- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.881
Kızlar çıktım doktordan. İyiyiz çok şükür. Rutin kan idrar tahlili aldılar. Baş geliş pozisyonda duruyor. Bir sorun yok çok şükür 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın kuzum ne dedi doktorDogrudurr kuzu bende öyle ama dayandım vallahaa 10da vardırandevu mecburr
Oh maşallah sizeeeeKızlar çıktım doktordan. İyiyiz çok şükür. Rutin kan idrar tahlili aldılar. Baş geliş pozisyonda duruyor. Bir sorun yok çok şükür![]()
Ben şu an 29+2'deyim canım yani 30.haftanın içindeyim. İnternette de "32.hafta itibariyle bebekler doğum pozisyonu alımaya başlar." yazıyor. Hâlâ dönmediyse hiç sıkıntı etme, daha dönecek çok vakti var. Bebeklerin sadece %4'ü makat gelişle dünyaya geliyormuş. %96'sı baş gelişle geliyor...Ayy maşallah hadi hayırla gelsin canımne zaman iniyor ki böyle kişiden kişiye değişiyor dimi Rümeysa kimisi doğuma kadarda dönmüyormus birde ne kadar oldunuz canım
![]()
Kuzummm bi iyiyle bi kötüyle arası birşey ya anlamadımNaptın kuzum ne dedi doktor
maşallah boyu kilosu çok güzel joum , şeker test cihazı aldırır sana dahiliye, onu günlük ölçer aç tok not alırsın bi takip edilir. 13 haziran doğum heee :) ayyyy nasıl heyecanlı günlere geldik çok şüküüürKızçelerr benim durum şöyle
Genelde çok cabuk kilo aldım ben tahmin ediyodum şekerim hala var diyede bi umut diyodum dikkat etmeme rağmen 1 saat arası 100 çıkmış açla tok arası genelde 92 olması daha iyi yorumlanıyormuş
26+5 haftalık 1haftaönden gidiyordum
970 gram olmuş bebe 34 cm boyu
Dahiliye görünmemi istedi doktor dikkat etmeme rağmen böyleyse bi görunsün gercekten varmı şekeri dedi bebeğe geçer dedi işte yanii öyle bi anlattı ama bi dahiliyeye görünün bide şeker aleti alin hep kontrol etmen gerekir dedi yani benim durumlar böyle bundan sonra çok daha dikkat edicem artık sona yaklaştık 2ci sezaryenliğim tam 2 sene olmadığı için erkene alamiyo dr 1 hafta daha uzatalim dedi tam olsun dedi bayramdan 3 4 gün önceden olucam yani 13 haziran gibi kızlar buyüzden bikaçgüne dahiliyeye bi görüneyim bakalım
Ayy nebileyim kızzz kizım da böyle yaşamadım ya üzüldüm açıkçası ya bi tuhaf oldumm tabi çok daha dikkat etseydim bide düzenli beslen dedi hani cok yeme dedi hahahahamaşallah boyu kilosu çok güzel joum , şeker test cihazı aldırır sana dahiliye, onu günlük ölçer aç tok not alırsın bi takip edilir. 13 haziran doğum heee :) ayyyy nasıl heyecanlı günlere geldik çok şüküüür![]()
Jouu üzülme tabii dikkat etmek çok önemli ama şekerde bi gün önce yediğin bile ölçüme etki edebiliyor. Benim eşim sınırda olduğu için evde cihaz var, bazen meraktan ölçüyorum. Hamileliğin 4. ayındayken ölçmüştük, bi gün önce mısır yemiştim sabah 90 çıktı, ertesi sabah 70 çıktı. Sen de evde cihazla güzelce takip edebilirsin. Ailede olması etkendir tabii ki ama moral da önemliKızçelerr benim durum şöyle
Genelde çok cabuk kilo aldım ben tahmin ediyodum şekerim hala var diyede bi umut diyodum dikkat etmeme rağmen 1 saat arası 100 çıkmış açla tok arası genelde 92 olması daha iyi yorumlanıyormuş
26+5 haftalık 1haftaönden gidiyordum
970 gram olmuş bebe 34 cm boyu
Dahiliye görünmemi istedi doktor dikkat etmeme rağmen böyleyse bi görunsün gercekten varmı şekeri dedi bebeğe geçer dedi işte yanii öyle bi anlattı ama bi dahiliyeye görünün bide şeker aleti alin hep kontrol etmen gerekir dedi yani benim durumlar böyle bundan sonra çok daha dikkat edicem artık sona yaklaştık 2ci sezaryenliğim tam 2 sene olmadığı için erkene alamiyo dr 1 hafta daha uzatalim dedi tam olsun dedi bayramdan 3 4 gün önceden olucam yani 13 haziran gibi kızlar buyüzden bikaçgüne dahiliyeye bi görüneyim bakalım
