- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.901
benim sabahları ellerim ve yüzüm biraz ödemli oluyor farkediyorumKizceler aranızda elleri ayakları disen var mi benim sabahlari var biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sabahları ellerim ve yüzüm biraz ödemli oluyor farkediyorumKizceler aranızda elleri ayakları disen var mi benim sabahlari var biraz
Çok şükür canımKızlar çıktım doktordan. İyiyiz çok şükür. Rutin kan idrar tahlili aldılar. Baş geliş pozisyonda duruyor. Bir sorun yok çok şükür![]()
Ya inşaallah bişey çıkmaz geçmiş olsun canimKızçelerr benim durum şöyle
Genelde çok cabuk kilo aldım ben tahmin ediyodum şekerim hala var diyede bi umut diyodum dikkat etmeme rağmen 1 saat arası 100 çıkmış açla tok arası genelde 92 olması daha iyi yorumlanıyormuş
26+5 haftalık 1haftaönden gidiyordum
970 gram olmuş bebe 34 cm boyu
Dahiliye görünmemi istedi doktor dikkat etmeme rağmen böyleyse bi görunsün gercekten varmı şekeri dedi bebeğe geçer dedi işte yanii öyle bi anlattı ama bi dahiliyeye görünün bide şeker aleti alin hep kontrol etmen gerekir dedi yani benim durumlar böyle bundan sonra çok daha dikkat edicem artık sona yaklaştık 2ci sezaryenliğim tam 2 sene olmadığı için erkene alamiyo dr 1 hafta daha uzatalim dedi tam olsun dedi bayramdan 3 4 gün önceden olucam yani 13 haziran gibi kızlar buyüzden bikaçgüne dahiliyeye bi görüneyim bakalım
Joucum Allah'ın izni ile birşey olmaz sağ salim bebislerimizi kucağımıza alcaz inşallah kontrol altında tutulabicek birşey en azından az kaldı sabırKızçelerr benim durum şöyle
Genelde çok cabuk kilo aldım ben tahmin ediyodum şekerim hala var diyede bi umut diyodum dikkat etmeme rağmen 1 saat arası 100 çıkmış açla tok arası genelde 92 olması daha iyi yorumlanıyormuş
Dahiliye görünmemi istedi doktor dikkat etmeme rağmen böyleyse bi görunsün gercekten varmı şekeri dedi bebeğe geçer dedi işte yanii öyle bi anlattı ama bi dahiliyeye görünün bide şeker aleti alin hep kontrol etmen gerekir dedi yani benim durumlar böyle bundan sonra çok daha dikkat edicem artık sona yaklaştık 2ci sezaryenliğim tam 2 sene olmadığı için erkene alamiyo dr 1 hafta daha uzatalim dedi tam olsun dedi bayramdan 3 4 gün önceden olucam yani 13 haziran gibi kızlar buyüzden bikaçgüne dahiliyeye bi görüneyim bakalım
Qmin cümlemizee canımm benimm
Sen ne zaman gidiyordun
Canım üzülme sıkma canını haftamız aynı bende 26 +1 deyim dün gittim 890 gr ölçtü doktor yarın şeker yüklemem var ama doktor bişey demedi normal mi diye bazı sitelerde araştırdım şekeri olanlar 1kg lardan falan bahsediyor içini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyleKızçelerr benim durum şöyle
Anladım kuzumm inşaallahh öyle oan çıkmıştırr ya sonucumCanım üzülme sıkma canını haftamız aynı bende 26 +1 deyim dün gittim 890 gr ölçtü doktor yarın şeker yüklemem var ama doktor bişey demedi normal mi diye bazı sitelerde araştırdım şekeri olanlar 1kg lardan falan bahsediyor içini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle![]()
Hadi bakalumm.Cuma gününe inşallah. Çok özledim kızımııı![]()
![]()
![]()
Insaallahh canım insaallahh kendiyle alakalı tospiktirYa inşaallah bişey çıkmaz geçmiş olsun canim
Amin kuzumm insaallahhJoucum Allah'ın izni ile birşey olmaz sağ salim bebislerimizi kucağımıza alcaz inşallah kontrol altında tutulabicek birşey en azından az kaldı sabırkız bizim bu oğlanlar niye önden önden gidiyor böyle maşallah erkek olduklarını anne karnından belli ediyorlar kemikleri iri galiba ondan ,
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Benim de öyle canımbenim sabahları ellerim ve yüzüm biraz ödemli oluyor farkediyorum
normaldir heralde canım ya :) gün içinde iniyor , ee 30 lu haftalarada geldik Allah'ın izniyle :)Benim de öyle canım
mevsimciim senin kontrol ne zamann :) bayadır gitmedin sanki yada benim b12im engel oldu hatırlamama :)Joucum Allah'ın izni ile birşey olmaz sağ salim bebislerimizi kucağımıza alcaz inşallah kontrol altında tutulabicek birşey en azından az kaldı sabırkız bizim bu oğlanlar niye önden önden gidiyor böyle maşallah erkek olduklarını anne karnından belli ediyorlar kemikleri iri galiba ondan ,
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Bende öyle herdefasında soruyorum bidemevsimciim senin kontrol ne zamann :) bayadır gitmedin sanki yada benim b12im engel oldu hatırlamama :)
benim sabahları ellerim ve yüzüm biraz ödemli oluyor farkediyorum
Benim de öyle canım
Canım benim sıkma canını, birazcık dikkatle hiç korkulacak bir şey olmazKızçelerr benim durum şöyle
Hahahaha şişti ellerrrSadece sabahları mıbenim ellerin şaftı kaydı. Önce-sonra
![]()
Evett kuzumm insaallahh bi varla yok arası dedi zaten tam ney dahiliye olsa iyi olur dediCanım benim sıkma canını, birazcık dikkatle hiç korkulacak bir şey olmaz![]()
Ay ne güzelllHahahaha şişti ellerrrkiz benim elim hiç sis yok hee normal