Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Benimde hiç belirtim yok ya ne bulantı ne başka birşey sadece gaz 🤣sürekli diken üstündeyim

Hayır bazen çok seviniyorum ama bazen hamile olduğumu unutuyorum hatta hala inanasım gelmiyor yani arada soruyorum kendime diyorum bu yaşanılanlar gerçek mi rüya mı :)

Selam Hanımlar, bende ocak annesiydim taa ki tek yumurta ikizlerim olduğunu öğreninceye kadar. 3,5 yaşında bir kızım var aslında sadece kızıma kardeş olması için 1 tane isterken Rabbim bize süpriz gönderdi. bu durum bizde şok etkisi yarattı, bir hafta boyunca ağladım duygular tavandı. Şuan bu duruma alıştım, sağlıkla ve hayırla gelmelerinden başka bir şey istemiyorum. Herkes hayırla, sağlıkla yavrusunu kucağına alsın.

Selam herkese umarım herkes iyidir 🥰 yarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba 🫠
selam 🥰 kontrol çok güzel geçsin inşallah güzel haberlerle gel 🫶🏻 ben de aynı senin gibiyim sürekli kendimi yokluyorum 🫠 burda yalnız olmadığını duymak iyi geliyor insana
Benimde hiç belirtim yok ya ne bulantı ne başka birşey sadece gaz 🤣sürekli diken üstündeyim
bende de belirtiler çok hafif seyiriyor🥹 etrafımızda çok kusan bulantı yaşayan zorlanan hamişleri görünce kendimi sorguluyorum ama inşallah iyi haberler alıp bu anksiyeteden kurtuşacağız😅😅🤭

Yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi. Çevremdeki insanlar da çok kafaya taktığımı biraz salmam gerektiğini söyleyip duruyor.. İlk gebeliğim boş gebelikti ve kürtaj olmuştum o sebeple bu sefer hep kalbim ağzımda. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp burda bebişleri nasıl uyuttuğumuzu, emzirdiğimizi konuştuğumuz günlere geliriz 🥰😍🙏🏻

selam 🥰 kontrol çok güzel geçsin inşallah güzel haberlerle gel 🫶🏻 ben de aynı senin gibiyim sürekli kendimi yokluyorum 🫠 burda yalnız olmadığını duymak iyi geliyor insana

bende de belirtiler çok hafif seyiriyor🥹 etrafımızda çok kusan bulantı yaşayan zorlanan hamişleri görünce kendimi sorguluyorum ama inşallah iyi haberler alıp bu anksiyeteden kurtuşacağız😅😅🤭
İnşallah 🤲

Yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi. Çevremdeki insanlar da çok kafaya taktığımı biraz salmam gerektiğini söyleyip duruyor.. İlk gebeliğim boş gebelikti ve kürtaj olmuştum o sebeple bu sefer hep kalbim ağzımda. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp burda bebişleri nasıl uyuttuğumuzu, emzirdiğimizi konuştuğumuz günlere geliriz 🥰😍🙏🏻
benim çevremde öyle ama sal demekle olmuyor ki aklımın bir köşesinde o merak var illa☺️ ayy inşallah inşallah güzel haberler verelim birbirimize bebek eşyaları konuştuğumuz evreye geçelimm😂😂🧿🫶🏻

Bulantısı olmayanlar çok şanslısınız demek istiyorum ben ilaç kullanmasam bitmiştim çünkü sürekli bir öğürtü durumu var çıkarmamaktan çok daha kötü.

Bence biz böyle geldik böyle gidicez gibi :)Hayır yani moda giremedim hiç. Herhalde karnım kocaman olunca ancak inanacağım :)
Doğum yapınca şoka girecekler listesindeyiz aslında,belirti olmadan bebek gelince 🙈😀 bizim psikolojik işimiz o zaman başlayacak sanırım. Ya da hafta erken :) :)
Ben 9+0 oldum bugün.

Bu hafta ikili test yaptiracak olan var mı? Niye benim haftamda kimse yok ya🤣 beraber strese girelim tek olmuyor🤣

Doğum yapınca şoka girecekler listesindeyiz aslında,belirti olmadan bebek gelince 🙈😀 bizim psikolojik işimiz o zaman başlayacak sanırım. Ya da hafta erken :) :)
Ben 9+0 oldum bugün.

Aynen canım hayır yani vücuda da bravo beta hcg değeri olmuş milyon tık yok :) Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin :) Allah hepimize kolay doğumlar, hayırlı bebekler nasip etsin inşallah :dua:

Bulantısı olmayanlar çok şanslısınız demek istiyorum ben ilaç kullanmasam bitmiştim çünkü sürekli bir öğürtü durumu var çıkarmamaktan çok daha kötü.

Canım Allah sizlere de yardım etsin, elbette çok zor yaşadığınız ama bebeğinizin size gönderdiği sinyaller bunlarda işte ben burdayım diyor. Belirtisiz geçirenlerde hep bir terslik mi var diye düşünüyor ve her kontrole yürek çarpıntısıyla gidiyor. Benim kontrolüm çarşamba günü mesela içim içimi yiyor

Back
X