Teşekkür ederiim bitanemm alacağım kuzum cuma günü randevu aldım hiç bilmiyorum şeker takibini bide babannemdede sıksık oluyor ama hiç sormadım tabii annemde halamdada var ilaçlılarJouu üzülme tabii dikkat etmek çok önemli ama şekerde bi gün önce yediğin bile ölçüme etki edebiliyor. Benim eşim sınırda olduğu için evde cihaz var, bazen meraktan ölçüyorum. Hamileliğin 4. ayındayken ölçmüştük, bi gün önce mısır yemiştim sabah 90 çıktı, ertesi sabah 70 çıktı. Sen de evde cihazla güzelce takip edebilirsin. Ailede olması etkendir tabii ki ama moral da önemliaz kaldı zaten
![]()
Allah korusun aksini düşünme güzel gidecek güzelce doğuracağızz aminnTeşekkür ederiim bitanemm alacağım kuzum cuma günü randevu aldım hiç bilmiyorum şeker takibini bide babannemdede sıksık oluyor ama hiç sormadım tabii annemde halamdada var ilaçlılar
Senin dediğin gibi yediğimle alakalı da oluyo arada dahada dikkat edicem kizımda çok dikkat ederdim ben tabi korkardım düşük tehlikem vardı korkuyodum kızıma.birşey olcak diye ama 2 ci gebeden sonra böyle farklı şeyler oluyor tabi hep aynı gitmez tam tersi gider hep doğumada yaklaşinca bi nevi insan tırsıyor bu durumlarda
Qmin cümlemizee canımm benimmAllah korusun aksini düşünme güzel gidecek güzelce doğuracağızz aminn![]()
Olsun bak biliyorsun en azından takip etme şansın var iyi ki yaptırmışsın testiTeşekkür ederiim bitanemm alacağım kuzum cuma günü randevu aldım hiç bilmiyorum şeker takibini bide babannemdede sıksık oluyor ama hiç sormadım tabii annemde halamdada var ilaçlılar
Senin dediğin gibi yediğimle alakalı da oluyo arada dahada dikkat edicem kizımda çok dikkat ederdim ben tabi korkardım düşük tehlikem vardı korkuyodum kızıma.birşey olcak diye ama 2 ci gebeden sonra böyle farklı şeyler oluyor tabi hep aynı gitmez tam tersi gider hep doğumada yaklaşinca bi nevi insan tırsıyor bu durumlarda
Evett canım benimm tek temennim birşey çıkmasında hep kontrol ederim allahın izniyle güzel gider neseki tansiyonum iyi ona sükrediyorummOlsun bak biliyorsun en azından takip etme şansın var iyi ki yaptırmışsın testimaşallah oğluşuna önden gidiyormuş bir de oyyyy
dahiliyeden sonra netleşir ama ben sanmıyorum tehlikeli yerderde olduğunuuu
bu minik kuşlar hep yeni bir şey öğretiyorlar insana
şükür bugünümüze
![]()
Saglıkla güzel günlerde kucağınıza alın canımmEvett canım benimm tek temennim birşey çıkmasında hep kontrol ederim allahın izniyle güzel gider neseki tansiyonum iyi ona sükrediyorumm
Hee kizz baya tostik bu oglan dedi
Nerdeyse 1 kg ya yaklaşmış anamm
Hep yiyordum yemek ama nornal yani kilo almam gerçekten doymuyorum istahımı açıyor neyesem heleki kuruyemiş yiyeyim 15 dk sonra butün midem boşalıyor biyandan ne yapacağımıda şaşırdımdahiliyede napıyolar hic bi bilgim yok he kız
Sorma bu minikkuşlar bayılıyo şaşırtmayı
Maşallah maşallah kontrol altında hiçbir şeycikler olmazEvett canım benimm tek temennim birşey çıkmasında hep kontrol ederim allahın izniyle güzel gider neseki tansiyonum iyi ona sükrediyorumm
Hee kizz baya tostik bu oglan dedi
Nerdeyse 1 kg ya yaklaşmış anamm
Hep yiyordum yemek ama nornal yani kilo almam gerçekten doymuyorum istahımı açıyor neyesem heleki kuruyemiş yiyeyim 15 dk sonra butün midem boşalıyor biyandan ne yapacağımıda şaşırdımdahiliyede napıyolar hic bi bilgim yok he kız
Sorma bu minikkuşlar bayılıyo şaşırtmayı
Insaallahh bebeğimmMaşallah maşallah kontrol altında hiçbir şeycikler olmazdahiliyeci kan değerlerine daha detaylı bakacak sanırım sonra belli olur şeker durumun inşallah o anlık öyle çıkmıştır güzel haberlerini bekliyceez
![]()
Amin insallahh canımmSaglıkla güzel günlerde kucağınıza alın canımm![]()