn...💛 Çok şükür her şey yolunda...
Ayy maşallah hadi hayırla gelsin canım 🤲🏻 ne zaman iniyor ki böyle kişiden kişiye değişiyor dimi Rümeysa kimisi doğuma kadarda dönmüyormus birde ne kadar oldunuz canım 🤗

Oy maşallah kuzumaaa yaaaa 🤗 Rabbim korusun evlatlarımızı. Çok çok daha güçlü bağlar oluşmaya başladı hissettikçe gerçekten acemim ❤️
Sorma canım gerçekten öyle 🥹💕 dün emzirme videoları falan konuştuk ya rüyamda emzirdiğimi gördüm hatta yüzünü de gördüm o kadar tatlıydı ki 😭 ilk sütüm gelmiyordu sonra çektikçe gelmeye başladı, o his o kadar gerçekti ki bazen bazı rüyalara aklım ermiyor cidden 😂😂

Kızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs 😄
Ayyy kalabalığımız olmayacak ama onu ben de çok istiyorum 🥹 hareket bitsin bir rutin oluşturalım yeni hayatımıza alışmış olalım, baş başa kalalım… 🥹🥹🥹

Hahahahahah tek lokmalık ayaklarla 🥹🥹🥹

Analar yesin tekmeyi tabii babalara bir şey yok oh iyi demişsin, ağladıkça babayaa 🤪🤪🤪
Aynen öyle şimdiden bilinçaltına işliyorum ahshsh 😬😂😂
Kızlar ben bi an önce dogumun bitip, o kalabalık sürecin gecip cocugumun bi aylık falan olduğu sürece ışınlanmak istiyorum, hastane isleri falan bitmis anladınız mı, o kalabalık dagılmıs 😄
Benim de kalabalığım olmayacak 🥲. Ama o sürece geçmeyi ben de isterdimm 🥰🥰🥰

Hepsinin tadını çıkarmaya bak canım sonrasında zaten başbaşa kalcaz 😁

Sorma canım gerçekten öyle 🥹💕 dün emzirme videoları falan konuştuk ya rüyamda emzirdiğimi gördüm hatta yüzünü de gördüm o kadar tatlıydı ki 😭 ilk sütüm gelmiyordu sonra çektikçe gelmeye başladı, o his o kadar gerçekti ki bazen bazı rüyalara aklım ermiyor cidden 😂😂
Bilinçaltımız tamamen bunlarla dolu acemim ❤️ en güzel şekilde ilerlesin tüm süreç inşallah 🤗

Back
X