• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yaaa aynen öylee aşırı komik oluyorr, minnoşlar minik insanlar resmen artıkk🥰🥰🥹🥹 o ritmik pıt pıttlar bende de oluyor hıçkırık bence dee 😁😁
Aynen minik adamım ya ay bugün çok duygusalim ağlıyorum durup durup 🥹 haha galiba bana da öyle geldi maşallah bıdıklarımiza 🤲🏻🥰

Şöyle yaşanmış şeyleri okuyunca o kadar umutlanıyorum ki… inşallah biz de seneye böyle bir hikaye anlatabiliriz minnak kızımla
Anlatacaksınız inanıyorum kimsenin moralini düşürmesine izin verme hep inan 🙏🏻🤍 bunları yaşayan ilk değilsiniz son da olmayacaksınız.. çok yakında Arya Çağla’yla sımsıkı sarılıp, hikayenizi anlatıp siz başkalarına umut olacaksınız canım benim 🥹🤍🙏🏻

kabızlık yaşıyor musunuz kızlar? çözümleriniz var mı
Bende hiç yoktu, hatta hamilelikten önce hayatımın parçasıydı hamilelikle rahatlamıştım 😂, 3. Trimesterla yeniden başladı ☹️ çok zorlanıyorum yeme-içme kısmıyla ilgili bildiğim bir çözüm yok ama çoktan olan olduysa, zorlanıyorsam ayağımın altına yükselti koymayı düşünüyorum. Daha denemedim ama göbek çok engelliyor artık onu farkettim ☹️

Şöyle yaşanmış şeyleri okuyunca o kadar umutlanıyorum ki… inşallah biz de seneye böyle bir hikaye anlatabiliriz minnak kızımla
Umudunu kaybetme canım Rabbimin izni ile herşey geride kalacak. Benim kuzenimde de yüksek tansiyon çıkmıştı ilk gebeliginde normalde hiç öyle bir durumu yoktu o kadar şişmişti ki eli yüzü falan sürekli kontrol altındaydı 5. Ay gibi başlamıştı sıkıntısı neyse 7 aylık oldu bebek kontrole diye gittiler bir baktık bebek fotoğrafı attı şok olduk zehirlenmeye başlayınca acil sezeryana aldılar 1 buçuk ay küvezde yattı bizim Aybüke kız çıktı eve getirdiler ay o kadar küçüktü ki dokunamadik bile bir avuctu ağlarken sesi bile çıkmıyordu o kadar güçsüzdü ki hep annesi kayınvalidesi altını üstünü değiştiriyordu kendi de yapamadı birşey olcak diye anneler daha tecrübeli tabi 🌸şimdi ana sınıfına gidiyor çok akılli bir bıdık oldu çıktı 🤗🥰

Tam hatırlamıyorum yalan olmasın 28-29. Hafta falan olması lazım ama bebek 2 hafta geriden geliyormuş doktor farketmemiş… gelişim olarak daha da küçüktü yani 🥺 arkadaşım da tansiyonunun çıktığını farketmemişti iki gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğinde öğreniyorlar 19 olmuş tansiyon. Rabbim korusun hepimizi, görmediklerimizi gördürsün, bilmediklerimizi bildirsin hep tedbirli olalım gücümüzün yetmediği yerde sabır versin inşallah 🙏🏻
Rabbim kucagina kimseye boş bırakmasın cidden çok zor ☹️

Bende hiç yoktu, hatta hamilelikten önce hayatımın parçasıydı hamilelikle rahatlamıştım 😂, 3. Trimesterla yeniden başladı ☹️ çok zorlanıyorum yeme-içme kısmıyla ilgili bildiğim bir çözüm yok ama çoktan olan olduysa, zorlanıyorsam ayağımın altına yükselti koymayı düşünüyorum. Daha denemedim ama göbek çok engelliyor artık onu farkettim ☹️
evet son zamanlarda beni de zorlamaya başladı acemim

İlk başta korkunç derece yaşadım, ilaç içmeden yapamıyordum. Şimdilik yok gibi ama geçenlerde olmuştu hemen gece yatmadan önce 1 ölçek duphalac içtim. Kayısı, kefir filan bende işe yaramıyor çünküü 🤦🏻‍♀️🥲
evet onu duymuştum son çare ona başvurucaz artık wasntcım gerçekten kabızlık zor oluuyor haklısın

Ben kefiri yemeklerde hergün mutlaka içiyorum kuzum aklında bulunsun hep içebilirsin 🥰
teşekkürler kuzum :) bende ara öğün yerine çiğ kuruyemiş ile tüketiyorum seviyorum da . sanırım bebeğe de kilo aldırıyormuş

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar size bişey sorucam. Bugün 25.haftamdayım doktor kontrolüne gittim. Toplamda 5.5 kg kadar aldım. Doktor bana hızlı kilo aldığımı bu kiloyu 28.haftada beklediğini söyledi. 9 kg hedefliyorduk ama belli ki 13 falan alacaksın dedi biraz takıldım 🙇🏼‍♀️ Çünkü benim burda okuduğum fazla fazla aldığı herkesin 😂 Yine de şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi sadece

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar size bişey sorucam. Bugün 25.haftamdayım doktor kontrolüne gittim. Toplamda 5.5 kg kadar aldım. Doktor bana hızlı kilo aldığımı bu kiloyu 28.haftada beklediğini söyledi. 9 kg hedefliyorduk ama belli ki 13 falan alacaksın dedi biraz takıldım 🙇🏼‍♀️ Çünkü benim burda okuduğum fazla fazla aldığı herkesin 😂 Yine de şeker yüklemesi istemedi açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi sadece
İlginç benim doktorum da toplam kilo hedefi 12 demişti. Doktor değilim elbette ki ama sadece 5,5 kilo almışsınız bence çok iyi. Ben toplam 10 kilo alınca ve üzerine şeker de çıkınca diyete başlamak zorunda kaldım. 2 haftadır yapıyorum ve bebek kilo alıyor ben almıyorum. O yüzden 5,5 kilo bana çok ideal geldi :)

Ohooo ben 29. Haftadayim +16 kilo🤣🤣 ben ne yapayimmm

Aaa şaşırdım ben de . Boy, kilo(hamile kaldığın), yaş yazsana canım vücut kitle indeksini hesaplayalım

Vallahaa ben bile napacağımı şaşırdımm 😀😀

Back
X